SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer in huis

Betonvloer in huis, iets voor jou?

Overweeg jij een betonvloer in huis? We begrijpen dat dit een keuze is waar je goed over nadenkt. De vloer is namelijk de basis van je interieur. Hierop ga je je huis verder inrichten. Een betonvloer is naadloos, glad en is zeker niet gebonden aan een bepaalde stijl! In dit blog vertellen we je alles over onze gevlinderde betonvloeren.

Wat is gevlinderd beton?

Een gevlinderde betonvloer is een vloer die we storten in je huis. De minimale dikte van een gevlinderde betonvloer is 7 cm. Dit is de dikte inclusief de vloerverwarming. Deze vloer werken we machinaal af voor een sterk verdichte toplaag. Dit afwerken noemen we ook wel vlinderen of polieren.

woonbeton vloer in Hierden, gevlinderde woonbeton vloer

Voordelen beton in je huis

Er zijn tal van voordelen om voor een betonvloer in huis te kiezen. Hieronder hebben we ze voor je opgesomd:

  • Naadloos door te leggen in iedere ruimte in je huis
  • Meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Na het impregneren voor 95% waterdicht
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Slijtvast karakter

Gevlinderde betonvloer op kleur

Wij maken jouw betonvloer in huis zelfs op kleur! Dit doen we door gebruik te maken van kleurpigmenten. Dit zijn zeer fijne deeltjes pigment die we in de toplaag van je betonvloer strooien. Dit doen we tijdens het vlinderen. Op deze manier schuren we de kleur echt in de vloer en zal deze ook niet gaan vervagen. De kleuren die we hanteren zijn diverse grijstinten maar ook zandtinten. Denk hierbij aan lichtgrijs, basisgrijs, middengrijs of antraciet.

Betonvloer in iedere stijl

Als je denkt dat beton alleen geschikt is voor industriële interieurs dan heb je het mis! Beton past namelijk in ieder interieur en in ieder huis. Een betonvloer is een naadloze en serene vloer. Een rustige basis voor ieder huis. Omdat het en natuurproduct is geef je een landelijk huis net wat meer karakter. Of wat dacht je van een betonvloer in een modern huis? Door het egale en naadloze design sluit dit erg mooi aan.

Nog niet overtuigd? Bekijk onderstaande projecten waar we een betonvloer hebben gerealiseerd.

Betonvloer in een modern huis
Beton vloer in een modern interieur
Betonvloer in een landelijk huis
Betonvloer in een landelijk interieur
Betonvloer in een Scandinavisch interieur
Betonvloer in een Scandinavisch interieur
Betonvloer in een industrieel interieur
Beton vloer in een industrieel interieur

Betonlook vloeren

Enthousiast geworden over de uitstraling van de vloer? Maar is er geen ruimte in je huis van 7 cm om een betonvloer te storten? Geen zorgen, we hebben naast gevlinderde betonvloeren ook betonlook vloeren. . Dit zijn o.a. gietvloeren op basis van cement of PU. Of een beton ciré vloer. Deze vloeren hebben een dikte van maximaal 1 cm. Onze betonlook vloeren zijn verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS- kleur. Zo is er altijd een kleur die aansluit in jouw huis.

Cementgebonden gietvloer

Een van de betonlook vloeren is een cementgebonden gietvloer. . Dit is een gietvloer op basis van cement. Deze vloer valt eigenlijk tussen de PU gietvloer en de beton ciré vloer in. Hij is namelijk minder egaal dan PU. Maar wel weer egaler dan de beton ciré vloer. Deze vloer is verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS- kleur.

PU gietvloer

Een PU-gietvloer is de strakste betonlook vloer die we aanbieden. Het is een egale vloer die ruimtes met elkaar verbindt. Ook deze vloer is verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS kleur.

Wij leveren twee verschillende soorten gietvloeren. Zo is er een aromatische of een alifatische gietvloer. Een aromatische gietvloer is voordeliger maar deze kan na verloop van tijd verkleuren. Een alifatische daarentegen is wat duurder maar deze is ook UV-bestendig. Deze zal dus niet gaan verkleuren op termijn. Daarom realiseren wij altijd een alifatische PU-gietvloer.

Beton ciré vloer

Een beton ciré vloer is een betonlook vloer die we met de hand aanbrengen in je huis. Je kunt het vergelijken met een soort stucwerk. We brengen het op de wand of vloer aan met een spaan. Hierdoor ontstaat er een gewolkt effect op de vloer/wand. Je kunt zelf de drukte van dit gewolkte effect bepalen. Ook een beton ciré vloer is in iedere RAL- en NCS kleur verkrijgbaar.

Bezoek onze showroom

Op zoek naar een betonvloer voor in je huis? Bezoek eens geheel vrijblijvend onze showroom en laat je inspireren! Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te voorzien van passend advies rondom de aanschaf van een gevlinderde betonvloer of een betonlook vloer.

Maak hier een afspraak

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.