SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonnen oprit

Ziet u het al voor zich? Een prachtige woning, strakke tuin en mooie auto. Aan dit plaatje mag een betonnen oprit niet ontbreken. Een betonnen oprit geeft karakter, straalt luxe uit en is daarnaast ook nog eens makkelijk schoon te maken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bent u er al over uit dat u een betonnen oprit wilt? Dan kunt u ook direct een afspraak maken of een offerte aanvragen.
showroombezoek plannen Offerte aanvragen

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Voordelen betonnen oprit

Een betonnen oprit is natuurlijk prachtig, maar een betonnen oprit heeft meer te bieden dan alleen een mooi uiterlijk. We hebben de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Geen verzakkingen (afhankelijk van de ondergrond);
  • Vriest niet kapot of omhoog;
  • Makkelijk schoon te maken;
  • Geen algengroei;
  • Door het inzagen van de toplaag is elke tegelmotief te maken;
  • In verschillende kleuren leverbaar.

Brochure bekijken

De dikte voor een beton oprit

Voor een gevlinderde betonnen oprit rekenen wij met een dikte van 20 centimeter. Deze 20 centimeter is nodig om een dubbele wapening te verwerken. Op deze manier kan de betonnen oprit het gewicht van auto’s, een bus of camper dragen. Om de oprit constructief sterk genoeg te maken gebruiken we een wapening van 8 millimeter.

Mogelijke kleuren voor een oprit van beton

U kunt kiezen uit meerdere kleuren voor uw betonnen oprit. De meest verkochte kleuren zijn midden- en donkergrijs. Vaak in combinatie waardoor er een mooi gewolkt effect ontstaat. Dit zorgt ervoor dat vuil minder zichtbaar is op de oprit. Zwart en antraciet passen we weinig toe op een oprit van beton omdat deze kleuren veel warmte aantrekken. Daarnaast passen we de kleuren wit en lichtgrijs ook niet vaak toe in verband met het weerkaatsen van zonlicht.

betonvloer oprit

Werkwijze betonnen oprit

Bij een betonnen oprit werken we altijd met afschot. Hierdoor loopt het water goed van de oprit. Officieel rekenen we met 1,5 centimeter per strekkende meter voor het beste resultaat. Maar meestal wordt in de praktijk gekozen voor 1 centimeter per strekkende meter. Soms is de wens om minder dan een centimeter per strekkende meter afschot toe te passen. Dit raden wij af omdat het water dan op de betonnen oprit blijft staan.

Een geheel

Kiest u voor beton? Denk er dan eens aan om dit op meerdere plekken in en rondom uw woning terug te laten komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betonnen terras of een gevlinderde betonvloer in huis. Door uw oprit aan uw terras te verbinden wordt de buitenruimte één geheel en door binnen en buiten met elkaar te verbinden door middel van beton lijkt de ruimte optisch groter. Wij denken met u mee en adviseren u hier graag in.

Wat kost een betonnen oprit?

Een betonnen oprit heeft u al vanaf 117,95 per vierkante meter, inclusief btw. Maar deze prijs is zonder kleur, impregneren of het stellen en verwijderen van bekisting. Wilt u een richtprijs voor het aantal vierkante meters dat u heeft? Gebruik dan onze rekentool. Deze rekentool hebben wij ontwikkeld om u snel een goede richtprijs te kunnen geven. Vul uw gegevens in, het aantal vierkante meters en verzend uw aanvraag. U ontvangt meteen een prijsindicatie in uw mailbox.
Prijs berekenen

Bezoek onze showroom

Bent u enthousiast over een betonnen oprit? Kom dan eens langs in onze showroom. In onze showroom liggen verschillende kleuren en afwerkingen. We bespreken de mogelijkheden op basis van uw wensen en situatie. Dan kunt u het beste een keuze maken. Tijdens deze afspraak krijgt u ook een aansluitend voorstel. Zien we u binnenkort bij ons in Opheusden?
Afspraak maken

Ons meest recente werk