SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

monoliet betonvloer, betonvloer laten storten, betonvloer huiskamer

Een gevlinderde betonvloer in je woning

Betonvloeren in woningen zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Betonvloeren zijn stijlvol, uniek en perfect op maat. Daarom past een gevlinderde betonvloer in bijna elke woning. Denk bijvoorbeeld aan een industriële woonstijl, maar bijvoorbeeld ook een landelijk of Scandinavisch interieur. We laten je graag zien dat verschillende stijlen, zowel strak als landelijk, prachtig matchen met een betonvloer.

Aankleding betonvloer woning

Gaat jouw voorkeur uit naar een betonvloer in jouw woning met een warme uitstraling? Maak dan gebruik van natuurlijke materialen en een betonvloer in de kleur basisgrijs of met een toevoeging van zandkleur pigment. Denk hierbij aan materialen zoals hout, leer, linnen of katoen.

Combineer dit met zachte, aaibare stoffen en misschien zelfs met dierenvachten als je daarvan houdt. Wollige plaids in de winter en dunnere stoffen, zoals linnen en katoen, in de zomer. Leg ze over de bank of stoel, stapel verschillende plaids op in een mand of kist of leg een vloerkleed op jouw betonvloer.

Een betonvloer in je woning gaat perfect samen met vloerverwarming. Dit zorgt voor een heerlijk behaaglijke omgeving. Heel fijn om er met je sokken of op blote voeten op te lopen! Een betonvloer met vloerverwarming in jouw woning zorgt voor een échte verhoging in je wooncomfort.

woonbeton in moderne boerderij

Gekleurde betonvloer in je woning

Beton heeft van nature een grijze, bruine of gelige tint. Deze kleur is afhankelijk van de natuurlijke ingrediënten die in de betonmix worden gebruikt. Zoals bijvoorbeeld het zand. De ene keer is dit wat geler zand, de andere keer is het zand grijzer of bruiner.

Omdat wij hier geen garantie op kunnen geven raden wij je aan om een kleur te kiezen voor jouw betonvloer. We maken de betonvloer in jouw woning op kleur met behulp van kleurpigmenten. Deze kleurpigmenten strooien we in tijdens het vlinderen van jouw vloer.

Een betonvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder lichtgrijs, middengrijs en donkergrijs. Liever een warmere tint? Ook dat is mogelijk. We voegen dan wat zandkleurig pigment toe aan de kleurpigmenten. Zo krijgt jouw grijze betonvloer in je woning een warme uitstraling. Perfect in bijvoorbeeld en landelijk interieur.

Toepassingen betonvloer woning

Een betonvloer passen we eigenlijk overal toe. Zowel in de woonkamer, keuken, in de badkamer en zelfs in de douche. De betonvloer in je woning is naadloos waardoor je nooit meer ergernissen hebt over vuil in de voegen.

Daarnaast is de betonvloer erg eenvoudig in het onderhoud. Wist je dat we een betonvloer ook als terras kunnen toepassen? Helemaal mooi als je dezelfde naadloze vloer op deze manier van binnen naar buiten door laat lopen.

betonvloer binnen en buiten

Onderhoud betonvloer

Na het storten en afwerken van de betonvloer is deze ongeveer 85% vuil- en vloeistofafstotend. Wij raden je aan om de betonvloer te impregneren. We vullen dan als het ware de openstaande poriën van de betonvloer. Na zo’n behandeling is de vloer ongeveer 95% waterdicht.

Meer weten over het onderhouden van een gevlinderde betonvloer?

Inspiratie en contact

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, hebben we een aantal foto’s van betonvloeren in woningen toegevoegd. Meer inspiratie nodig? Bekijk opgeleverde projecten op onze website. Of kom langs in onze showroom te Opheusden. Hier hebben we diverse voorbeelden liggen.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen in onze showroom.
Afspraak inplannen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.