SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde woonbeton vloer in de keuken Willem Designvloeren

Betonvloer in huis, iets voor jou?

Overweeg jij een betonvloer in huis? Wij zouden zeggen: doen! Maar we begrijpen ook dat dit een keuze is waar je goed over nadenkt. De vloer is namelijk wel de basis van je interieur. Hierop ga je je huis verder inrichten. Een betonvloer is naadloos, glad en zeker niet gebonden aan een bepaalde stijl. In dit blog vertellen wij je alles over onze gevlinderde betonvloeren.

Wat is gevlinderd beton?

Een gevlinderde betonvloer is een vloer die we storten in jouw huis. De minimale dikte van een gevlinderde betonvloer is 7 centimeter. Dit is de dikte inclusief een vloerverwarming. Deze vloeren werken we machinaal af voor een sterk verdichte toplaag. Dit afwerken noemen we ook wel vlinderen of polieren.

Wanneer jij deze dikte niet beschikbaar hebt, bieden wij je verschillende oplossingen aan. Lees snel verder voor meer informatie over onze gevlinderde betonlook vloer van maar 3 millimeter dik!Gevlinderde woon betonvloer in een vrijstaande woning in Hoogblokland

Voordelen beton in je huis

Er zijn een tal van voordelen om voor een betonvloer in huis te kiezen. We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Naadloos door te leggen in iedere ruimte in je huis;
  • Meerdere kleuren verkrijgbaar;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Na het impregneren voor 95% waterdicht;
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming;
  • Slijtvast karakter.

Gevlinderde betonvloer op kleur

Wij maken jouw betonvloer in huis zelfs op kleur! Dit doen we door gebruik te maken van kleurpigmenten. Dit zijn zeer fijne deeltjes pigment die we in de toplaag van je betonvloer strooien. Dit doen we tijdens het vlinderen. Op deze manier schuren we de kleur echt in de vloer en zal deze ook niet gaan vervagen.

De kleuren die we hanteren zijn diverse grijstinten maar ook zandtinten. Denk hierbij aan lichtgrijs, basisgrijs, middengrijs of antraciet.

gevlinderde betonvloer woonkamer

Betonvloer in iedere stijl

Als je denkt dat beton alleen geschikt is voor industriële interieurs dan heb je het mis! Beton past namelijk in ieder interieur en in ieder huis. Een betonvloer is een naadloze en serene vloer. Een rustige basis voor ieder huis. Omdat het en natuurproduct is geef je een landelijk huis net wat meer karakter. Of wat dacht je van een betonvloer in een modern huis? Door het egale en naadloze design sluit dit erg mooi aan.

Nog niet overtuigd? Bekijk hier nog wat inspiratie!

Betonlook vloeren

Ben je al helemaal enthousiast geworden over de uitstraling van de vloeren? Maar heb je geen ruimte in jouw huis om een betonvloer van 7 centimeter te storten? Geen zorgen, wij hebben naast gevlinderde betonvloeren ook 6 soorten betonlook vloeren! Dit zijn o.a. gietvloeren op basis van cement of PU. Of een beton ciré vloer bijvoorbeeld. Deze betonlook vloeren hebben een dikte van maximaal 1 centimeter.

1. Italiaans betonlook

Een Italiaans betonlook vloer is een vloer van maar 3 millimeter dik. De vloer wordt gemaakt van een combinatie van cement en hars, en lijkt sprekend op een gevlinderde woonbeton vloer. En de kleur van je vloer wordt ook echt mee-gevlinderd, zoals bij een woonbeton vloer.

2. Cementgebonden gietvloer

Een van de betonlook vloeren is de cementgebonden gietvloer. Dit is een gietvloer op basis van cement. Deze vloer valt eigenlijk tussen de PU gietvloer en de beton ciré vloer in qua structuur. De vloer is namelijk minder egaal dan PU. Maar wel egaler dan de beton ciré vloer.

3. PU gietvloer

Een PU gietvloer is de strakste betonvloer die wij aanbieden. Het is een egale vloer die ruimtes met elkaar verbindt. Wij realiseren altijd een alifatische PU-gietvloer. Deze is wat duurder maar wél Uv-bestendig.

4. Beton ciré vloer

Een beton ciré vloer is een betonlook vloer die we met de hand aanbrengen in je huis. Je kunt het vergelijken met een soort stucwerk. We brengen het aan op de wand of vloer met een spaan. Hierdoor ontstaat er een gewolkt effect. Je kan zelf bepalen hoe gewolkt je jouw wand/vloer wil.

beton cire in huis, beton cire vloer in huis, beton ciré vloer in huis, betonlook in huis

5. Minerale gietvloer

De minerale gietvloer is ideaal in combinatie met vloerverwarming. De vloer houdt namelijk de warmte goed vast. Ook is de vloer mega onderhoudsvriendelijk. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de vloer niet in je badkamer gelegd kan worden.

6. Metallic gietvloer

Een metallic gietvloer is een gietvloer met een glimmende uitstraling en een marmerlook. Dit maakt de vloer uniek. De vloer is in 8 kleuren te verkrijgen: chartreux, marrone, aurum, cobre, venato, siena, menta en bordeaux.

Bezoek onze showroom

Op zoek naar een passende betonvloer voor in jouw huis? Maak snel een afspraak in onze showroom en laat je inspireren! Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te voorzien van passend advies rondom de aanschaf van een gevlinderde betonvloer of een betonlook vloer.

Maak hier een afspraak

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.