SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Yes! Onze showroom is op afspraak weer geopend! Maak nu uw afspraak om onze showroom te bezoeken. Ontvangt u liever meer informatie door middel van een videogesprek? Geen probleem, ook via die weg staan wij nog steeds voor u klaar! ×

gevlinderde betonterras

Betonnen terrasvloeren

Een betonnen terrasvloer is de perfecte oplossing voor in iedere tuin. Het ziet er prachtig uit en het biedt vele voordelen. Met gebruik van hoogwaardige materialen kunnen de betonnen terrasvloeren jaren mee zonder slijtage. Een terras betonvloer van Willem Designvloeren zorgt jarenlang voor een mooi resultaat in de tuin.

Voordelen van een betonnen terrasvloeren

Een betonvloer als terras heeft veel voordelen. Zo heeft u nooit meer last van onkruid en ontstaan er geen verzakkingen of looppaden. Daarnaast heeft een betonnen vloer nauwelijks onderhoud nodig en blijft de vloer er altijd netjes uitzien. Als de vloer eenmaal is gelegd, kunt u er jarenlang zorgeloos van genieten.

Werkwijze: het leggen van betonnen terrasvloeren

Het belangrijkste bij het plaatsen van een betonvloer is de voorbereiding. Alle benodigde machines moeten erbij kunnen en de ondergrond moet volledig bewerkbaar zijn. Na het aanleggen van een zandbed, bekisting, wapening en eventuele goten en putten, wordt het beton gestort en afgewerkt. Het storten wordt gedaan met een betonpomp en de hoogte van de vloer wordt bepaald door een laser. Na een aantal uren zal de betonvloer deels zijn uitgehard en kan de betonnen terrasvloer worden bewerkt. Dit kan helemaal naar wens van de klant, bijvoorbeeld glad, met bezemstructuur of een tegelpatroon. Na afloop zal de vloer worden behandeld met een impregneermiddel voor het langdurige behoud van de vloer.

Advies en ontwerp

Wij van Willem Designvloeren helpen u graag met het aanleggen van betonnen terrasvloeren. Wij kunnen u advies geven over de aanleg en het ontwerp ervan. Er zijn talloze kleuren en vormen mogelijk. Na het leggen van de vloer kunnen wij u de service blijven bieden die u nodig heeft, zoals bij onderhoud en vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de diensten die wij leveren of vraag direct een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een betonnen terrasvloer leverbaar vanaf € 86,95 per m², incl. btw. Een gekleurde toplaag, impregneren of het stellen en verwijderen van de bekisting is niet in deze prijs opgenomen.

Laat u voorlichten in onze  showroom in de mogelijkheden, zodat u jaren zult genieten van uw terras.