SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer kleuren

Gietvloeren zijn in veel verschillende kleuren te krijgen. Het is afhankelijk van het soort gietvloer, hoeveel opties hierin zijn. Sommige gietvloeren brengen we op kleur aan de hand van RAL- en NCS-kleuren, en bij andere soorten werken we met unieke kleuren. Lees op deze pagina meer over de gietvloer kleuren.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Wanneer u zich al helemaal heeft georiënteerd of onze website heeft doorgelezen, weet u dat er verschillende soorten gietvloeren zijn. Deze hebben ook allemaal verschillende gietvloer kleuren. We zetten ze even onder elkaar:

  • Minerale gietvloer;
  • PU gietvloer;
  • Italiaanse betonlook vloer;
  • Cementgebonden gietvloer;
  • Metallic gietvloer.

Minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een gietvloer op basis van mineralen, van slechts een paar millimeter dik. Deze gietvloer is in iedere RAL- en NCS-kleur verkrijgbaar! Dit is met uitzondering van de metallic kleuren. U kunt deze vloer dus helemaal naar wens samenstellen. Van een natuurlijke kleur tot een gewaagde tint. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

PU gietvloer

Ook de PU gietvloer is in iedere RAL- en NCS-kleur te maken. Deze vloer wordt gemaakt op basis van poly-urethaan. Dit is een zacht kunststof. Hierdoor voelt deze gietvloer comfortabel aan. Wat de PU gietvloer uniek maakt is dat hij 100% waterdicht is. Hierdoor is deze gietvloer ook toepasbaar in de badkamer.

Italiaanse betonlook vloer

De Italiaanse betonlook vloer is een gietvloer die sprekend op een échte gevlinderde betonvloer lijkt. Deze vloer wordt gemaakt op basis van cement en hars. Een Italiaanse betonlook vloer is in maar liefst 12 unieke kleuren verkrijgbaar. Deze kleur verwerken we in de verse mix. Dat betekent dat de kleur in het hele mengsel terecht komt, mee-gevlinderd wordt en dus ook mee uithardt.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer is een harde gietvloer, op basis van cement. Door dit ingrediënt heeft deze gietvloer ook veel structuur. De cementgebonden gietvloer kleuren zijn: lichtgrijs, grijs, antraciet, beige, off white en zand.

Metallic gietvloer

De metallic gietvloer is een unieke vloer. Deze gietvloer heeft een glanzende, marmeren uitstraling. Deze marmerlook gietvloer is in 8 unieke kleuren te krijgen:

  • Grijstinten: chartreux, venato
  • Zandkleurtinten: marrone, aurum
  • Groentinten: menta, cobre
  • Terracottatinten: siena, bordeaux

gietvloer prijs berekenen

Gietvloer kleuren kiezen

Het kiezen van een kleur, is vaak een lastig onderdeel bij het inrichten van een woning. Wij kunnen meedenken over de kleur van uw vloer. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende gietvloer kleuren. In onze showroom kunt u voorbeelden bekijken! Neem tijdens deze afspraak gerust ook wat staaltjes mee. We horen graag wat uw wensen zijn en denken hierin graag met u mee.
Afspraak maken

Ons meest recente werk