SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Onze showroom is gesloten, maar een video-adviesgesprek of telefoon-adviesgesprek is wel mogelijk! Neem contact met ons op om één van deze afspraken in te plannen. Wij zijn bereikbaar op: 0488-750 961. Wij helpen u graag! ×

Oprit beton

Oprit in beton: de perfecte oplossing voor uw oprit

Het kan zo zijn dat uw huidige oprit is verzakt of dat u nog een oprit moet aanleggen. In beide gevallen is een oprit in beton een antwoord op uw probleem. Een betonvloer buiten heeft namelijk veel voordelen. Willem Designvloeren is specialist op het gebied van betonvloeren en heeft kennis van zaken.

Oprit beton: de voordelen

Leverbaar vanaf €50,- per vierkante meter.

Een oprit in beton heeft veel voordelen ten opzichte van een reguliere oprit van tegels. Het verzakt niet (alle soorten verkeer mogelijk), heeft nauwelijks onderhoud nodig, vriest niet kapot en er kan geen algengroei ontstaan. Bovendien kan de betonvloer buiten in elke vorm en kleur worden gestort, zodat het altijd bij uw huis past en naar uw smaak is. De toplaag kan worden bewerkt, zodat er een patroon kan worden toegevoegd, zoals een tegelpatroon of steenmotief. Een gepolijst oppervlak is natuurlijk ook mogelijk.

Aanpak van Willem Designvloeren bij het aanleggen van oprit beton

Onze werkwijze bij het aanleggen van een betonnen oprit is vakkundig en altijd in overleg met de klant. Zo wordt de betonvloer altijd helemaal naar wens van u. Het aanleggen van de betonvloer gaat in stappen. Eerst moet de grond worden vrijgemaakt, daarna worden er een zandbed, bekisting en wapening aangelegd. Het storten wordt gedaan met een betonpomp en het beton komt vrijwel altijd uit een betoncentrale bij u in de buurt. Na het uitharden kan de vloer naar smaak worden afgewerkt.

Zeker van kwaliteit

Bij Willem Designvloeren bent u zeker van een beton oprit van de beste kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met pure beton, zonder de toevoeging van kunststoffen. Op die manier is verzakking niet mogelijk en blijft de kwaliteit van de oprit goed. Wij geven u graag persoonlijk advies over een oprit in beton en zorgen voor een vast aanspreekpunt. Voor meer informatie over onze werkwijze of mogelijkheden, kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij bellen u snel terug om uw wensen door te spreken.