SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook badkamer

Voor uw woning wilt u een mooie inrichting hebben, een mooie badkamer mag daar dan zeker niet aan ontbreken. Daarom is het belangrijk dat uw badkamer een mooie uitstraling heeft. Denk dan eens aan een betonlook badkamer, dat past precies in dat plaatje thuis. Wanden van beton ciré stralen extra comfort en luxe uit, en het beton ciré is zelfs multifunctioneel.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Voordelen betonlook badkamer

De voordelen van een betonlook badkamer op een rijtje:

  • Naadloos geheel waardoor het gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is
  • Verkrijgbaar in elke RAL- en NCS kleur
  • Vuil- en vloeistofafstotend dus goed geschikt in de badkamer

Toepassen van betonlook in de badkamer

Betonlook, oftewel onze beton ciré, cementgebonden gietvloer en PU gietvloer kan niet in alle gevallen in de badkamer toegepast worden. de PU gietvloer kan op de vloer in de badkamer en ook in het douchegedeelte. Maar de beton ciré vloer en de cementgebonden gietvloer kan niet in het douchegedeelte. Beton ciré kan wel op de wanden in de badkamer. Hiermee creëert u een prachtige betonlook in de badkamer. Op de vloer kunt u dan bijvoorbeeld een gevlinderde woonbeton vloer realiseren of een PU gietvloer. Zo heeft u de badkamer geheel in betonlook. U kunt betonlook natuurlijk ook combineren met een tegelvloer.

Tips voor het onderhouden van uw betonlook badkamer

  • Zorg voor goede ventilatie zodat het vocht zo min mogelijk achterblijft in uw badkamer
  • Trek de wanden na het douchen droog met een droogtrekker
  • Voorkom plekken waar water kan blijven staan
  • Geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken
  • Gebruik geen schuurspons, de laklagen van het beton ciré zijn hiermee sneller te beschadigen.

Werkwijze van een betonlook badkamer

Voor een betonlook badkamer is het belangrijk dat u de wanden niet stukadoort met gips maar met een cementgebonden stuc.

Bij een betonlook wand brengen we eerst een primer aan voor een extra goede hechting. Daarna brengen we twee lagen beton ciré aan op de wand. Om de wand glad te maken schuren we het beton ciré zodat de structuur ook extra wordt benadrukt. Vervolgens wordt er een epoxylaag op aangebracht om de wand dicht te maken. En als laatste wordt de beton ciré afgewerkt met minimaal twee laklagen om het geheel vuil- en vloeistofafstotend te houden.

Er is maar één laag per dag aan te brengen. Dit betekent dat we een week tot anderhalve week bezig zijn met het uitvoeren van de werkzaamheden. Na het aanbrengen duurt het een week voordat de beton ciré en de laklagen volledig zijn uitgehard. Daarna kunt u verder met het afmonteren van de badkamer en het in gebruik nemen ervan.

beton ciré badkamer, beton ciré muur

Betonlook in onze showroom

Benieuwd geworden hoe betonlook er in het echt uitziet? We nodigen u van harte uit om een afspraak te maken in onze showroom. We bespreken in voor u de mogelijkheden voor uw badkamer. Ook kunt u gelijk de juiste kleur uitkiezen voor het beton ciré op de wanden. Naar aanleiding van ons gesprek sturen we u een passende offerte toe.

Liever eerst prijsindicatie ontvangen? U kunt alvast uw gegevens invullen om een richtprijs te ontvangen.

Richtprijs ontvangen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.