SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer gevlinderd

Bent u op zoek naar een vloer met een natuurlijke uitstraling en een strakke afwerking? Kies dan een gevlinderde betonvloer. Wanneer een betonvloer gevlinderd is straalt hij luxe en comfort uit. Het maakt niet uit hoeveel ruimte u heeft of van welke stijl u houdt, een betonvloer die is gevlinderd komt altijd tot zijn recht. Meer informatie? Bekijk dan deze pagina of neem contact met ons op. Wilt u graag een betonvloer zien? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden.

Showroom

Showroom
zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERDE WOONBETON VLOER?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang meteen een richtprijs en aanvullende informatie.

Echte gevlinderde betonvloeren

Wij leveren echte betonvloeren met een robuust en puur karakter. Beton is een natuurlijk materiaal waar we geen kunststoffen aan toevoegen. Nadat een betonvloer gevlinderd is heeft deze een unieke uitstraling. Hierdoor past een gevlinderde betonvloer vrijwel in ieder interieur en in iedere ruimte. Wanneer u kiest voor een betonvloer die is gevlinderd dient u te beschikken over een minimale hoogte van 7 cm. Heeft u deze ruimte niet voor een gevlinderde betonvloer? Kijk dan ook eens naar onze betonlook vloeren. Deze vloeren hebben slechts een dikte van 4-6 mm.

Betonvloer storten

Voordat we een betonvloer storten doen we allereerst vroeg in de ochtend een laatste check. Hierdoor weten we zeker dat we goed met de werkzaamheden beginnen. Vervolgens treffen we de voorbereidingen voor het storten van het beton. Denk hierbij aan het uitleggen van de slangen van de pomp naar de woning en het ontvangen van de lokale betonwagen. Het storten van de vloer dient goed te gebeuren voordat een betonvloer gevlinderd kan worden.

betonvloer gevlinderd, gevlinderde vloer, proces gevlinderde vloer, kosten betonvloer storten

Vloerverwarming

Wilt u een gevlinderde woonbeton vloer? En wilt u óók gebruik maken van vloerverwarming? Dat kan! Een gevlinderde woonbeton vloer is perfect voor vloerverwarming. Beton is namelijk een dicht product. Hierdoor kan de warmte goed door de betonvloer heen. Wilt u dat uw gevlinderde betonvloer de warmte nóg beter vasthoudt? Kies dan voor onze energiezuinige betonvloer? Lees hier meer over een betonvloer met vloerverwarming en over deze energiezuinige variant.

Betonvloer vlinderen

Na het storten van de betonvloer starten we met het vlinderen van de betonvloer. Een betonvloer die is gevlinderd noemen we ook wel een monolitische of gepolierde betonvloer. Een betonvloer vlinderen we met behulp van zogenoemde vlindermachines. Als een betonvloer gevlinderd wordt dan maken we de vloer dichter qua structuur. Op deze manier is uw betonvloer kind- en huisdier proof. Nadat uw betonvloer gevlinderd is wordt de vloer door de jaren heen alleen maar mooier!

Betonvloer met kleur

Voordat uw betonvloer gevlinderd wordt kunt u de kleur van uw betonvloer bepalen. Zand is een belangrijk ingrediënt van een betonmix. Wanneer u niet voor een specifieke kleur kiest dan bent u afhankelijk van de kleur van het zand. Zo weet u niet precies hoe uw gevlinderde woonbeton vloer eruit komt te zien, dit is dan een verrassing. Wanneer u niet houdt van deze verrassing dan kunt u kiezen om een kleurpigment toe te voegen aan de betonvloer. Dit kleurpigment kiest u bij ons in de showroom.

Allereerst storten we de vloer en tijdens het uitharden voegen we deze kleurpigmenten toe. Vervolgens wordt de betonvloer gevlinderd. Soms horen we mensen zeggen dat ze een betonvloer willen verven nadat deze betonvloer gevlinderd is. Dit raden wij echter af omdat de vloer dan gaat afschilferen op lange termijn. Ook in combinatie met vloerverwarming kan de verf erg lelijk worden. Wij raden u dan ook aan om pigmenten in te strooien voordat de betonvloer gevlinderd wordt zodat de kleur ook echt in de vloer zit.

Onderhoud

Wanneer een betonvloer gevlinderd is dan wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Daarom raden wij aan om de vloer te impregneren. Nadat de betonvloer gevlinderd is brengen we als het ware een beschermlaag op de vloer aan. Hierdoor hebben vlekken niet de kans om in de vloer te trekken. Zo behoudt de betonvloer haar uitstraling en is deze vuil- en vloeistofafstotend. Een betonvloer is erg onderhoudsvriendelijk nadat de betonvloer gevlinderd en geïmpregneerd is. Meer weten over het dagelijks, wekelijks en periodiek onderhoud van een betonvloer? Lees dan onze onderhoudspagina.

Wilt u een gevlinderde betonvloer?

Ziet u al een ruimte bij u thuis voor u waarin een betonvloer gevlinderd is? En maakt u hier graag werkelijkheid van? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden. Hier hebben wij betonvloeren liggen die zijn gevlinderd. Ook hebben we hier tal van betonvloeren die gevlinderd zijn in verschillende kleuren. Langs komen? Neem dan contact met ons op. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voordat uw vloer gevlinderd wordt? Vraag deze indicatie op via ons offerteformulier.
Neem contact met ons op Ga naar het offerteformulier

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.