SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde woonbeton vloer in huis

Betonvloer met vloerverwarming: wat zijn de kosten?

Vloerverwarming ligt tegenwoordig in bijna elke woning. Dat is ook logisch, want vloerverwarming heeft veel voordelen. Een betonvloer is naadloos, stijlvol en onderhoudsvriendelijk. Een betonvloer met vloerverwarming is dus een gouden combinatie. Maar wat zijn de kosten van een betonvloer met vloerverwarming?

Prijsindicatie aanvragen: betonvloer met vloerverwarming

Via onderstaande link kom je terecht bij onze rekentool. Deze rekentool hebben wij ontwikkeld om jou snel een goede prijsindicatie te geven. Vul je gegevens in en het aantal vierkante meters. Daarna klik je gevlinderde woonbeton vloer en het vinkje voor vloerverwarming aan. Tot slot verzend je de aanvraag. Je ontvangt binnen een paar minuten een prijsindicatie in je mailbox.
Gebruik rekentool

Wil je meer weten over de vloer- en prijsopbouw, de verschillende opties en de voordelen voordat je een prijsindicatie opvraagt? Hieronder vind je meer informatie over een betonvloer met vloerverwarming.

vloerverwarming in betonvloer

Betonvloer met vloerverwarming: vloeropbouw

Voor de vloeropbouw van beton met vloerverwarming zijn er drie manieren. Bij alle drie de manieren zijn ook drie verschillende dikten nodig: 7 centimeter, 9 centimeter of 12 centimeter.

Lees ook: dikte betonvloer

Voorbeeld prijsopbouw – 100 m²

10 groepen vloerverwarming incl. bypass en pompschakelaar: € 4.149,- incl. btw
Gevlinderde woonbeton vloer à 7 centimeter: € 8.795,- incl. btw
Gekleurde toplaag: € 1.250,00 incl. btw
Impregneren transparant en mat: € 2.450,00 incl. btw

Totaal: € 16.644,- incl. btw

Extra optie: isolatie

Isolatie EPS leveren en leggen à 10 centimeter: € 3.795,00 incl. btw
Isolatie EPS leveren en leggen à 13 centimeter: € 4.295,00 incl. btw

Wil jij meer weten over het isoleren van een betonvloer met vloerverwarming? Lees dan onze blog: ‘Welke vloerisolatie gebruik je bij een gevlinderde betonvloer?’

Extra optie: krimparm en energiezuinig

In het prijsvoorbeeld vind je een prijsindicatie voor een basis gevlinderde betonvloer. Je kunt deze betonmix uitbreiden met extra opties. Deze extra opties zijn: energiezuinig en krimparm.

Deze extra opties zorgen ervoor dat de warmte van de vloerverwarming beter doorkomt naar de oppervlakte en dat de warmte langer wordt vastgehouden (energiezuinige). Ook ontstaat er minder werking waardoor de kans op scheurvorming kleiner wordt (krimparm). Let op! De kans op scheurvorming verkleint, maar blijft er altijd.

Vloer betonlook

Waarom kiezen voor een betonvloer met vloerverwarming?

  • Industrieel karakter
  • Energiezuinig
  • Geen radiatoren nodig
  • Comfortabel
  • Prijstechnisch interessant
  • Betere luchtkwaliteit

Lees ook: perfectie combi: betonvloer met vloerverwarming

Weet jij wat de kosten van een betonvloer met vloerverwarming zijn?

We hopen dat je na het invullen van de rekentool en het lezen van onze blog een goede prijsindicatie hebt voor een betonvloer met vloerverwarming. Is je interesse gewekt? Kom dan eens langs bij ons in de showroom. Neem contact op om een afspraak te maken. Dan zorgen wij dat de koffie voor je klaarstaat.
Afspraak maken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.