SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderd betonnen terras en gevlinderde betonnen element in Harderwijk. Gecombineerd met een houten details

Om van te dromen: 6 schitterende tuinen met een beton terras

We zijn het liever kwijt dan rijk: onkruid. Ook verzakkingen in het terras zijn vaak een grote ergernis. Gelukkig is er een oplossing voor beide frustraties. Een terras van gevlinderd beton. Laat je inspireren door deze waanzinnige tuinen, van een landelijke stijl in Harderwijk tot een tuin in Goes met Ibizaanse allure.

beton terras maken, betonvloer tuin, Doorlopende betonvloer naar buiten, gevlinderd beton terras, betonvloer onder afdak

Een terras voor elk design

Een betonnen terras is minimaal 15 centimeter dik en past in elk tuinontwerp. Dat klinkt veelbelovend hè? Dat is het ook. Een terras van beton kun je helemaal naar wens samenstellen. De grootte, de vorm én de kleur.

Gecombineerd: modern en karakteristiek

De bewoners van deze jaren ’30 woning in Zeist wilden de oude uitbouw vervangen door een moderne variant. Het stel koost voor een moderne uitbouw van beton met een glazen schuifpui. De binnen- buitenbeleving is heel belangrijk in dit project. Daarom is het terras nadrukkelijk bij het ontwerp betrokken.

Verbindende veranda

Een veranda is een aanbouw aan de woning vast. Een verlenging van je huis. Die verlenging kun je nog meer benadrukken door de vloer van binnen naar buiten te laten doorlopen. Een extra leefruimte waar je al vroeg in het voorjaar geniet van de eerste zonnestralen. En waar je zomeravonden tot aan het najaar verlengt.

Spelen met vormen

Wil jij een tuin met een speelse uitstraling? Niet te recht-toe-recht-aan en te strak? Omdat een betonnen terras op maat gemaakt wordt kun je ook spelen met vormen. Grote staptegels van megaformaat of asymmetrische vormen.

terras van beton, beton buiten beleven

Beton als zwembadvloer

Een zwembad in de tuin zorgt voor veel plezier en ontspanning. Maar dat niet alleen. Een zwembad geeft ook meteen een luxe sfeer. Met een beton terras als zwembadvloer versterk je deze luxe sfeer en maak je de beleving helemaal compleet. Geen tegels maar een strak, naadloos design. Inclusief afschot en een wat ruwere afwerking tegen uitglijden.

Een betonnen terras mét tegellook

Spelen met lijnen? Of een enorm formaat tegel die bijna niet te leggen is? Maak het met een betonnen terras. Door het inslijpen van lijnen kun je zelf het patroon kiezen. Tegels van twee-bij-twee meter? Geen probleem. Een paar lijnen om het tuindesign helemaal af te maken of een halfsteens tegelverband? Er is keuze genoeg!

gevlinderde betonterras

Zakelijke entree

Beton buiten is perfect als oprit of terras maar geeft ook een verrassende uitstraling bij de entree van jouw kantoor. Zoals hier bij Inzaken Accountants in Terneuzen. Maakt toch het hele plaatje compleet?

Leestip: Oprit van beton: strak en solide

Beton buiten beleven?

Hebben we je geïnspireerd met deze schitterende tuinen en wil jij nu ook beton buiten beleven? Van harte welkom in onze showroom in het Betuwse Opheusden. In onze showroom kun je al je vragen stellen en verschillende voorbeelden en kleuren zien. Neem contact op en maak een afspraak, wie weet heb jij straks ook zo’n schitterende tuin mét beton terras.
Prijs berekenen Afspraak maken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.