SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook wand

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een betonlook wand? Een betonlook muur oftewel een wand van beton ciré zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling! Beton ciré heeft de looks van beton maar is een stucafwerking. Een betonlook wand is waterdicht en daardoor ook ideaal voor in de keuken of voor in de badkamer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Wat is een betonlook wand?

Een betonlook, beton ciré, wand is een stucafwerking die lijkt op beton. Beton ciré brengen we aan met een spaan. Een betonlook muur aanbrengen is dus allemaal handwerk. Hierdoor kunt u de structuur van de wand zelf bepalen. Wilt u een wat rustiger motief of juist een wat drukkere? Ook de kleur kunt u helemaal zelf uit kiezen. Hierbij heeft u de keuze uit iedere RAL- en NCS-kleur.

Voordelen van de betonlook wanden

Een muur met een betonlook heeft veel voordelen en mogelijkheden. Een wand van beton ciré wordt waterdicht afgewerkt. Daardoor is deze betonlook muur in iedere ruimte van het huis mogelijk. Zelfs in de badkamer of als spatwand in de keuken. Beton ciré wordt door middel van meerdere lagen op de wand gestuct. Hierdoor ontstaat er een strak en naadloos geheel. Het schrobben van voegen is met een betonlook wand dus ook voor goed verleden tijd!

betonlook wand, betonlook wanden, betonlook muur

Werkwijze betonlook wand

Om een betonlook muur aan te kunnen brengen, is een goede ondergrond natuurlijk van belang. Voordat wij de beton ciré wand aan kunnen brengen, dient er een cementgebonden stuc aangebracht te zijn.

Vervolgens brengen wij een primer aan op deze gestucte muur, zodat de beton ciré goed blijft hechten. Hierna brengen wij 2 lagen beton ciré aan! Hierna komt er (bij betonlook wanden in de badkamer) een epoxy laag op om de muur te verdichten. Ook maakt deze laag de vloer stoot vaster en sterker.

Als laatste brengen wij altijd 2 laklagen aan op de betonlook wand, zodat deze waterdicht is!

Kies uw betonlook wand uit in onze showroom!

Kom uw unieke betonlook wand uitkiezen bij ons in de showroom! Tijdens deze afspraak helpt een van onze adviseurs u graag bij het kiezen van de juiste betonlook wandafwerking. Ook adviseren wij u graag over het maken van de juiste kleurkeuze. Aan de hand van deze afspraak stellen wij een passende offerte voor u op!

Wilt u van te voren al graag een prijsindicatie ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in en ontvang snel meer informatie en prijzen!

Offerteformulier

Ons meest recente werk