SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Wij gaan er even tussenuit! Vakantiesluiting: vrijdag 29 juli t/m zondag 14 augustus. Maandag 15 augustus staan we weer voor u klaar! ×

betonvloer binnen en buiten

De 5 voordelen van een gevlinderd betonnen terras

Een gevlinderd betonnen terras geeft een prachtige en luxe uitstraling aan jouw achtertuin. Naast dat een gevlinderd betonnen terras er supergaaf uitziet kent deze mogelijkheid ook een hoop voordelen. Overweeg jij een betonnen terras? En ben je erg benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen? Lees dan snel verder, we vertellen het je in dit artikel!

1. Prijs

De prijs is voor velen zeker niet onbelangrijk, en dat begrijpen we. Met die reden beginnen we met de prijs op nummer 1 van de voordelen! Als je de prijs van een gevlinderd betonnen terras vergelijkt met een grote tegel, dan zijn de kosten van een betonnen terras gelijk.

Vaak is het bij tegels het geval dat de kosten voor het leggen, niet bij de prijs is inbegrepen. Als je de kosten van de tegels én de kosten van het leggen ervan bij elkaar optelt is de prijs daarvan vaak hoger in vergelijking met een gevlinderd betonnen terras.

Ben je benieuwd naar een prijsindicatie van een terras van beton? Vul de rekentool in of neem contact met ons op!

Rekentool Neem contact met ons op

2. Onderhoudsvriendelijk

Een gevlinderd betonnen terras wordt naadloos aangebracht. En met een minimale dikte van 15 centimeter, zijn verzakkingen en onkruid op jouw terras voorgoed verleden tijd! Kortom: na het aanbrengen van een gevlinderd betonnen terras, kun je er eindeloos van genieten zonder ergernissen.

betonvloer buiten, beton terras, gevlinderd betonnen terras

3. Goede afwatering

Een gevlinderd betonnen terras wordt aangebracht onder afschot met behulp van een afschotlaser. Door het juiste afschot aan te brengen loopt het regenwater goed weg van je gevlinderde betonnen terras. Dit zorgt ervoor dat er nadat het geregend heeft, zo min mogelijk plassen op je terras blijven staan. Komt na de regen de zon weer door? Dan zit je dus zo weer heerlijk buiten!

Wij raden aan om een afschot van 1,5 centimeter per strekkende meter aan te houden voor het beste resultaat.

4. Perfect op maat

Voordat we het betonnen terras storten en vlinderen, stellen we een bekisting. De bekisting is een frame waar we het beton in storten. Zo zijn er dus ook veel mogelijkheden in maten en vormen. Met een gevlinderd betonnen terras zijn ook unieke terrasontwerpen mogelijk. En zo kunnen we het terras helemaal naar jouw wens maken!

Je kunt er ook voor kiezen om de bekisting zelf te stellen of door bijvoorbeeld de hovenier hiervoor in te schakelen.

gevlinderd betonnen terras van Willem Designvloeren

5. Uniek op kleur

Naast het unieke ontwerp van een gevlinderd betonnen terras is het ook mogelijk om je terras een unieke kleur te geven. Het is namelijk mogelijk kleurpigmenten in te strooien zodat de kleur van jouw betonnen terras helemaal naar wens is! De kleuren die je onder andere kunt toevoegen zijn basisgrijs, zandkleur, midden- of donkergrijs. Ook kunnen we kleuren combineren zodat het precies naar jouw wens is. In onze showroom kunt u alle mogelijke kleuren en kleurcombinaties bekijken.

Hele lichte en hele donkere kleuren raden we af in verband met weerkaatsing van het licht en het snel opwarmen van het terras.

Van harte welkom in onze showroom

Graag nodigen wij je van harte uit voor een adviesgesprek met één van onze specialisten in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we jouw wensen en situatie. Naar aanleiding hiervan kijken we wat de mogelijkheden zijn om jouw droomterras realiteit te laten worden. Neem hier contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Contact opnemen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.