SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

beton terras maken, betonvloer tuin, Doorlopende betonvloer naar buiten, gevlinderd beton terras, betonvloer onder afdak

Betonnen terras: 6x inspiratie

Wil jij graag een gevlinderd betonnen terras maar twijfel je nog of het bij jou en jouw tuin past? In deze blog inspireren we je met verschillende stijlen en mogelijkheden voor een gevlinderd betonnen terras. Wil je graag meer advies? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een advies gesprek bij ons in de showroom.

Inspiratie gevlinderd betonnen terras: moderne stijl

Een gevlinderd betonnen terras past perfect in de moderne stijl. Strakke lijnen, zonder voegen en mooi egaal. In Oisterwijk realiseerden wij een terras van beton in de moderne stijl. De strakke lijnen accentueren de strakke lijnen van de bungalow. Door de asymmetrische vlakken in het gazon ontstaat er een speels en uniek effect.

Houd er wel rekening mee dat asymmetrische vlakken duurder zijn in de kosten voor de bekisting. Bekisting is een tijdelijke omkadering waar we het beton in storten. De bekisting moet daarom om elk vlak heen gemaakt worden. Naderhand verwijderen we de bekisting zodat er mooie, strakke vlakken ontstaan.

Inspiratie gevlinderd betonnen terras: Ibiza stijl

In Goes realiseerden wij een gevlinderd betonnen terras in Ibiza stijl. Door de kleur basis grijs met 25% zandkleur te gebruiken ontstaat er een warme, zachte en natuurlijke uitstraling. In combinatie met het vele wit van de woning en het stucwerk, het type bomen en de luxe ligbedden lijkt het alsof dit in het buitenland is, maar niets is minder waar.

Inspiratie gevlinderd betonnen terras: landelijke stijl

Ook kun je een gevlinderd betonnen terras toepassen in een landelijke tuinstijl. Hierin zorgt het terras van beton voor een rustige basis wat je verder kunt aankleden met bijvoorbeeld waaltjes en veel groen. Een klein bongerdje met wat fruitboompjes maakt het geheel natuurlijk helemaal af!

Inspiratie gevlinderd betonnen terras: rondom een zwembad

Gevlinderd beton houden we voor buiten bewust ruwer zodat als het regent, je niet onderuit gaat op jouw terras. Dit betekent dat je een gevlinderd betonnen terras ook kunt realiseren rondom je zwembad. De rand kan gelijk staan aan de rand van het zwembad. Op onderstaande foto’s zie je dat we zelfs een overstek hebben gerealiseerd zodat er een zwevende rand ontstaat langs het zwembad.

Inspiratie gevlinderd beton terras: onder de veranda

Een betonvloer onder een overkapping of veranda zorgt voor een verlenging van het huis. Echt een plek om de zomeravonden langer richting het najaar door te trekken. En om éxtra vroeg in het voorjaar al buiten te zitten. In combinatie met de lichte loungekussens en de rieten accessoires zorgen voor echte Ibiza vibes.

betonvloer in de tuin

Inspiratie gevlinderd beton terras: binnen- en buiten lopen in elkaar over

Door je betonvloer binnen en buiten in elkaar over te laten lopen ontstaat er een ruimtelijk effect. Binnen en buiten worden meer met elkaar verbonden en de ruimte wordt optisch groter. Zeker bij openslaande deuren en een glazen pui is deze combinatie prachtig. Qua beton, kleur en bescherming gebruik je hiervoor dezelfde mix.

Gevlinderd beton van binnen naar buiten

Wil jij meer weten over een terras van beton?

Je bent van harte welkom voor een afspraak bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden voor jouw terras gebaseerd op de wensen en de situatie. Aan de hand van dit gesprek stellen we een passende offerte voor je op. Bij ons in de showroom zijn ook de kleuren te zien zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken en je een goede kleurkeuze kunt maken die bij jouw woning, tuin en stijl past. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Je kunt ook eerst ons offerteformulier invullen om een prijsindicatie te ontvangen.
Contact opnemen Prijsindicatie opvragen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.