SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer woning: te combineren in iedere ruimte

Een betonvloer in uw woning is de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een vloer die niet alleen stijlvol, maar ook heerlijk comfortabel en gebruiksvriendelijk is. De betonvloer is te combineren in iedere ruimte van de woning! We laten u op deze pagina zien, hoe u dit doet!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Een betonvloer in de woning is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de interieurs. Betonvloeren zijn stijlvol, uniek en te combineren in iedere ruimte en woonstijl. We lichten verschillen ruimtes in de woning even uit!

Luxe uitstraling in de woonkamer

In deze LA-villa is het hele interieur gebaseerd op het uitzicht. Zo zorgen de enorme raampartijen voor veel licht in de woonkamer. Hierdoor wordt het karakteristieke en levendige effect van de betonvloer prachtig zichtbaar!

De betonvloer in de woning, gecombineerd met de grote, leren open haard en de ruime suède bank zorgt voor een luxe uitstraling.

Praktische betonvloer in de keuken

Deze vrijstaande nieuwbouwvilla aan de rand van een woonwijk is strak en modern ingericht. Toch hebben ze hier en daar ook gekozen voor wat oude elementen. De gevlinderde betonvloer zorgt voor een perfecte verbinding tussen oud en nieuw!

In de keuken is een praktische vloer van belang. Zo moet de vloer hygiënisch zijn en ook is het belangrijk dat vuil- en vloeistoffen niet direct in de vloer trekken!

Betonvloer woning: uw visitekaartje, een betonvloer in de hal

De entree of hal van uw woning is misschien niet de eerste ruimte waar u aan denkt wanneer u kiest voor een nieuwe vloer. Toch is de hal echt hét visitekaartje van uw woning. Door een betonvloer door te leggen in de hal, zorgt u voor een mooie en naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes.

In de hal is het belangrijk om een goede deurmat neer te leggen. Zo beperkt u de vuilaanvoer naar uw vloer en zo blijft uw vloer langer mooi en schoon! Om te voorkomen dat de deurmatten gaan schuiven kunt u ervoor kiezen om een deurmat verzonken in de betonvloer te leggen!

Woning in Bunschoten-Spakenburg met een gevlinderde betonvloer in de hal

Een droomvloer in uw slaapkamer

De bewoners van deze woning slapen op de begane grond. Hierdoor hebben ze ervoor gekozen om de betonvloer in de slaapkamer, door te laten lopen in het betonnen terras. Zo zet u snel even de deuren open en kunt u heerlijk wakker worden met de eerste zonnestralen op uw gezicht!

Een betonvloer in de slaapkamer straalt rust uit. Ook is een betonvloer in combinatie met vloerverwarming de ideale combinatie om wakker te worden met warme voeten!

betonvloer woning

Betonvloer woning: badkamervloer van beton

De badkamer is een populaire ruimte om een betonvloer te laten storten. Het grote voordeel van een gevlinderde betonvloer in de badkamer is niet alleen het prachtige uiterlijk van deze vloer, maar ook het naadloze karakter dat beton heeft! Hierdoor is de vloer erg hygiënisch en is het schrobben van voegen verleden tijd!

De gevlinderde betonvloer in combinatie met de marmeren wanden en de gouden details, geeft een luxe en ontspannen sfeer!

Meer inspiratie!?

Zoals u op bovenstaande beelden heeft kunnen zien, is een betonvloer toepasbaar door uw gehele woning! Voor meer inspiratie kunt u onze projecten pagina bekijken of een afspraak maken in onze showroom! Hier adviseren wij u graag en stellen wij een passende offerte voor u op!
Afspraak maken!

Ons meest recente werk