SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

gietvloer vloerverwarming, gietvloer kosten, metallic gietvloer, gietvloer met marmerlook, betonlook, betonlook vloer

Gietvloer marmerlook: prijs, kleuren en eigenschappen

Een gietvloer met een waanzinnige, unieke uitstraling. Dat omschrijft de gietvloer met marmerlook het best. We noemen deze gietvloer door zijn glanzende uiterlijk ook wel de metallic gietvloer. Hoe maken we deze gietvloer, in welke kleuren kun je hem krijgen en wat is de gietvloer marmerlook prijs? We vertellen het je allemaal in dit artikel!

Ben je op zoek naar een vloer uit duizenden met een moderne uitstraling? Dan past de gietvloer marmerlook helemaal bij jou! Wat deze gietvloer met marmerlook zo uniek maakt? Natuurlijk de marmerlook. Het gevlamde patroon in de vloer geeft een heel bijzonder effect aan deze gietvloer. Maar ook de kleuren van deze vloer zijn speciaal!
Gietvloer marmerlook: prijs berekenen

De marmerlook gietvloer is een echte designvloer. De kleuren waarin hij verkrijgbaar is passen daar helemaal bij. Acht bijzondere tinten die het design van deze vloer versterken. Daaronder vallen twee grijstinten, twee groentinten, twee bruintinten en twee terracottatinten. Dit zijn de kleuren van de gietvloer marmerlook:

  • Chartreux
  • Venato
  • Marrone
  • Siena
  • Aurum
  • Menta
  • Cobre
  • Bordeaux

Naast het uiterlijk wil je vast ook meer weten over de eigenschappen van de marmerlook gietvloer. Een marmerlook gietvloer is een dunne vloerafwerking van maar een paar millimeter dik. We rekenen deze vloer onder de betonlook vloeren, omdat het gevlamde effect en het algehele uiterlijk van een metallic gietvloer wat wegheeft van betonvloeren.

De voordelen van een marmerlook gietvloer

De marmerlook gietvloer is verder ook naadloos, waardoor de vloer heel onderhoudsvriendelijk is. Het naadloze aspect maakt de vloer tegelijk ook strak en modern.

Een ander voordeel van de marmerlook gietvloer is dat deze vloer supergoed samengaat met vloerverwarming. Zo zit je er ook in de winter heerlijk warm bij!

De nadelen van een metallic gietvloer

Zijn er ook nog nadelen aan de marmerlook gietvloer, vraag je je misschien af. Ja, wij kunnen één nadeel bedenken: De gietvloer marmerlook passen we niet toe in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Daarvoor is de PU gietvloer of een gevlinderde betonvloer wel heel geschikt.

gietvloer prijs berekenen

Bereken gemakkelijk de gietvloer marmerlook prijs

Wanneer je graag een gietvloer met marmereffect in jouw woning wilt, vraag je je misschien ook af waar je qua prijs aan moet denken. De prijs van een marmerlook gietvloer is gebaseerd op een staffelprincipe. Hoe meer vierkante meters, hoe lager de prijs per vierkante meter. Daarnaast spelen meer factoren een rol bij de prijs. Daarom is het, het handigst om voor een prijsindicatie onze rekentool te gebruiken.
Ik wil een richtprijs berekenen

In de rekentool vul je gelijk de gegevens in die op jou van toepassing zijn. Je ontvangt de prijsindicatie binnen enkele minuten in je mailbox.

Gietvloer met marmerlook bekijken in de showroom

Waarschijnlijk was je al verliefd op de uitstraling van deze vloer, maar nu je ook alles weet over de praktische voordelen, kunnen we ons voorstellen dat je de gietvloer marmerlook graag komt bekijken! Maak daarvoor een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Daar vertelt een van onze verkoopspecialisten je alles wat je wilt weten over deze vloer en het belangrijkste: je kunt verschillende gietvloeren en betonvloeren bekijken en vergelijken! Zien we jou binnenkort?
Ik wil een afspraak maken