SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonnen terrasvloeren, beton terras, gevlinderd betonnen terras in Eindhoven

Betonnen terrasvloeren

Een betonnen terrasvloer is de perfecte oplossing voor in elke tuin. Een betonnen terrasvloer ziet er prachtig uit en heeft veel praktische voordelen. We gebruiken hoogwaardige materialen en dat zorgt ervoor dat je betonnen terras jarenlang meegaat zonder slijtage. Zo kun je heerlijk, zorgeloos genieten van jouw mooie tuin.

Gevlinderd betonnen terras in Nuenen

Voordelen van betonnen terrasvloeren

Een betonvloer als terras heeft veel voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? Wij sommen ze hieronder voor je op:

  • Je hebt nooit meer last van onkruid
  • In een betonnen terrasvloer heb je geen verzakkingen
  • Geen zichtbare looppaden in je vloer
  • Terrasvloeren zijn leverbaar in verschillende grijstinten.
  • Je kunt verlichting mooi verwerken in het beton
  • Makkelijk in het onderhoud
  • Veel toepassingen mogelijk. Heb je bijvoorbeeld ook al eens bedacht om je terras te verlengen met een oprit van beton?

Zoals je ziet heeft een betonnen terrasvloer veel voordelen. Vanzelfsprekend kunnen wij hier nog veel meer over vertellen tijdens jouw showroom bezoek. Zo zijn er verschillende tinten mogelijk, maar té licht of té donker is weer niet verstandig in verband met de zon. Kom je bij ons langs? Dan vertellen we je graag meer over dit soort zaken. Neem contact op om een afspraak te plannen.

betonnen terrasvloeren, gevlinderde betonvloer buiten in Eindhoven

Wat is de dikte van een betonnen terras?

Jouw betonnen terras moet natuurlijk wel stevig zijn en daarom hanteren we een minimale dikte van 15 cm. Waarom zo dik? Met deze dikte is jouw terras goed bestand tegen temperatuurwisselingen én is de vloer erg sterk. Zo kun je er bijvoorbeeld makkelijk een overkapping, veranda of jacuzzi op plaatsen. Wil jij je terras graag verlengen met een betonnen oprit? Dat kan! De minimale dikte van een betonnen oprit is 20 cm. De vloer is dan erg sterk zodat er gemakkelijk auto’s op kunnen staan.

Werkwijze: het leggen van betonnen terrasvloeren

Het belangrijkste bij het plaatsen van een betonvloer is de voorbereiding. Alle benodigde machines moeten erbij kunnen en de ondergrond moet volledig bewerkbaar zijn. Na het aanleggen van een zandbed, bekisting, wapening en eventuele goten en putten, storten en vlinderen we de betonvloer. Het storten doen we met een betonpomp en de hoogte van de vloer bepalen we met een laser. Na een aantal uren is de betonvloer deels zijn uitgehard en kan de betonnen terrasvloer worden bewerkt. Dit kan helemaal naar jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan glad, met bezemstructuur of een tegelpatroon. Na afloop wordt de vloer behandeld met een impregneermiddel voor het langdurige behoud van de vloer.

Advies en ontwerp

Wij helpen je graag met het aanleggen van jouw betonnen terrasvloer. Wij geven je advies over de aanleg én het ontwerp, want er zijn talloze kleuren en vormen mogelijk. Na het leggen van de vloer zijn wij er natuurlijk ook voor service, onderhoud en vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de diensten die wij leveren of vraag direct een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je onze vloeren graag in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden. Tot snel!
Contact opnemen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.