SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Een gevlinderde vloer in huis, Een betonvloer in de woonkamer

Betonvloer woonkamer: te combineren met alle kleuren!

De woonkamer is een van de meest gekozen ruimten voor een betonvloer. Daarom hebben we ook veel foto’s van door ons opgeleverde betonvloeren in woonkamers die een bron van inspiratie kunnen zijn. Deze foto’s laten zien dat je een betonvloer in de woonkamer echt met allerlei verschillende kleuren kunt combineren. Word je net zo blij van deze plaatjes als wij?

Betonvloer met goud

De betonvloer in deze woonkamer komt helemaal tot z’n recht met de naturel kleuren en opvallende gouden accenten. Dat zie je bijvoorbeeld in de room divider die gevuld is met prachtige accessoires in goud(kleur).

Een betonvloer in de woonkamer

Betonvloer met groen

Dat een betonvloer moeiteloos combineert en integreert met de natuur is te zien in deze woonkamer. Het groen van de vele planten in huis en buitenshuis steekt mooi af bij de rust van de betonvloer, waar ook in de verdere inrichting vooral natuurlijke kleuren gebruikt zijn. Zo komen de designmeubels in dit interieur helemaal tot hun recht. Zie bijvoorbeeld de iconische ‘harpstoel’ van Jorgen Hovelskov. Een echte blikvanger.

betonvloer woonkamer, woonkamer inspiratie, vloeren, betonvloeren

Betonvloer met roze

Roze accenten zijn niet meer weg te denken in de huidige interieurtrends. Of het nu neon roze kaarsen zijn of een pastel roze bank, wat is er eigenlijk niet ‘pretty in pink’? De roze stoelen van zacht materiaal in deze woonboerderij zijn een perfecte tegenhanger van de meer robuuste betonvloer in de woonkamer.

betonvloer storten en vlinderen, vloerverwarming in betonvloer

Betonvloer met bruin

Bij de betonvloer in deze woonkamer is gekozen voor een diepe en donkere grijstint. De combinatie met houtsoorten en donkerbruin geven de woonkamer een heel warme uitstraling. Zachte materialen en donkere kleuren die goed uitkomen door de prachtige lichtinval.

Gevlinderde woonbeton vloer

Betonvloer met primaire kleuren

Heel anders weer is deze betonvloer in een woonkamer met veel primair kleurgebruik. De kleuren geven veel karakter aan dit unieke interieur met bijzondere eyecatchers.

betonvloer huiskamer

Betonvloer met pastel en neon

Waarschijnlijk wist je al dat beton de perfecte basis is voor elk interieur, maar zo niet dan zijn deze foto’s het bewijs. De betonvloer in deze woonkamer vormt het schildersdoek voor een zorgvuldig uitgebalanceerde, kleine explosie aan kleur. Pasteltinten, neonkleuren en donkere groentinten vormen samen met de betonvloer een weelderig en modern interieur.

gevlinderde woonbeton vloer met kleurrijk interieur

Betonvloer met zwart

Less is more, een gevleugelde uitspraak die helemaal past bij de kracht die dit interieur heeft. Een betonvloer in de woonkamer gaat supergoed samen met veel kleur of opvallende kleuraccenten, maar leent zich ook uitstekend voor een luxueuze combinatie met zwart. Minimalistisch en modern met een goede, industriële vibe door de bakstenen muur.

betonvloer laten storten, betonvloer huiskamer

Hoe combineer jij de betonvloer?

Combineer jij je betonvloer met #prettyinpink of met #blackisthenewblack? Of heb je juist kleuren gebruikt die hier niet bijstaan? Deel je foto’s met ons op Instagram! #vindenweleuk

Nog op zoek naar een betonvloer? Kom langs in onze showroom!

Ben je nog op zoek naar een betonvloer voor je woonkamer? Bel of mail even om een afspraak te maken voor een bezoekje aan onze showroom en dan zien we je snel!
Afspraak maken