SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

betonvloer binnen en buiten

De 5 voordelen van een gevlinderd betonnen terras

Een gevlinderd betonnen terras geeft een fraaie en luxe uitstraling aan jouw achtertuin. Naast dat een gevlinderd betonnen terras er prachtig uitziet kent deze mogelijkheid ook veel voordelen. Overweeg jij een gevlinderd betonnen terras en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder, we leggen het je uit in dit blog.

1. Prijs

De prijs is voor velen zeker niet onbelangrijk. Met die reden starten wij met de prijs op nummer 1 van de voordelen voor een gevlinderd betonnen terras. Als je de prijs van een gevlinderd betonnen terras vergelijkt met een grote tegel, dan zijn de kosten voor een gevlinderd betonnen terras gelijk, of misschien iets hoger.

Maar bij tegels is het vaak het geval dat de kosten voor het leggen niet bij de prijs zijn inbegrepen. Als je de kosten van de tegel en de kosten van het leggen bij elkaar optelt is de prijs vaak vergelijkbaar met een gevlinderd betonnen terras of komen de kosten voor het aanbrengen van een tegel- terras hoger uit.

Benieuwd naar een prijsindicatie van een gevlinderd betonnen terras? Vul ons offerteformulier in of neem contact met ons op.

gevlinderde betonnen terras met zwembad

2. Onderhoudsvriendelijk

Doordat we een gevlinderd betonnen terras naadloos aanbrengen en met een minimale dikte van 12 cm, zijn verzakkingen en onkruid op jouw terras voorgoed verleden tijd. Kortom: na het aanbrengen van een gevlinderd betonnen terras is het eindeloos genieten zonder ergernissen.

3. Goede afwatering

Een gevlinderd betonnen terras brengen we aan onder afschot met behulp van een afschotlaser. Door het juiste afschot aan te brengen loopt het regenwater goed weg van het terras. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk plassen water na het regenen op je terras blijven staan. Komt na de regen de zon weer door? Dan zit je dus zo weer heerlijk buiten.

4. Perfect op maat

Voordat we het betonnen terras storten en vlinderen stellen we een bekisting. De bekisting is een frame waar we het beton in gieten. Zo zijn er veel mogelijkheden in maten en vormen. Met een gevlinderd betonnen terras zijn ook unieke terras ontwerpen mogelijk.

betonnen terras in achtertuin

5. Uniek op kleur

Naast het unieke ontwerp van een gevlinderd betonnen terras is het ook mogelijk om kleurpigmenten aan te brengen in een beton terras. Je kunt de kleur voor het terras het makkelijkst kiezen bij ons in de showroom. In onze showroom liggen verschillende voorbeelden naast elkaar zodat je de ene kleur goed met de andere kunt vergelijken. Zo kun je een goede kleurkeuze maken. Je kunt hierin kiezen voor een grijstint maar bijvoorbeeld een warme zandtint valt ook zeker onder de mogelijkheden.

Van harte welkom in de Betuwe

Graag nodigen we je van harte uit voor een adviesgesprek met één van onze specialisten in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we jouw wensen en situatie. Naar aanleiding hiervan kijken we wat de mogelijkheden of juist de onmogelijkheden zijn om zo jouw droom realiteit te laten worden. Uiteraard ontvang je aan de hand van dit gesprek een passende prijsopgave.

Neem contact met ons op om de afspraak in te plannen.