SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer vlinderen

U bent zojuist bij vrienden op visite geweest om hun nieuwe woning te bekijken. Het eerste wat u op viel toen u de woning binnen kwam was de ontzettend mooie betonvloer. Direct vroeg u wat voor vloer er in de woning ligt en hoe deze uitstraling gerealiseerd is. Wat blijkt?! Een betonvloer vlinderen, zo krijg je deze fantastische uitstraling.

De uitstraling na een betonvloer vlinderen

Een betonvloer vlinderen, wat is dat precies? Het monolitisch of gepolierd afwerken van een betonvloer noemt men ook wel een betonvloer vlinderen. Kort gezegd, het ambachtelijk bewerken van een betonvloer noemt men een betonvloer vlinderen.

Door middel van een vlindermachine bewerken we de betonvloer dusdanig dat we een industriële look creëren. Er zijn verschillende mogelijkheden om de uitstraling van uw woonbeton vloer te beïnvloeden. We kunnen kleurpigment toevoegen aan de betonvloer tijdens het vlinderen om de betonvloer op kleur te brengen. Er zijn diverse kleursamenstellingen mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Waarom wil ik mijn betonvloer vlinderen?

Ten eerste kunnen we een betonvloer direct op de constructievloer aanbrengen. Hierdoor ontstaat er tijdens het bouwproces geen vertraging. Het bespaart tijd omdat de zandcement dekvloer komt te vervallen. Ten tweede geeft het vlinderen van uw betonvloer een natuurlijke uitstraling aan uw woonbeton vloer.

Vervolgens kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een energiezuinige of krimparme variant. Uw betonvloer vlinderen zorgt voor een kras- en slijtvaste vloer. Uw vloer is hierdoor kind- en huisdier proof! Doordat het vlinderen van een betonvloer zorgt voor een naadloos en strak geheel, is er weinig onderhoud aan uw vloer nodig, is deze eenvoudig te reinigen en over het geheel gezien erg hygiënisch.

Ten slotte zal een betonvloer vlinderen ervoor zorgen dat uw vloer in de loop der jaren alleen maar mooier is!

Ik wil graag meer informatie!

Wilt u meer informatie over uw betonvloer en de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 0488-750 961 of via het contactformulier. In onze showroom staat de koffie voor u klaar!