SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

gevlinderde betonvloer, woonbeton

De betonvloer binnen verschillende woonstijlen

Dat een betonvloer binnen in huis fantastisch is hoef ik jou waarschijnlijk niet meer te vertellen. Je zit niet voor niets op onze website en je leest niet voor niets deze blog. Maar hoe kun je een betonvloer in jouw woonstijl creëren? Laat ik je vast één ding verklappen: de betonvloer past hoe dan ook perfect in jouw interieur! Hoe wij dat weten? Een betonvloer is namelijk dé perfecte basis voor ieder interieur. In deze blog laten we je zien dat een betonvloer echt binnen iedere woonstijl past.

De betonvloer in een moderne woonstijl

De kenmerken van de moderne woonstijl zijn onder andere eenvoud, strakke lijnen en neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit. Past deze woonstijl helemaal bij jou? Bingo! Een betonnen vloer sluit hier namelijk (letterlijk) naadloos op aan qua design maar ook qua kleurgebruik. Doordat de betonvloer naadloos is en er dus geen voegen of lijnen zijn wordt de eenvoud en het strakke lijnenspel van het moderne interieur versterkt.

Natuurlijk blijven we ook eerlijk met je. Een betonnen vloer is een natuurproduct waardoor er wat scheurvorming kan ontstaan in jouw betonvloer. Past dit niet bij jou omdat dat te robuust is of naar jouw mening afbreuk doet aan de moderne woonstijl? Overweeg dan eens onze betonlook vloeren.

gevlinderde betonnen vloer, gevlinderde betonnen vloer woonkamer

De betonvloer in een vintage interieur

Een print op de muur, ronde tafels of een servies met een uitgesproken print. Vind jij een vintage interieur helemaal het einde? Je denkt er misschien in eerste instantie niet aan, maar een betonvloer past ook helemaal binnen deze woonstijl. Kijk maar eens naar onderstaande foto. Alles wat in een vintage woonstijl past vind je hier terug. De betonnen vloer zorgt hier juist voor de juiste balans. Op deze manier kun je én een gewaagde print op de muur of je servies kiezen en zorg je toch voor rust en verbinding in jouw woning.

gevlinderde betonvloer, woonbeton vloer

De betonvloer in een landelijk interieur

Bij de landelijke woonstijl denk je misschien snel aan een grove, grote tegel of aan een eiken houten vloer. Maar heb je wel eens over een betonnen woonvloer binnen deze woonstijl nagedacht? Niet? Dan zetten we je bij deze graag aan het denken. De basiskleuren van het landelijke interieur zijn veel grijs- en zandtinten. Laten dit nu net de kleuren zijn waarin wij de meeste betonvloeren realiseren. Vind je grijs nog te kil voor in jouw landelijke interieur? Ga dan voor een betonvloer met een toevoeging van zandkleur om een uniek landelijk interieur te creëren.

De betonvloer in een Scandinavisch interieur

Natuurlijk mag in dit rijtje van woonstijlen ook het Scandinavische interieur niet ontbreken. Een woonstijl die we de afgelopen jaren steeds meer zijn gaan zien. Is dit jouw favoriete woonstijl? Dat begrijpen wij maar al te goed! Het Scandinavische interieur is rustig, tijdloos en gezellig. Leg een betonvloer in een neutrale, lichtere kleur om de strakke lijnen, zachte kleuren en fijne stoffen goed tot zijn recht te laten komen.

betonvloer huiskamer

De betonvloer in een industrieel interieur

Dat een betonnen vloer in het industriële interieur helemaal past heeft, denken wij, niet veel uitleg nodig. Een robuuste en natuurlijke betonvloer is toch niet eens meer een vraag in dit interieur? Helemaal zoals het hoort in combinatie met hoge plafonds waar nog buizen of kabels in het zicht kunnen zijn of met een muur die niet gestukadoord is. Of zoals op onderstaande foto gecombineerd met allebei!

gerenoveerde school naar woning

Lees ook: betonvloer in je woning

Ben jij overtuigd?

Ben jij na het lezen van deze blog ook overtuigd dat een betonvloer écht binnen jouw interieur past? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen in onze showroom. In onze showroom kun je onze betonvloeren zien, voelen en vergelijken en zo de allerbeste keuze maken. Zien we je snel?

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.