SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde betonvloer impregneren

Alle werkzaamheden zijn afgerond en uw vloer ligt er super bij. De uitstraling is perfect en u bent helemaal tevreden over uw keuze voor een gevlinderde woonbetonvloer. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw vloer deze uitstraling blijft houden? U kunt uw gevlinderde betonvloer impregneren. Impregneren zorgt ervoor dat uw vloer vuil- en vloeistofafstotend wordt en tegelijkertijd de juiste uitstraling behoudt.

Wat is een gevlinderde betonvloer impregneren?

Omdat u dagelijks op uw woonbetonvloer leeft, dient deze zo goed mogelijk beschermd te worden tegen vuil en vocht. Door uw gevlinderde betonvloer te impregneren verminderd u hiermee de kans op vlekvorming. Uw gevlinderde betonvloer impregneren is de meest efficiënte manier om uw vloer te beschermen. Door het onderhoud op de juiste manier toe te passen, is uw gevlinderde betonvloer impregneren dé manier om van uw gevlinderde woonbetonvloer de eyecatcher in uw huis te maken.

Gevlinderde betonvloer impregneren in de praktijk

Hoe gaat het impregneren in zijn werk? Ten eerste starten we met het opschuren van uw vloer. Hierdoor maken we de poriën van de betonvloer meer open en verwijderen we eventuele oneffenheden. Het reinigen en stofvrij maken van uw gevlinderde woonbetonvloer is de volgende stap. Uw gevlinderde betonvloer impregneren gebeurt doordat onze collega’s impregneermiddel aanbrengen op de vloer tot deze geheel verzadigd is. Doorgaans zijn er twee tot drie lagen impregneermiddel nodig om de gevlinderde betonvloer geheel te verzadigen. Impregneermiddel brengen wij aan door het gelijkmatig te verdelen over de betonvloer. Wij bieden ook diverse mogelijkheden voor het onderhouden van uw betonvloer.

Prijzen gevlinderde betonvloer impregneren

Tot slot is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Wij bieden meerdere mogelijkheden om uw betonvloer te impregneren. Voor de doe-het-zelvers onder ons, is het mogelijk om uw vloer zelf te impregneren. Wij leveren het impregneermiddel op locatie waarbij wij direct een instructie afgeven over de goede manier van impregneren.

Impregneren door Willem Designvloeren – inclusief garantie – € 19,50 (excl. btw) p/m²
Impregneermiddel leveren – inclusief garantie € 10,00 (excl. btw) p/m²
Impregneermiddel leveren – zonder garantie € 87,50 (excl. btw) per can à 5 liter

Offerte gevlinderde betonvloer impregneren

Enthousiast geworden over het impregneren van uw gevlinderde betonvloer? Neem dan contact met ons op of vraag hier direct een offerte aan!