SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonlook muur woonkamer

Bent u uw behang in de woonkamer meer dan zat? Wilt u eens wat anders maar weet u niet wat. Overweeg dan eens een betonlook muur in uw woonkamer.

Voordelen betonlook muur in uw woonkamer

De voordelen van betonlook in uw woonkamer leest u hieronder.

  • Toepasbaar in iedere woonstijl. Doordat beton ciré een natuurlijke uitstraling heeft, past het in vrijwel iedere woonstijl. Denk hierbij aan een betonlook muur in een landelijke of industriële woonstijl. Daarnaast is beton ciré verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS- kleur.
  • Gemakkelijk in onderhoud. Door de beton ciré af te werken met epoxy heeft het een waterdichte afwerking. Hierdoor is het gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Wel raden we het gebruik van een schuursponsjes af. Deze beschadigen gemakkelijk de beschermende laag.

Uitstraling betonlook muur

De uitstraling van uw betonlook muur in uw woonkamer is verschillend. De uitstraling is namelijk afhankelijk van hoe we de beton ciré aanbrengen. Wel kunt u uw voorkeur hierin aangeven.

Wilt u een drukke en bewerkelijke muur? Dan brengen wij de beton ciré veel grover aan. Liever een rustige betonlook muur? Dan brengen we de beton ciré veel fijner en gladder aan.

Beton ciré aanbrengen in uw woonkamer

Een betonlook muur wordt in meerdere lagen aangebracht. Een betonlook muur brengen we aan in de volgende stappen:

  • Als eerste brengen we een primer aan. Deze primer zorgt voor een goede hechting met de ondergrond.
  • Daarna brengen we de eerste laag beton ciré aan. Deze laten we drogen en als deze laag hard is, schuren we deze op.
  • Daarna brengen we een tweede laag beton ciré aan en ook deze laten we goed drogen.
  • Als laatste brengen we diverse beschermende laklagen aan.

Prijsindicatie betonlook muur

Bij onze betonlook muren werken we met zogenoemde staffelprijzen. Staffelprijzen zijn prijzen in een bepaalde afnamehoeveelheid. Hoe meer je afneemt, hoe voordeliger de betonlook muur uiteindelijk is.

<20 m² €2.750,-
20-25 m² €137,50
26-34 m² €127,50
35-60 m² €82,50
61-100 m² €72,50
101-150 m² €67,50
151-meer m² €62,50

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Offerte op maat

Bovenstaand is een indicatie van een wand voor de woonkamer. Voor bijvoorbeeld de wanden in de badkamer zijn deze prijzen anders ingedeeld. Voor een gespecificeerde offerte raden wij u aan om eens langs te komen in onze showroom. Dan bespreken we samen met u uw wensen aangaande uw betonlook muur in de woonkamer.

Op basis van uw wensen maken we een offerte op maat.
Maak een afspraak

Ons meest recente werk