SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Afgelopen half jaar hebben wij weer prachtige vloeren mogen maken door het hele land. Na alle drukte gaan wij even heerlijk genieten van alle rust. Goed om te weten: wij zijn gesloten van vrijdag 30 juli tot maandag 16 augustus. Een bezoek op afspraak in onze showroom is weer mogelijk vanaf donderdag 19 augustus. Fijne zomer! ×

betonnen terrasvloeren, beton terras, Gevlinderd betonnen terras in Eindhoven

Betonnen terrasvloeren

Een betonnen terrasvloer is de perfecte oplossing voor in iedere tuin. Het ziet er prachtig uit en het biedt veel voordelen. Met gebruik van hoogwaardige materialen gaan betonnen terrasvloeren jaren mee zonder slijtage. Een betonnen terrasvloer zorgt jarenlang voor een mooi resultaat in de tuin.

Voordelen van betonnen terrasvloeren

Een betonvloer als terras heeft veel voordelen. Zo is onkruid voorgoed verleden tijd en ontstaan er geen verzakkingen of looppaden. Daarnaast heeft een betonnen vloer weinig onderhoud nodig en blijft de vloer er altijd netjes uitzien. Na het leggen van de vloer betekent dat jarenlang zorgeloos genieten!

betonnen terrasvloeren, gevlinderde betonvloer buiten in Eindhoven

Werkwijze: het leggen van betonnen terrasvloeren

Het belangrijkste bij het plaatsen van een betonvloer is de voorbereiding. Alle benodigde machines moeten erbij kunnen en de ondergrond moet volledig bewerkbaar zijn. Na het aanleggen van een zandbed, bekisting, wapening en eventuele goten en putten, storten en vlinderen we de betonvloer. Het storten doen we met een betonpomp en de hoogte van de vloer bepalen we met een laser. Na een aantal uren is de betonvloer deels zijn uitgehard en kan de betonnen terrasvloer worden bewerkt. Dit kan helemaal naar wens van de klant, bijvoorbeeld glad, met bezemstructuur of een tegelpatroon. Na afloop wordt de vloer behandeld met een impregneermiddel voor het langdurige behoud van de vloer.

Advies en ontwerp

Wij van Willem Designvloeren helpen u graag met het aanleggen van betonnen terrasvloeren. Wij kunnen u advies geven over de aanleg en het ontwerp ervan. Er zijn talloze kleuren en vormen mogelijk. Na het leggen van de vloer kunnen wij u de service blijven bieden die u nodig heeft, zoals bij onderhoud en vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de diensten die wij leveren of vraag direct een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een betonnen terrasvloer leverbaar vanaf € 86,95 per m², incl. btw. Een gekleurde toplaag, impregneren of het stellen en verwijderen van de bekisting is niet in deze prijs opgenomen.

Laat u voorlichten in onze  showroom in de mogelijkheden, zodat u jaren zult genieten van uw terras.