SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde betonvloer woonkamer, betonvloer woonkamer,

Betonvloer in je woning

Een betonvloer in je woning is niet meer weg te denken in deze tijd. Een betonvloer is namelijk in iedere woning toe te passen. Hierbij kun je denken aan een industriële omgeving, maar ook zeker een landelijke omgeving. We laten je graag zien dat verschillende stijlen, zowel strak als landelijke, prachtig matchen met een betonvloer.

Aankleding betonvloer woning

Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar een betonvloer in je woning met een warme uitstraling, maak dan gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan hout, leer, linnen of katoen. Dit in combinatie met zachte aaibare stoffen en wie weet zelfs met dierenvachten als je daarvan houdt. Wollige plaids in de winter en dunnere stoffen, zoals linnen en katoen, in de zomer. Leg ze over de bank of stoel, of stapel verschillende plaids op in een mand of kist. Leg een fijn kleed op de betonvloer in jouw woning.

Een betonvloer in de woning wordt uiteraard voorzien van vloerverwarming. Dit zorgt voor een heerlijk behaaglijke omgeving. Heel fijn om er met je sokken of op blote voeten op te lopen!

woonbeton in moderne boerderij

Toepassingen betonvloer woning

Een betonvloer kan eigenlijk overal in de woning toegepast worden. Zowel in de woonkamer, keuken als in de badkamer, zelfs in de douche. De betonvloer in je woning is naadloos, waardoor je nooit meer ergernissen hebt over vuil in de voegen. Daarnaast is de betonvloer erg makkelijk in het onderhoud. Wist je dat een betonvloer ook heel goed toegepast kan worden buiten op het terras? Helemaal mooi als je dezelfde naadloze vloer op deze manier van binnen naar buiten door laat lopen.

betonvloer binnen en buiten

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, hebben we een aantal foto’s van betonvloeren in woningen toegevoegd. Meer inspiratie nodig? Bekijk opgeleverde projecten op onze website. Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.