SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer polyurethaan, pu gietvloer, gietvloer betonlook

Gietvloer en vloerverwarming onder één adres regelen

Gietvloer en vloerverwarming in één keer voor elkaar. Is dat waar je naar op zoek bent, dan ben je bij ons op het juiste adres. Gietvloeren met vloerverwarming zijn een fantastische combinatie. Een gietvloer is maar een paar millimeter dik en daardoor laat de vloer de warmte goed door.

Stel je voor: je stapt uit bed met je voeten op een aangename slaapkamervloer en in de winter heb je een constante en behaaglijke temperatuur in de woonkamer. Gietvloeren en vloerverwarming zijn in elke ruimte in huis toe te passen. En natuurlijk geldt hetzelfde voor ander soort panden. Heb je al een bestaande tegelvloer met vloerverwarming? Gietvloeren kunnen hier, onder de juiste voorwaarden, gewoon overheen aangebracht worden.

Gietvloeren en vloerverwarming onder één adres

Ben je aan het verbouwen en heb je het liefst de aanleg van gietvloer en vloerverwarming onder één adres? Wij leggen we niet alleen vloeren, maar realiseren ook vloerverwarming. Zo kunnen we alles achter elkaar door plannen en weet je meteen waar je qua totaalprijs aan toe bent.

pu gietvloer, woonbeton, leefbeton

Welke gietvloeren met vloerverwarming?

Gietvloeren zijn er in allerlei soorten en kleuren. Wij bieden vier soorten aan:

Deze soorten verschillen door het materiaal waarvan ze gemaakt worden. Daarbij is er ook verschil in elasticiteit. De PU gietvloer maken we van het kunststof polyurethaan en dat is de meest elastische vorm. De cementgebonden variant is op basis van, je raadt het al, cement. En dit is de minst elastische soort gietvloer.

Waarom we dit vertellen? Elke variant gaat goed samen met vloerverwarming, maar hoe elastischer, hoe minder kans op scheuren. Daarom is het van belang het juiste stookprotocol te volgen. Door de vloerverwarming langzaamaan op te stoken kan de vloer wennen aan het temperatuurverschil.

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu

Gietvloer en vloerverwarming: de prijs

Wanneer je helemaal warmloopt voor een verwarmde gietvloer, ben je vast benieuwd naar de prijzen hiervan. Die zijn natuurlijk afhankelijk van de soort gietvloer, van het soort vloerverwarming en het doel hiervan. Maar om een idee te geven:

Cementgebonden gietvloer en vloerverwarming

Vloerverwarming 100 m2                               €3934,95

Cementgebonden gietvloer 100 m2                   €11.085,00

Totaal:                                                           €15.019,95

PU gietvloer en vloerverwarming

Vloerverwarming 100 m2                               €3934,95

PU gietvloer 100 m2                                      €9.600,-

Totaal:                                                           €13.534,95
Prijsindicatie aanvragen

De prijzen van de minerale en metallic gietvloeren en vloerverwarming liggen hier tussenin. Wil je wat meer prijsvoorbeelden? Ga dan naar de pagina ‘Kosten gietvloer met vloerverwarming’.

Meer informatie over gietvloer en vloerverwarming?

Wil je ook zo’n mooie gietvloer mét vloerverwarming? We horen graag op welke vloer jouw keuze is gevallen of tussen welke soorten je nog twijfelt. Kom langs in onze showroom om alle soorten gietvloeren te bekijken. Maak even een afspraak van tevoren, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!
Contact opnemen