SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Komt u bij ons over de vloer? In verband met COVID-19 is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken. Neem contact met ons op om de afspraak in te plannen! ×

PU vloer prijs per m²

Een PU (polyurethaan)vloer is een betonlook vloer. Past er geen gevlinderde woonbeton vloer in uw woning? Of past de uitstraling niet helemaal bij uw stijl? Dan is een PU vloer een zeer geschikt alternatief. Een PU gietvloer wordt in de desbetreffende ruimte gegoten en uitgesmeerd tot een egaal oppervlakte. Een PU vloer is naadloos en geschikt om meerdere ruimtes met elkaar te verbinden. Maar wat is bij een PU vloer de prijs m²?

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor uw woonwensen

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Betonlook vloeren realiseren wij vanaf 20m².

Voordelen en tips PU vloer

 • Passen we indien nodig op een bestaande tegelvloer of zandcementdekvloer toe
 • In iedere RAL- en NCS- kleur mogelijk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • 100% vuil- en vloeistofafstotend
 • In combinatie met egaline een dikte van ca. 8 mm
 • Geschikt voor in de badkamer
 • Elastisch waardoor weinig tot geen kans op scheurvorming

Een PU-vloer is een zacht en elastisch product. Omdat hij zacht is, is het product niet krasvast. Om zoveel mogelijk krassen tegen te gaan adviseren wij u om een goede droog-loop-mat bij de voor- en achterdeur te plaatsen. Daarnaast adviseren we u om goede viltjes te bevestigen onder schuivende delen en regelmatig te stofzuigen in de ruimte. Deze tips zorgen voor een langere levensduur van uw vloer.

Vloeropbouw PU vloer

Een PU gietvloer bestaat uit meerdere lagen. Alle onderstaande lagen zijn noodzakelijk om het gewenste resultaat te creëren.

 • Primer GW ca. 200 gr per m²
 • Epoxy schraplaag 1 kg per m²
 • PU gietvloer ca. 3 kg per m²
 • Laklaag PU/MG ca. 170-200 gr per m²

Staffelprijzen PU vloer

De prijs voor een PU vloer wordt bepaald aan de hand van zogenoemde staffelprijzen. Staffelprijzen zijn prijzen in een bepaalde afnamehoeveelheid. Hoe meer vierkante meters je afneemt, des te lager de prijs relatief is. Hieronder een prijsoverzicht voor een PU vloer per vierkante meter.

Qua kosten dient u voor de PU vloer rekening te houden met een vierkante meter prijs tussen de € 70,- en € 100,-.

Voordat we de gietvloer aanbrengen, brengen we vaak ook een egaline laag aan op de ondervloer. De kosten bedragen voor de egaline ongeveer € 22,50 per m² incl. btw.

Offerte PU vloer

Bovenstaande prijzen zijn een schatting. Voor een PU vloer is de prijs per m² afhankelijk van de huidige situatie. Voor een exacte prijs, raden wij u aan om een offerte op te vragen. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn wanneer u kiest voor een PU vloer.

PU vloer in uw woning

Een PU-vloer in uw woning laten gieten? Dat is mogelijk! Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom te Opheusden. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van passend advies omtrent de aanschaf van een PU-vloer. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook alles vertellen over de prijs van een PU vloer per vierkante meter.

Klik hier om een afspraak te maken.

Ons meest recente werk