SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

PU gietvloer betonlook

Op zoek naar een alternatief voor een betonvloer, maar wilt u wel graag de look van beton? Kijk dan eens naar een PU gietvloer in betonlook. Met deze vloer krijgt u een levendige uitstraling net als een echte gevlinderde betonvloer maar met de voordelen en eigenschappen van een gietvloer. We informeren u graag op deze pagina.

Wilt u graag persoonlijk advies over een PU gietvloer in betonlook? Neem dan contact met ons op of maak een showroomafspraak via: 0488-750 961.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

PU gietvloer in betonlook versus een échte betonvloer

Verschillen tussen een ’echte’ betonvloer en een PU vloer in betonlook zijn:

  • Een PU gietvloer in betonlook is een heel stuk dunner dan een betonvloer. Een gevlinderde betonvloer is minimaal 7 centimeter dik. De meeste gietvloeren hebben een dikte van zo’n 4 tot 8 millimeter. Dat is al één van de grote verschillen hoe je beide vloeren van elkaar kunt onderscheiden.
  • De afkorting PU staat voor polyurethaan en is een kunststof wat warm en zacht is. PU gietvloeren zijn elastisch wat betekent dat de kans op scheuren nog maar heel erg klein is. Een betonvloer is juist helemaal niet elastisch waardoor de kans op scheuren groter is.
  • Bij een PU gietvloer is er keuze uit alle RAL- en NCS- kleuren waardoor er altijd een kleur tussen zit die perfect in uw interieur past. Door twee kleuren te combineren ontstaat de zogenoemde betonlook.

Hoe wordt een PU gietvloer opgebouwd?

Een PU gietvloer in betonlook wordt opgebouwd uit meerdere verschillende soorten lagen, elke laag helpt mee aan het uiteindelijke resultaat van de gietvloer. Na al deze lagen gehad te hebben is de gietvloer voor de volledige 100% vuil- en vloeistof afstotend. Hierdoor kan een gietvloer op alle plaatsen in uw woning worden gerealiseerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan een gietvloer in uw badkamer.

Voordelen van een PU gietvloer in betonlook

Er zijn verschillende voordelen van een PU gietvloer in betonlook op te noemen;

  • Het is naadloos wat de ruimtes in de woning met elkaar verbindt en wat zorgt voor extra hygiëne.
  • Beschikbaar in alle RAL- en NCS kleuren, meer dan 1000 kleuren dus.
  • Het is mogelijk om op uw oude tegelvloer aan te brengen wat sloopwerk bespaart.
  • Onderhoudsvriendelijk: door de 100% waterdichtheid kan een PU gietvloer op elke plek aangebracht worden.
  • Het poly urethaan is elastisch wat de scheurkans sterk vermindert.

Het poly urethaan is een zacht product. Hierdoor is het niet kras-vast en zijn krassen dus niet uit te sluiten. Het is daarom belangrijk zo zorgvuldig mogelijk met uw PU vloer om te gaan zodat u uw vloer zo lang mogelijk mooi houdt. Leg daarom bij iedere buitendeur een droog-/schoonloopmat, plak goede viltjes onder uw stoelen en banken en stofzuig regelmatig zodat het eventuele zand op de vloer gaat schuren.

Meer informatie over een PU gietvloer in betonlook?

Heeft u interesse gekregen in een PU gietvloer in betonlook? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Is een PU gietvloer in betonlook niet helemaal wat u zoekt? In onze showroom kunt u ook een beton ciré vloer of cementgebonden gietvloer bekijken. Aan de hand van uw bezoek stellen wij een offerte voor u op die aansluit bij uw wensen. Ook kunt u alvast online een prijsindicatie en informatie aanvragen.

Contact opnemen Prijsindicatie maken

pu gietvloer betonlook in een showroom

Ons meest recente werk