SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Komt u bij ons over de vloer? In verband met COVID-19 is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken. Neem contact met ons op om de afspraak in te plannen! ×

Beton vloeren

Op zoek naar prachtige beton vloeren voor in uw woning? Kom eens bij ons langs! Al sinds 2008 is het storten en vlinderen van beton vloeren onze specialiteit. Betonnen vloeren zijn multifunctioneel en zeer geschikt voor iedere ruimte in uw woning. Omdat beton vloeren naadloos zijn, is het onderhoud ervan gemakkelijk en hygiënisch. Door het slijt- en krasvaste karakter gaan onze betonnen vloeren erg lang mee.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor uw woonwensen

WILT U EEN PRIJSINDICATIE ONTVANGEN?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Gevlinderde woonbeton vloer realiseren wij vanaf 65 m².

Voordelen beton vloeren

Hieronder de voordelen van beton vloeren:

  • Slijtvast
  • Krasvast
  • Brandwerend
  • Naadloos design
  • Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Gemakkelijk in onderhoud

woonbeton in woonkamer, woonkamer met beton, betonvloer in de woonkamer

Kenmerken beton vloeren

Beton vloeren zijn erg hard. Het voordeel hiervan is dat betonnen vloeren een kras- en slijtvast karakter hebben. Dit maakt beton vloeren zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Omdat betonnen vloeren zo hard zijn kunnen ze op termijn scheuren. Dit komt door het uitzetten en krimpen van de gevlinderde woonbeton vloer.  Het uitzetten en krimpen van beton vloeren gebeurt door het opwarmen en afkoelen van de vloerverwarming. De scheuren die ontstaan zijn vullen wij (indien gewenst) voor u op.

Een ander kenmerk van de beton vloeren is dat de minimale dikte 7 cm is. Dit betekent dat wij de gevlinderde woonbeton vloer direct op de vloerverwarming aanbrengen. De zandcement dekvloer wordt dan niet aangebracht. Is er al een zandcement dekvloer aanwezig in uw woning? Dan is een gevlinderde betonnen vloer vaak niet mogelijk. U kunt wel de betonlook vloeren overwegen. Meer weten over de betonlook vloeren? Klik dan hier.

Doelgroep voor onze beton vloeren

Wij leveren onze betonnen vloeren aan meerdere doelgroepen. Echter is onze hoofdmoot de particulier. Maar ook als architect of aannemer kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunt u ook als zakelijke klant bij ons terecht. Hiervoor verwijzen we u door naar de pagina van onze zusteronderneming Willem Betonwerken. In 2009 hebben we besloten om de betonwerken en de designvloeren op te splitsen. De reden hiervan is omdat we zakelijk onder hele andere voorwaarden werken dan voor de particulieren.

Beton vloeren in combinatie met vloerverwarming

Onze betonnen vloeren zijn zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. Dit omdat we het beton over de vloerverwarming heen storten. Op deze manier zit de vloerverwarming echt in de beton vloeren verwerkt. Zo heeft u de meest effectieve werking ervan. Wij adviseren altijd om uw beton vloeren in combinatie met vloerverwarming aan te brengen. Dit omdat beton vloeren erg koud zijn. Houd er wel rekening mee dat we een minimale dikte van 7cm nodig hebben om dit bij u te realiseren.

design betonvloer, betonvloer woonkamer kosten, betonvloer, gevlinderde woonbetonvloer, gevlinderd beton

Energiezuinige beton vloeren

Naast ‘gewone’ beton vloeren kunt u bij ons ook terecht voor energiezuinige gevlinderde woonbeton vloeren. De samenstelling van het beton wat we hiervoor gebruiken is anders qua samenstelling. Uw energiezuinige betonvloer houdt de warmte van de vloerverwarming veel langer vast. Dit komt omdat deze vloer veel minder poreus is dan een gewone gevlinderde betonvloer. In poreuze betonnen vloeren zit veel stilstaande lucht wat isolerend werkt. Heb je dat niet, dan verspreid de warmte zich veel beter in de vloer.
De kosten voor energiezuinige beton vloeren liggen hoger dan voor normale beton vloeren. Echter, op lange termijn zal uw energiezuinige betonvloer 30 á 40% aan stookkosten besparen.

Beton vloer storten in uw woning

Plannen om een beton vloer in uw woning te laten storten? Kom gerust vrijblijvend langs in onze showroom. Hier hebben we diverse voorbeelden liggen voor gevlinderde beton vloeren. Graag maken wij van tevoren met u een afspraak om u van het juiste advies te kunnen voorzien. Klik hier om een afspraak te maken.

Graag vooraf meer informatie en prijzen ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in.

Ons meest recente werk