SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Betonvloer laten leggen in Den Bosch

Bent u op zoek naar een betonvloer voor uw woning in Den Bosch? Kom Maas en Waal over naar Opheusden. U bent van harte welkom in onze showroom om verschillende beton- en betonlook vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Bourgondisch Den Bosch

Den Bosch, ’s Hertogenbosch of Moerasdraak: hoe u het ook noemen wilt Den Bosch is een heerlijke bourgondische, gastvrije stad. Bent u natuurliefhebber, bourgondiër of een echte shopaholic, in Den Bosch is voor iedereen iets te doen. Gaat u nieuwbouwen, verbouwen of heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u uw woning voorzien van woonbeton? Wij werken door heel Nederland, dus ook in Den Bosch. We nemen u graag mee in de wereld van betonvloeren.

Beton in Den Bosch

Een betonvloer of woonbeton is minimaal 7 centimeter dik en maken we van écht beton. Een absoluut sterke basis dus met een robuust karakter en naadloos design. Een betonvloer is daarom niet te vergelijken met gietvloeren of beton ciré.

Deze vloeren leggen wij ook maar zijn in (bijna) alle eigenschappen anders dan woonbeton. Gietvloeren en beton ciré zijn maar een paar millimeter dik, verkrijgbaar in alle kleuren en beschermen we met 2 laklagen. Betonvloeren leggen we in een aantal verschillende kleuren en behandelen we met impregneermiddel. Echt een ander soort dus.

Een dunne betonvloer in Den Bosch: 3 millimeter dik

Sluiten de eigenschappen van een betonvloer niet helemaal aan op uw wensen of kunt u de hoogte van 7 centimeter niet kwijt, maar is de uitstraling van beton wel helemaal wat u zoekt? Maak kennis met onze Italiaanse betonlook vloeren.

Een Italiaanse betonlook vloer is een dunne betonvloer met een natuurlijke uitstraling en een duurzaam karakter. Deze dunne betonvloeren vlinderen we ook, net als een échte betonvloer. Het grote verschil is dat deze vloer maar 3 millimeter dik is. Dat zorgt ervoor dat we deze vloer in bijna elk project kunnen realiseren. In nieuwbouwwoningen, maar ook in renovatieprojecten waar de vloerhoogte misschien beperkt is. Een stukje Italië in Den Bosch.

Onze showroom bezoeken?

We nodigen u graag van harte uit voor een afspraak in onze showroom. In onze showroom kunt u verschillende naadloze vloeren vergelijken en leggen we de voordelen en eigenschappen per vloer voor u uit. Zo kunt u dé keuze maken die naadloos op uw wensen en woonsituatie aansluit.

U vindt ons op de Lakemondsestraat 13 in Opheusden, op ongeveer 50 minuten afstand van Den Bosch. Maakt u van tevoren een afspraak? Op die manier kunnen wij elke opdrachtgever de juiste aandacht geven en is er altijd een adviseur voor u beschikbaar.
Afspraak maken

Deze opdrachtgevers uit de buurt van Den Bosch kozen ook voor een beton- of betonlook in hun woning:

Rietgedekte nieuwbouwvilla met volledig gerenoveerde schuur

Deze opdrachtgevers kochten een oude boerderij in Oss. Maar toen ze eraan begonnen bleek de woning in zo’n slechte staat dat ze gekozen hebben voor een nieuwe woning. Alleen de originele schuur bleef staan en die is verbouwd tot een échte huisbar.

Uitgebouwde 2-onder-1-kap woning uit de jaren ’70

De bewoners van deze jaren ’70 woning in Waalwijk kozen voor een betonvloer in de keuken, woonkamer en badkamer in de kleur basisgrijs met 25% zandkleur. Het jonge gezin maakte er een modern, gezellig familiehuis van.

Ons meest recente werk