SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonlook badkamer

Op zoek naar een moderne, stijlvolle en tijdloze betonlook badkamer? Betonlook is populair voor in huis en zeker ook voor de badkamer. Maar hoe creëert u die betonlook badkamer waar u van droomt? Welke producten zijn geschikt voor in de badkamer en welke juist niet? Hoe combineert u betonlook in uw woonstijl en met andere materialen? Op deze pagina leest u hoe u een betonlook badkamer creëert en kunt u inspiratie opdoen bij andere gerealiseerde projecten.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Wat kost beton ciré?

Wilt u weten wat beton ciré kost op basis van uw situatie en vierkante meters? Laat uw gegevens achter via het offerteformulier, dan nemen we snel contact met u op!

Betonlook in de badkamer: beton ciré, een gietvloer of beton

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: niet elk product is geschikt voor de badkamer. Ook wij plaatsen niet alle vloer- en wandsystemen in de badkamer. Maar met de producten die we wél aanbieden voor badkamers is al zoveel mogelijk. Vloeren, wanden, verschillende kleuren en structuren. Kortom: voor ieder wat wils.

Betonlook in de badkamer met beton ciré

Een van de bekendste producten voor een betonlook in de badkamer is beton ciré. Beton ciré betekent gewreven beton en stuken we op vloeren (niet in het douchegedeelte), wanden en wastafels. Met beton ciré kunt u alle kanten op. U kunt kiezen uit alle RAL- en NCS- kleuren en ook de structuur kunt u zelf kiezen. En met beton ciré ziet uw badkamer er niet alleen fantastisch uit, maar uw badkamer is ook bestand tegen vocht en dagelijks gebruik.

Gevlinderd beton als betonlook in de badkamer

Een gevlinderde betonvloer, ook wel woonbeton genoemd, is een goede keuze als betonlook in uw badkamer. Beton kan in de hele badkamer, zelfs in het douchegedeelte. Beton is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Door het naadloze design is beton makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Daardoor kunt u meer tijd besteden aan ontspanning en minder aan poetsen. Wie wil dat nou niet?

Betonlook in de badkamer met een PU gietvloer

Een PU gietvloer is de meest strakke betonlookafwerking in ons assortiment. Door een PU gietvloer uit te voeren in twee kleuren ontstaat de zogenoemde ‘betonlook’. Deze betonlook vloer is in elke RAL- en NCS- kleur te realiseren en maar een paar millimeter dik. Daardoor is deze betonlook in bijna elke badkamer toe te passen.

Een betonlook badkamer: beton & beton ciré gecombineerd

Door beton en beton ciré in de badkamer te combineren ontstaat er een naadloos design en een serene uitstraling. In dit project hebben we op de vloer beton toegepast en is er op de wanden, de ingebouwde kast én het wastafelmeubel gekozen voor beton ciré.

badkamer, badkamerinspiratie, gevlinderd betonvloer, beton ciré, betonlook, betonlook inspiratie

Kleur bekennen met beton ciré

Veel gekozen kleuren voor beton ciré zijn zand- en grijstinten, maar beton ciré kan in elke RAL- en NCS- kleur. Dus past een uitgesproken kleur meer bij u en uw interieur? Ga ervoor! Onze opdrachtgevers van de binnenkijkers die u hieronder ziet gingen u voor met de kleuren pastelturquoise en zachtroze.

Natuurlijke badkamer met betonlook en een houten plafond

Onze opdrachtgevers in Budel kozen voor een serene sfeer in de badkamer. Rustige, natuurlijke aardetinten. Ze kozen daarbij voor een gevlinderde betonvloer én beton ciré op de wanden. Twee naadloze producten die ervoor zorgen dat de rust in de ruimte extra wordt benadrukt.

Landelijke en rustieke badkamer met beton ciré

Een drukke vloer in de badkamer maar toch de rust in de ruimte bewaren? Deze opdrachtgevers kozen voor een combinatie van waaltjes, rustiek badkamermeubilair én beton ciré. De naadloze wanden zorgen voor de juiste balans in combinatie met de waaltjes. Door de structuur van beton ciré wordt juist ook het rustieke karakter benadrukt.

Gecombineerd: PU gietvloer & beton ciré

Een andere combinatie die we hier nog niet hebben laten zien is: PU op de vloer en beton ciré op de wanden. Ook hiermee creëert u een naadloze badkamer zonder voegen. Een rustige uitstraling én makkelijk schoon te maken. In dit project werd de douche én het toilet meegenomen.

Uw betonlook badkamer samenstellen?

Zo ziet u maar: een betonlook badkamer kunt u op veel verschillende manieren creëren. Wat is uw favoriete combinatie? We zoeken het graag samen met u uit. We nodigen u daarom van harte uit voor een bezoek in onze showroom. Maakt u van tevoren een afspraak? Dan zorgen wij dat er een adviseur voor u beschikbaar is en de koffie klaarstaat.
Maak een afspraak

Ons meest recente werk