SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

pu gietvloer eettafel, eetkamer pu gietvloer

Beton gietvloer: hét alternatief voor een betonvloer

Een beton gietvloer. Wat moet je je daar bij voorstellen? We begrijpen het maar al te goed als je dit een ingewikkelde term vindt. Het is eigenlijk een combinatiewoord van een betonvloer en een gietvloer.

Kun je een échte betonvloer jammer genoeg niet kwijt of zijn jij en een gevlinderde betonvloer geen match, maar vind je de uitstraling wel tof? Dan is een beton gietvloer wellicht een goede keuze voor jou. In dit blog vertellen we je wat een beton gietvloer is, wat de voordelen zijn en welk prijskaartje er aan hangt. Lees je mee?

Wat is een beton gietvloer?

Een beton gietvloer is een gietvloer met de looks van een betonvloer. Klinkt logisch toch? Je kunt zelfs nog kiezen uit twee verschillende soorten beton gietvloeren. De cementgebonden gietvloer is één en de PU gietvloer in duo-variant is twee. Wil jij uitzoeken welk type vloer helemaal thuis hoort in jouw woning? Lees verder!

Geen zin om te lezen maar wil je wel heel graag meer weten over de beton gietvloeren? Doe een belletje naar ons voor telefonisch advies of om een afspraak in onze showroom in Opheusden in te plannen.

Beton gietvloer: de cementgebonden gietvloer

Ben jij op zoek naar de meest robuuste en industriële gietvloer die wij hebben? Dan ben jij op zoek naar de cementgebonden gietvloer. Houd jij net als wij van een naadloos karakter en een vloer die eenvoudig is in onderhoud? De cementgebonden gietvloer heeft het allemaal. Veel en groots genieten van een cementgebonden gietvloer? Leg de cementgebonden gietvloer dan door je hele huis*. Zorgt gelijk voor een ruimtelijk effect!

*Klein puntje van aandacht: hoe graag je de cementgebonden gietvloer ook overal wilt doorleggen in je hele woning, de cementgebonden gietvloer gaat niet zo lekker in je badkamer. Wil je toch in de badkamer ook een vloer van ons? Kies dan bijvoorbeeld de PU gietvloer.

cementgebonden gietvloer voor- en nadelen

Beton gietvloer: de PU gietvloer

Wat vind jij het belangrijkste aan jouw interieur? De kans is groot dat dit comfort is. Als je het over een vloer met comfort hebt, dan heb je het over de PU gietvloer. Waarom wij deze vloer geweldig vinden? Een strakkere vloer dan de PU gietvloer ga je niet vinden, de vloer is volledig naadloos en supermakkelijk te onderhouden. Dat noemen wij nu comfort.

Je zit niet voor niks op deze pagina. Grote kans dat jij, net als wij, helemaal weg bent van de uitstraling van beton. Bij de PU gietvloer is het mogelijk om twee kleuren te combineren waardoor je zelf deze gave uitstraling nabootst. Begin jij onze passie voor PU te begrijpen?

beton gietvloer, woonkamer pu gietvloer, pu gietvloer in huis

Een gietvloer met vloerverwarming

Een behaaglijk en heerlijk warm huis, dat is wat je wilt. Gelukkig leent een beton gietvloer zich perfect voor vloerverwarming. Geen zin in gedoe en een hoop geregel. Om jou te ontzorgen brengen wij ook de vloerverwarming aan. Zo heb je één aanspreekpunt, alles onder één dak. Makkelijker kunnen we het niet maken voor je toch?

Jouw beton gietvloer realiseren

Een beton gietvloer laat je niet zomaar leggen. Je wilt het allermooiste en allerbeste resultaat. Een spreekwoord over ‘goed werk’ en ‘tijd nodig’ is hier wel op zijn plaats. We brengen de beton gietvloer in een week aan. Voor het perfecte resultaat laten we de vloer daarna een week uitharden en drogen. In totaal duurt het dus twee weken. Maar wat is nu twee weken tegenover eindeloos genieten?

Lees ook: wat kost een gietvloer per m²? 

Kom onze beton gietvloeren voelen en vergelijken

Je bent van harte uitgenodigd om in onze showroom de verschillende beton gietvloeren te komen voelen en vergelijken. Dit in combinatie met passend advies van één van onze adviseurs kun jij een goede keuze maken. Zien we je snel in Opheusden? Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.