SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton vloeren

Op zoek naar prachtige beton vloeren voor in uw woning? Kom eens bij ons langs! Al sinds 2008 is het storten en vlinderen van beton vloeren onze specialiteit. Beton vloeren zijn multifunctioneel en zeer geschikt voor iedere ruimte in uw woning. Omdat beton vloeren naadloos zijn, is het onderhoud ervan gemakkelijk en hygiënisch. Door het slijt- en krasvaste karakter gaan onze beton vloeren erg lang mee.

Voordelen beton vloeren

Hieronder de voordelen van beton vloeren:
– Slijtvast
– Krasvast
– Brandwerend
– Naadloos design
– Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming
– Gemakkelijk in onderhoud

Kenmerken beton vloeren

Beton vloeren zijn erg hard. Het voordeel hiervan is dat beton vloeren een kras- en slijtvast karakter hebben. Dit maakt beton vloeren zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Omdat beton vloeren zo hard zijn kunnen ze op termijn scheuren. Dit wordt veroorzaakt door het uitzetten en krimpen van de vloer. Het uitzetten en krimpen van beton vloeren gebeurt door het opwarmen en afkoelen van de vloerverwarming. De scheuren die ontstaan zijn vullen wij (indien gewenst) voor u op.

Doelgroep voor onze beton vloeren

Wij leveren onze beton vloeren aan meerdere doelgroepen. Echter is onze hoofdmoot de particulier. Maar ook als architect of aannemer kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunt u ook als zakelijke klant bij ons terecht. Hiervoor verwijzen we u door naar de pagina van onze zusteronderneming Willem Betonwerken. In 2009 hebben we besloten om de betonwerken en de designvloeren op te splitsen. De reden hiervan is omdat we zakelijk onder hele andere voorwaarden werken dan voor de particulieren.

Beton vloeren in combinatie met vloerverwarming

Onze beton vloeren zijn zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. Dit omdat we het beton over de vloerverwarming heen storten. Op deze manier zit de vloerverwarming echt in de beton vloeren verwerkt. Zo heeft u de meest effectieve werking ervan. Wij adviseren altijd om uw beton vloeren in combinatie met vloerverwarming aan te brengen. Dit omdat beton vloeren erg koud zijn. Houd er wel rekening mee dat we een minimale dikte van 7cm nodig hebben om dit bij u te realiseren.

Energiezuinige beton vloeren

Naast ‘gewone’ beton vloeren kunt u bij ons ook terecht voor energiezuinige beton vloeren. De samenstelling van het beton wat we hiervoor gebruiken is anders qua samenstelling. Uw energiezuinige betonvloer houdt de warmte van de vloerverwarming veel langer vast. Dit komt omdat deze vloer veel minder poreus is dan een gewone gevlinderde betonvloer. In poreuze beton vloeren zit veel stilstaande lucht wat isolerend werkt. Heb je dat niet, dan verspreid de warmte zich veel beter in de vloer.
De kosten voor energiezuinige beton vloeren liggen hoger dan voor normale beton vloeren. Echter, op lange termijn zal uw energiezuinige betonvloer 30 á 40% aan stookkosten besparen.

Beton vloer storten in uw woning

Plannen om een beton vloer in uw woning te laten storten? Kom gerust vrijblijvend langs in onze showroom. Hier hebben we diverse voorbeelden liggen voor gevlinderde beton vloeren.

Klik hier om een afspraak te maken.

Ons meest recente werk