SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Beton ciré kleuren: wit, zwart en alles ertussenin

Wanneer u op zoek bent naar een betonlook vloer of wand, bent u wellicht benieuwd naar beton ciré kleuren. Beton ciré hoeft geen betonkleur te hebben. Het is namelijk in alle RAL- en NCS-kleuren verkrijgbaar. Zoekt u wat inspiratie? Op deze pagina ziet u opgeleverde projecten in verschillende beton ciré kleuren.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Beton ciré is een betonstuc dat op de vloer of muur gewreven wordt met een speciale spaan. Het is vrij glad aan te brengen, maar kan ook met een heel robuust patroon gesmeerd worden. Combineer dat met alle beton ciré kleuren en er ontstaat een groot palet aan mogelijkheden.

De meeste klanten kiezen bij ons voor een grijstint als het om beton ciré kleuren gaat. Zoals hierboven genoemd zijn beton ciré kleuren te kiezen uit het RAL- en NCS-kleursysteem. Het RAL-systeem bestaat uit 213 kleuren en wordt vaak gebruikt bij de keuze voor verf. NCS is een systeem dat meer gebruikt wordt door architecten en ontwerpers. Daarbinnen zijn 1950 gestandaardiseerde kleuren.

Kleur beton ciré vloer: NCS S 4000 N

Beton ciré vloer keuken, beton ciré keuken, beton cire keuken, betonlook keuken

Deze lichte grijstint is prachtig te combineren met donkere tegenhangers. Daarnaast is het een neutrale kleur, waardoor ook meer uitgesproken kleuren en fijne details goed tot hun recht komen in dit interieur.

De vloer is in een rustig patroon aangebracht, waardoor het goed in balans is met gecombineerde structuren en patronen, zoals het behang en de wand in de keuken.

Daarnaast heeft deze vloer door de kleurkeuze ook echt een betonlook. De vloer zorgt voor een ruimtelijke en moderne uitstraling.

Kleur beton ciré wand: NCS S 6000 N

badkamer, badkamerinspiratie, gevlinderd betonvloer, beton ciré, betonlook, betonlook inspiratie

De kleur op deze wand is een midden-grijs tint die prachtig combineert met de lichtere tint vloer. Zoals te zien in vergelijking met de vorige foto zijn beton ciré kleuren er echt in alle schakeringen. Hier is ook mooi te zien hoe beton ciré kleuren prachtig combineren met hout, zoals in de kast die mooi doorloopt in kleur. Het zwarte en antraciet bad-meubilair en de glazen wand geven de badkamer een rustieke en industriële uitstraling. Samen zorgen de kleuren en vormen ervoor dat je in deze badkamer echt even tot rust kunt komen.

Kleur beton ciré hoofdbord: RAL 9011

slaapkamer, slaapkamerinspiratie, betonvloer in de slaapkamer, slaapkamer voorzien van beton

Deze klant wilde graag ook het hoofdbord van het bed in beton ciré hebben. Een creatief idee met een prachtig resultaat. Als kleur is gekozen voor grafietzwart. Een diepe, donkere kleur die een mooie nuance geeft tussen de lichtere betonvloer en donkerdere accessoires.

Het mooie van beton ciré kleuren is dat ze gemakkelijk te combineren zijn met verfkleuren, maar dus bijvoorbeeld ook met de kleur van meubels. Zoals hier bij het bed te zien is.

Kleur beton ciré vloer: NCS S 5500 N

betonlook vloeren in huis

De kleur die de klant koos voor deze vloer ligt dicht bij de kleur grijs van de wand in de eerder getoonde badkamer. Op deze foto is mooi te zien hoe ook de structuur, de lichtval en het oppervlak waarop we beton ciré aanbrengen, verschil kunnen maken. De grove structuur komt prachtig tot z’n recht in deze ruimtelijke woonkeuken.

Door de combinatie met verschillende kleuren hout en door de verlichting, oogt de ruimte ondanks de hoogte toch warm en gezellig.

Kleur beton ciré wand: RAL 6034

beton ciré badkamer. badkamer beton ciré

Bij beton ciré kleuren is alles mogelijk. Heel veel verschillende grijstinten dus, maar ook bijvoorbeeld deze mintgroene badkamer. Of beter gezegd: pastelturquoise. Een gedurfde keuze die een fris uiterlijk aan de badkamer geeft en waardoor de badkamer wat wegheeft van een mediterrane inrichting.

Voor welke kleur kiest u?

Zoals u ziet, zijn er veel opties. Hebt u al een beton ciré kleur in gedachten? Of twijfelt u nog? In alle gevallen bent u van harte welkom om kleuren te komen beleven in onze showroom. Maak per mail of telefoon een afspraak dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!
Maak hier een afspraak

Ons meest recente werk