SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Beton gietvloer: hét alternatief voor een betonvloer

Een betonnen gietvloer, wat moet je je daarbij voorstellen? Beton gietvloer is een combinatiewoord van een betonvloer en een gietvloer. Kun jij een échte betonvloer jammer genoeg niet kwijt of zijn jij en een gevlinderde betonvloer geen match, maar vind je de uitstraling wel tof? Dan is de betonnen gietvloer dé perfecte vloer voor jou. In dit blog vertellen we je er meer over!

Wat is een beton gietvloer?

Een beton gietvloer is een gietvloer met de looks van een gevlinderde betonvloer. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten beton gietvloeren. Al onze beton gietvloeren zijn naadloos, karakteristiek en onderhoudsvriendelijk. Ben jij benieuwd wel type gietvloer het beste bij jou past? Lees dan snel verder!

Beton gietvloer: de Italiaanse betonlook vloer

De Italiaanse betonlook vloer heeft een natuurlijke uitstraling, is levendig en heeft een duurzaam karakter. Deze vloer wordt afgewerkt met vlindermachines en lijk hierdoor sprekend op de gevlinderde betonvloer. En dat allemaal in een dikte van maar 3 millimeter. Dit zorgt ervoor dat we deze  gietvloer in bijna iedere woning kunnen realiseren. Van nieuwbouwwoningen tot renovatieprojecten. Deze beton gietvloer maken we op basis van cement en hars en lakken we af met twee laklagen.

Lees ook: ‘We wilden graag meer eenheid creëren en kozen daarom voor een naadloze vloer’

Beton gietvloer: de cementgebonden gietvloer

Ben jij op zoek naar een unieke, stoere en robuuste gietvloer? Dan is de cementgebonden gietvloer echt een vloer voor jou. De cementgebonden gietvloer heeft een naadloos karakter en is mega onderhoudsvriendelijk. Door deze beton gietvloer door te leggen in jouw hele woning*, zorg je voor een ruimtelijk effect.

*Met uitzondering van de badkamer.

cementgebonden gietvloer voor- en nadelen

Beton gietvloer: de PU gietvloer

Wanneer je op zoek bent naar een strakke, naadloze en comfortabele gietvloer, is de PU gietvloer de ideale vloer voor jou. Door te kiezen voor een PU gietvloer met twee kleuren, creëer je een gemêleerd effect dat de uitstraling van een gevlinderde betonvloer nabootst. Deze gietvloer maken we op basis van kunststof en lakken we af. Hierdoor is deze gietvloer door te leggen in de hele woning, inclusief de badkamer!

pu gietvloer eettafel, eetkamer pu gietvloer pu vloer

Jouw beton gietvloer realiseren

Het aanbrengen van een gietvloer duurt ongeveer een week. Dit komt doordat deze vloeren opgebouwd zijn in verschillende lagen, en iedere laag aangebracht wordt op een nieuwe werkdag. Na het realiseren van je gietvloer heeft de vloer nog een week nodig om uit te harden. Na deze twee weken kun je eindeloos genieten van jouw beton gietvloer.

Lees ook: wat kost een gietvloer per m²? 

Kom onze beton gietvloeren voelen en vergelijken

Je bent van harte welkom in onze showroom. Hier kun je al onze beton gietvloeren zien, voelen en vergelijken. Dit in combinatie met een passend advies van één van onze adviseurs. Hierdoor kun jij een goede keuze maken. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Zien we je snel in Opheusden?
Afspraak maken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.