SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook stuc in de keuken

Betonlook stuc, dé wand- of vloerafwerking

Ben jij op zoek naar een unieke, stijlvolle én waterdichte wand- of vloerafwerking? Kijk eens naar vloeren en wanden met betonlook stuc. Betonlook stuc is onderhoudsvriendelijk en een betonlook stuc wandafwerking is zelfs 100% waterdicht. Betonlook stuc is een naadloze afwerking en samen met de 100% waterdicht eigenschap perfect geschikt als spatwand achter het aanrechtblad of voor de wanden in de badkamer.

Wat is een betonlook stuc?

De naam zegt het eigenlijk al. Betonlook stuc is een stucwerk dat we met de hand aanbrengen op jouw wand of vloer. Hierdoor ontstaat er een gewolkt en bewerkelijk effect. Door deze wolken krijgt jouw wand of vloer de looks van beton. Vandaar de naam ‘betonlook stuc’. Betonlook stuc brengen we aan in verschillende lagen om het mooiste en beste resultaat te behalen.

Welk product gebruiken we hiervoor?

Om een betonlook wand of vloer te creëren gebruiken we beton ciré. De letterlijke vertaling van dit product is ‘gewreven beton‘. Beton ciré is al een eeuwenoud product maar door de jaren heen steeds naar een hoger niveau gebracht.

In welke ruimtes is het toepasbaar?

Betonstuc is in elke ruimte toepasbaar. De keuken, woonkamer of badkamer. Dit kan zowel op de wanden als op de vloer. Let wel op, de betonlook, oftewel beton ciré brengen we alleen niet aan op de vloer in het douchegedeelte van de badkamer.

Betonlook stuc in de keuken

Betonlook stuc is een hele mooie afwerking voor in de keuken. Zo is het toe te passen op de vloer en op de wand. Het grootste voordeel is wel dat het product 100% waterdicht is. Zo hoef je na het koken alleen even een doekje over de wand of vloer te halen. Meer lezen over betonlook wanden in de keuken? Lees dan onze pagina: ‘beton ciré wanden in de keuken’

beton ciré aanbrengen, zwarte keuken, keuken zwart, zwarte keuken met betonlook, betonlook keuken, keukeninspiratie

Betonlook stuc in de woonkamer

Ook in de woonkamer is betonlook stuc op de wand of vloer schitterend. Het is namelijk een hele fijne, rustige basis voor de rest van je interieur. En omdat het in elke RAL- en NCS kleur verkrijgbaar is, is er altijd een kleur die past bij je inrichting.

Betonlook stuc in de woonkamer

Betonlook in de badkamer

Een badkamer is een vochtige ruimte. Daarom is een volledig waterdichte wand essentieel. Dit voorkomt namelijk verweer in de wanden, maar hoofdzakelijk lekkages. Daarnaast is een betonlook wand ook helemaal glad. Zo kan er ook geen water in de voegen blijven liggen. En is het schoonmaken van de wanden in jouw badkamer gewoon een feestje!

Een gestuukte betonlook vloer kan helaas niet op de vloer in het douchegedeelte van je badkamer. De reden hiervan is omdat betonlook stuc van zichzelf niet waterdicht is. Het is namelijk de laag die erbovenop komt die waterdicht is. Stel, je laat iets scherps vallen op de vloer en er komt een putje in, dan is dat bijvoorbeeld in de woonkamer geen probleem. In het douchegedeelte van je badkamer kan er water onder lopen, wat lekkages veroorzaakt.

Lees ook: 8x inspiratie: betonlook badkamer

Betonlook stuc in de badkamer

Betonstuc op meubilair

Beton ciré is ook toepasbaar op meubilair. Denk hierbij aan een aanrechtblad, een trap of een sokkel. Heb jij een ander product dat je wilt voorzien van beton ciré, neem gerust contact met ons op.
Neem contact op

Voordelen van betonlook stuc

Hieronder vind je de voordelen van een betonlook gestuukte vloer of wand:

  • Een dikte van slechts enkele millimeters
  • Volledig waterdicht
  • Verkrijgbaar in elke RAL- en NCS- kleur
  • Hecht op vrijwel iedere ondergrond

Het aanbrengen van betonlook stuc

Voor het aanbrengen van beton ciré gaan wij als volgt te werk:

  • Als eerste egaliseren we de ondervloer (dit gebeurt niet bij de wanden)
  • Daarna brengen we de eerste laag beton ciré aan en we laten dit goed drogen
  • Vervolgens schuren we de eerste laag iets op en we brengen de tweede laag aan
  • Als laatste werken we de betonlook wand of vloer af met diverse laklagen, waaronder een tweecomponenten lak en een epoxyprimer

Prijs berekenen voor betonlook stuc

Wil jij weten wat beton ciré voor jouw vloer of wand kost? Bereken dan eenvoudig jouw prijsindicatie met behulp van onze rekentool. Na het invullen van jouw gegevens, het gewenste aantal vierkante meters en de gewenste oppervlakte verzend je je aanvraag. Je ontvangt nu een prijsindicatie in je mailbox.
Ik wil een prijsindicatie

Deze prijsindicatie is exclusief voorbewerking en eventuele reiskosten.

Betonlook  in jouw woning

Op zoek naar een prachtige gestuukte betonlook wand of vloer in jouw woning? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We bespreken graag met jou de mogelijkheden.
Ik wil contact opnemen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.