SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook badkamer

We zien steeds meer natuurlijke materialen in de huidige interieurs. Denk hierbij aan beton, hout en staal. En dat begrijpen we goed. Natuurlijke materialen zijn toepasbaar in iedere woonstijl en daardoor heel toegankelijk.

Bent u ook gek op natuurlijke materialen en zoekt u dit voor uw badkamer? Dan zit u hier op de juiste pagina. Op deze pagina nemen we namelijk een betonlook badkamer onder de loep. Lees snel verder!

De voordelen van betonlook in de badkamer

Twijfelt u of betonlook wel wat voor uw badkamer is? Dan gaan we de voordelen hiervan voor u op een rijtje zetten!

  • Geen voegen
  • Makkelijk in onderhoud
  • Stoere uitstraling
  • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS kleur
  • U kunt zelf de uitstraling bepalen
  • Een dikte van slechts enkele millimeters
  • Toepasbaar op de wand en vloer

Geen voegen in betonlook

Sla deze alinea over als u van voegen schrobben houdt!

In een betonlook badkamer vindt u namelijk geen voegen. Hoe lekker is dat? In een handomdraai bent u klaar met het poetsen van uw badkamer. Ideaal wanneer u niet van schoonmaken houdt en hier geen zin in heeft.

Wat is betonlook?

Wat zijn betonlook producten eigenlijk? Dat gaan we u uitleggen. De naam zegt het al, betonlook. Het lijkt dus op beton, maar het is het niet.

We hebben meerdere soorten betonlook die wij aanbieden. Denk hierbij aan beton ciré of een gietvloer. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Meer weten over beton ciré? Lees er alles over in de volgende alinea.

Betonlook in de badkamer: beton ciré vloer of wand

Zoals net aangegeven is beton ciré een betonlook product. Met behulp van een spaan brengen wij dit product aan op uw vloer of wand. Hierdoor ontstaat er een gewolkt en bewerkt effect. Dit geeft de looks van echt beton.

Wilt u uw betonlook vloer- of wand volledig waterdicht hebben? Dat komt goed uit, we lakken uw betonlook badkamer namelijk altijd af met epoxy. Hierdoor is het 100% waterafstotend.

Helaas is beton ciré niet toepasbaar in het douchegedeelte van de badkamer. Dit komt omdat beton ciré van zichzelf niet waterdicht is, maar de epoxylaag die erop komt. Raakt deze laag beschadigd, dan kan er een lekkage ontstaan.

beton ciré badkamer, badkamer beton ciré

Betonlook in de badkamer: PU gietvloer

Wilt u nou toch een strakke en naadloze vloer, die de looks heeft van beton, in uw badkamer? Dan is een PU gietvloer een goed alternatief. Omdat dit product op basis van PU (kunststof) is, is deze van zichzelf volledig waterdicht. Net als beton ciré is ook een PU vloer in iedere RAL- en NCS kleur verkrijgbaar.

Combineer uw gietvloer met een beton ciré wand en u heeft een prachtig eindresultaat!

pu vloer badkamer, badkamer gietvloer

Betonlook over bestaande tegels

Enthousiast geworden over de betonlook producten voor in de badkamer? Maar twijfelt u vanwege de sloopwerkzaamheden? Dat snappen we helemaal, maar goed nieuws! Betonlook producten zijn over de bestaande tegels heen aan te brengen. Wel op voorwaarde dat ze goed verlijmd zijn en allemaal recht liggen. Zo heeft u in een handomdraai een betonlook badkamer zonder sloopwerkzaamheden.

Betonlook in uw badkamer?

Wilt u een betonlook badkamer? Neem gerust contact met ons op of bezoek de showroom in Opheusden. We staan graag voor u klaar!

Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.