SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer kleuren

Gietvloeren zijn in alle kleuren te krijgen. Ja echt, alle kleuren. Het is wel afhankelijk van het soort gietvloer hoeveel opties er zijn. Sommige gietvloeren kunnen we op kleur brengen aan de hand van RAL- of NCS- nummers, een ander soort gietvloer is juist weer uit te voeren in metallic kleuren. U leest hier welke kleuren er mogelijk zijn per soort gietvloer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Wellicht heeft u zich al helemaal georiënteerd of onze website al van binnen en buiten gezien. Dan weet u inmiddels dat er meerdere soorten gietvloeren zijn. Wij onderscheiden de:

  • Minerale gietvloer;
  • PU gietvloer;
  • Cementgebonden gietvloer;
  • Metallic gietvloer.

Minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een vloer van een paar millimeter dik die in alle RAL- en NCS-kleuren verkrijgbaar is! Uitgezonderd van metallic kleuren kunt u deze betonlook vloer dus helemaal naar wens vormgeven. Van een natuurlijke betonkleur tot een gewaagde tint: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

PU gietvloer

De andere gietvloer die in alle RAL- en NCS-kleuren te maken is, is de PU gietvloer. Deze vloer op basis van het kunststof polyurethaan is wat zachter dan de minerale gietvloer. Dat betekent dat deze vloer, ook zonder vloerverwarming niet koud aanvoelt. Alle gietvloeren zijn trouwens wel perfect te combineren met vloerverwarming.

Wat de PU gietvloer uniek maakt is dat hij helemaal waterdicht is, waardoor hij ook toepasbaar is in de badkamer.

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu

Cementgebonden gietvloer

Deze gietvloer heeft misschien wel het meest de betonlook. De cementgebonden gietvloer is de hardste soort gietvloer van de vier. Door de basis van cement heeft deze betonlook vloer ook veel structuur. De gietvloer kleuren van deze vloer zijn natuurlijke tinten. Een cementgebonden gietvloer is verkrijgbaar in de volgende kleuren: lichtgrijs, grijs, antraciet, beige, off white en zandbruin.

Metallic gietvloer

Onze metallic gietvloer is uniek in z’n soort. Deze gietvloer heeft een gevlamde uitstraling, waardoor mensen het ook wel zien als een marmerlook. Deze gietvloer is in acht karakteristieke tinten te krijgen. Twee grijstinten, twee zandkleurtinten, twee groentinten en twee terracottatinten.

  • Grijstinten: chartreux, venato
  • Zandkleurtinten: marrone, aurum
  • Groentinten: menta, cobre
  • Terracottatinten: siena, bordeaux

gietvloer prijs berekenen

Gietvloer kleuren kiezen

Het kiezen van een kleur, zeker voor grote oppervlakten, is vaak een van de lastigste dingen bij het inrichten van een woning of ander pand. Wanneer u aan het bouwen of verbouwen bent, neemt u hier misschien wel specialisten voor in de hand. Als dit niet het geval is, kunnen wij met u meedenken over de kleur van de vloer. Onze specialisten adviseren u desgewenst over de verschillende kleuren gietvloeren. In onze showroom in Opheusden kunt u ook veel voorbeelden bekijken.

De kleuren in het echt bewonderen helpt al veel bij het vormen van een beeld. Daarnaast kunnen we u ook beelden van eerdere projecten laten zien en eventueel zelfs samen een moodboard maken. Neem dan ook gerust staaltjes van kleuren, meubels en gordijnen mee. We horen heel graag wat uw wensen en ideeën zijn en denken graag met u mee.

Bekijk gietvloer kleuren in onze showroom

Wilt u graag langskomen om de verschillende gietvloer kleuren te bekijken? Van harte welkom! Maak wel van tevoren even telefonisch of per mail een afspraak, dan zorgen wij dat de juiste specialist aanwezig is.
Afspraak maken

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.