SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton vloeren

Bent u op zoek naar prachtige beton vloeren voor in uw woning? Kom eens bij ons langs! Het storten en vlinderen van beton vloeren is onze specialiteit. Een betonnen vloer is multifunctioneel en geschikt voor iedere ruimte in huis. Beton vloeren zijn naadloos en hierdoor erg hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERDE WOONBETON VLOER?

Wilt u weten wat een gevlinderde woonbeton vloer kost op basis van uw situatie en vierkante meters? Vraag hier uw offerte aan.

Voordelen beton vloeren

Wanneer u kiest voor een betonvloer is het natuurlijk ook goed om te weten waar u nu precies voor kiest. Onze beton vloeren zijn:

  • Slijt- en krasvast;
  • Brandwerend;
  • Naadloos;
  • Perfect in combinatie met vloerverwarming;
  • Gemakkelijk in onderhoud;
  • Strak en tijdloos;

Gevlinderde woonbeton vloer in de keuken Willem Designvloeren

Kenmerken beton vloeren

Beton vloeren zijn erg hard. Het grote voordeel hiervan is dat de betonnen vloeren een kras- en slijtvast karakter hebben. Doordat de betonvloeren zo hard zijn bestaat er wel een kans dat ze op termijn scheuren. Dit komt door het uitzetten en krimpen van de gevlinderde betonvloer. De scheuren die er eventueel ontstaan zijn, vullen wij (indien gewenst) kosteloos voor op. Wij bieden deze service als enige in Nederland.

Beton vloeren hebben een minimale dikte van 7 centimeter. Dit betekent dat wij de betonvloer direct op de vloerverwarming aanbrengen. Hierdoor komt de zandcement dekvloer te vervallen. Wanneer er al een zandcement dekvloer aanwezig is, is een beton vloer vaak niet mogelijk. Hiervoor bieden wij u onze betonlook vloeren aan! Zo heeft de Italiaanse betonlook vloer het uiterlijk van een gevlinderde betonvloer, en dat in maar 3 millimeter dikte.

Beton vloeren in combinatie met vloerverwarming

Onze betonnen vloeren zijn zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. Dit komt doordat we het beton over de vloerverwarming heen storten. Op deze manier zit de vloerverwarming echt in de betonvloer verwerkt. Wij raden het altijd aan om vloerverwarming in uw betonvloer aan te (laten) brengen. Dit omdat beton vloeren van zichzelf wat kouder aanvoelen.

Energiezuinige betonvloeren

Naast de ‘gewone’ betonvloeren, kunt u bij ons ook terecht voor een energiezuinige gevlinderde woonbeton vloer. Dit is een andere betonmix dan de ‘standaard’ betonmix. De energiezuinige betonvloer houdt de warmte van de vloerverwarming veel langer vast. Dit komt doordat deze energiezuinige variant veel minder poreus is dan de gewone gevlinderde betonvloer. Dit betekent dat er veel minder stilstaande lucht in deze variant zit. Stilstaande lucht werkt isolerend, en houdt de warmte van de vloerverwarming tegen. Hoe minder stilstaande lucht, hoe beter de warmte van de vloerverwarming zich verspreid.

De kosten van de energiezuinige beton vloeren zijn wat hoger. Maar, op langer termijn bespaar je zo ongeveer 30-40% op je stookkosten.

eetkamer in Nuenen, gevlinderde betonvloer

Beton vloer storten in uw woning

Bent u van plan een betonvloer in uw woning te laten storten? Kom gerust is langs in showroom! Wij hebben hier verschillende beton- en betonlook vloeren liggen. Maakt u van te voren even een afspraak? Dan zorgen wij dat één van onze adviseurs voor u klaar staat.

Wilt u vooraf wat meer informatie en een richtprijs ontvangen? Vul dan van tevoren onze rekentool in!

Ik wil een afspraak maken Ik wil de rekentool invullen

Ons meest recente werk