SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Komt u bij ons over de vloer? In verband met COVID-19 is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken. Neem contact met ons op om de afspraak in te plannen! ×

Doorlopende betonvloer naar buiten, gevlinderd beton terras, betonvloer onder afdak

Inspiratie voor jouw gevlinderd betonnen terras

Wil jij graag een gevlinderd betonnen terras maar twijfel je nog of het bij jou en jouw tuin past? In dit blog inspireren we je met verschillende stijlen en mogelijkheden voor een gevlinderd betonnen terras. Wil je graag meer advies? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een advies gesprek bij ons in de showroom.

Inspiratie gevlinderd betonnen terras: moderne stijl

Een gevlinderd betonnen terras past perfect in de moderne stijl. Strakke lijnen, zonder voegen en mooi egaal. In Oisterwijk realiseren wij een gevlinderd betonnen terras in de moderne stijl. De strakke lijnen accentueren de strakke lijnen van de bungalow. Door de asymmetrische vlakken in het gazon ontstaat er een speels en uniek effect.

Houd er wel rekening mee dat asymmetrische vlakken duurder zijn in de kosten voor de bekisting. Bekisting is een tijdelijke omkadering waar we het beton in storten. De bekisting moet daarom om elk vlak heen gemaakt worden. Naderhand kun je de bekisting verwijderen waardoor er mooie strakke vlakken ontstaan.

Inspiratie gevlinderd betonnen terras: Ibiza stijl

In Goes realiseerden wij een gevlinderd betonnen terras in Ibiza stijl. Door de kleur basis grijs met 25% zandkleur te gebruiken ontstaat er een warme, zachte en natuurlijke uitstraling. In combinatie met het vele wit van de woning en het stucwerk, het type bomen en de luxe ligbedden lijkt het alsof dit niet in Nederland is, maar niets is minder waar.

Inspiratie gevlinderd betonnen terras: landelijke stijl

Ook kun je een gevlinderd betonnen terras toepassen in een landelijke tuinstijl. Hierin zorgt het betonnen terras voor een rustige basis wat je verder kunt aankleden met bijvoorbeeld waaltjes en veel groen. Een klein bongerdje met wat fruitboompjes maakt het geheel natuurlijk helemaal af!

Inspiratie gevlinderd betonnen terras: rondom een zwembad

Gevlinderd beton houden we voor buiten bewust ruwer zodat als het heeft geregend, je niet onderuit gaat op je betonnen terras. Dit betekent dat je een gevlinderd betonnen terras ook kunt realiseren rondom je zwembad. De rand kan gelijk staan aan de rand van het zwembad. Op onderstaande foto’s zie je dat we zelfs een overstek hebben gerealiseerd zodat er een zwevende rand ontstaat langs het zwembad.

Inspiratie gevlinderd betonnen terras: binnen- en buiten lopen in elkaar over

Door je betonvloer binnen en buiten in elkaar over te laten lopen ontstaat er een ruimtelijk effect. Binnen en buiten worden meer met elkaar verbonden en de ruimte wordt optisch groter. Zeker bij openslaande deuren en een glazen pui is deze combinatie prachtig. Qua beton, kleur en bescherming gebruik je hiervoor dezelfde mix.

Vloer van beton, gevlinderde vloer van beton, beton buiten onder afdak, beton terras

Wil jij meer weten over betonnen terrassen?

Je bent van harte welkom voor een afspraak bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden voor jouw terras gebaseerd op de wensen en de situatie. Aan de hand van dit gesprek stellen we een passende offerte voor je op. Bij ons in de showroom zijn ook de kleuren te zien zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken en je een goede kleurkeuze kunt maken die bij jouw woning, tuin en stijl past. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Je kunt ook eerst ons offerteformulier invullen om een prijsindicatie te ontvangen.