SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook wand: dit zijn de mogelijkheden!

Bent u fan van een betonlook? Dan kent u misschien al veel mogelijkheden op de vloer. Maar wat denkt u van betonlook wanden? Maak kennis met onze betonlook wanden: American Clay en beton ciré.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Wat is een betonlook wand?

Een betonlook wand is een afgewerkte muur die de looks heeft van beton. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw wand deze betonlook te geven. Namelijk: beton ciré en American Clay. We leggen de verschillende betonlook wanden graag voor u uit!

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een stucafwerking die lijkt op beton. Beton ciré brengen we aan met een spaan. Het is dus allemaal handwerk. Hierdoor kun je de structuur van de wand helemaal zelf bepalen. Ook de kleur kun je helemaal zelf uitkiezen. Een beton ciré wand is namelijk mogelijk in elke RAL- en NCS- kleur. De stucafwerking is maar en paar millimeter dik en licht van gewicht.

Waarom beton ciré?

Beton ciré is overal in huis toe te passen. Van de keuken, tot de woonkamer en zelfs in de badkamer! Beton ciré is waterdicht, en hierdoor dus zelfs op de wanden van het douchegedeelte aan te brengen. Naast de wanden kunt u ook de vloeren in uw huis voorzien van beton ciré, zo zorgt u voor een mooi geheel.

Ondertussen heeft u al veel voordelen van beton ciré wanden kunnen lezen. Maar we zetten ze nog even voor u op een rij:

 • 100% waterdicht;
 • Keuze uit elke kleur;
 • Naadloos;
 • U kunt zelf de structuur/het uiterlijk bepalen;
 • Makkelijk in onderhoud.

Wat is American Clay?

American Clay is een kleipleister met de looks van beton. Deze wandafwerking zorgt voor een natuurlijk en gezond leefklimaat. De klei absorbeert geur en filtert de lucht in de ruimte. Ook bij American Clay kunt u de structuur en de kleur van de muur helemaal zelf samenstellen. U heeft keuze uit 240 verschillende kleuren.

Klei American Clay wanden, natuurlijke wandafwerking, natuurlijke wandbekleding, kleiwanden Willem Designvloeren

Waarom American Clay?

American Clay zorgt voor rust in uw hele woning. Nu kunnen we American Clay ook in bijna het hele huis toe passen. Behalve in het douchgedeelte en achter de wastafel, daar raden we beton ciré aan.

Zoals we al zeiden zorgt American Clay voor rust. Maar ook zorgt dit soort betonlook wand voor kalmte, frisheid en stilte. We zetten alle voordelen van American Clay ook even op een rij:

 • Vochtregulerend;
 • Stof- en vuilafstotend;
 • In 240 kleuren verkrijgbaar;
 • VOS vrij;
 • Schimmelwerend;
 • Absorbeert geuren;
 • Geluiddempend;
 • Uiterlijk zelf te bepalen;
 • Makkelijk in onderhoud.

Genoeg redenen om te kiezen voor een betonlook wand van American Clay!

Wat is de prijs voor een betonlook wand?

De prijs voor uw nieuwe wand is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Daarom geven we u graag een richtprijs van de kosten voor een betonlook wand. Deze prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Hiervoor hebben wij een rekentool ontwikkeld. Hierin kunt u uw situatie en wensen invoeren, en ontvangt u binnen een paar minuten een prijsindicatie in uw mailbox.
Rekentool

Betonlook wanden bekijken?

Wilt u nog veel meer weten over deze wanden? Of wilt u ze gewoon in het echt zien? Wij nodigen u van harte uit in de showroom! Hier kunt u rustig de verschillende betonlook wanden zien en vergelijken. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag! Zien we u snel?
Afspraak maken!

Ons meest recente werk