SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Gietvloer PU: strak, naadloos en tijdloos

Met de afwerkingen van een gietvloer PU verandert uw interieur in een moderne ruimte met een strakke uitstraling. De PU gietvloer kunt u toepassen in veel verschillende woonstijlen. We adviseren u graag dé gietvloer die perfect aansluit op uw wensen.

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Wat is een PU gietvloer?

Een gietvloer met PU is een egaal en strak vloertype. PU staat voor poly urethaan, een kunststof wat ervoor zorgt dat de gietvloer, ook wanneer je geen vloerverwarming hebt, lekker warm en zacht aanvoelt. De PU vloer neemt de temperatuur in zich op van de desbetreffende ruimte waardoor u geen last meer heeft van koude voeten. Een gietvloer op PU basis is daarom zeker ook een aanrader voor de bovenverdieping, slaapkamers en de badkamer. Ook is een PU gietvloer elastisch en daarom is de kans op scheuren erg klein.

Aromatische en alifatische gietvloeren

Deze gietvloer is verkrijgbaar in twee soorten; de aromatische en de alifatische gietvloer. De aromatische gietvloer is goedkoper maar heeft een minder lange levensduur omdat deze gietvloer zwakker is en sneller verkleurt. De alifatische gietvloer is duurder maar gaat wel langer mee. Dat komt omdat dit type gietvloer UV- bestendig is en dus niet verkleurt. Wij gaan voor kwaliteit en gebruiken daarom in de woning altijd de alifatische variant voor PU gietvloeren.

Voordelen en tips gietvloer PU

  • Deze gietvloer kan met de juiste voorbewerking op een bestaande vloer
  • Verkrijgbaar in een unikleur of in twee kleuren gecombineerd
  • In elke RAL- en NCS kleur verkrijgbaar
  • Duurzaam, makkelijk schoon te maken en hygiënisch
  • Totaal zo’n 6 millimeter dik
  • Waterdicht en is daarom ook geschikt voor de badkamer
  • Een elastisch product, daarom is de kans op scheuren erg klein

pu gietvloer in keuken en woonkamer

Zo verlengt u de levensduur van een gietvloer

De PU gietvloer is elastisch en wat zachter daarom kunnen er in verloop van tijd wel wat krassen ontstaan. Ons advies voor een langere levensduur van uw vloer: wees niet te zuinig met viltjes en zorg dat ze goed vastzitten onder elke stoel, tafel of bank. Goede schoonloopmatten zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk vuil buiten de deur blijft. Regelmatig stofzuigen en dweilen hoort er natuurlijk ook bij. Stofzuig altijd met een zuigmond voor parket en gebruik PH neutrale schoonmaakmiddelen.
Schoonmaakmiddel bestellen

Leestip: PU gietvloer schoonmaken, zo doe je dat

Wat kost een gietvloer?

De prijs voor een PU gietvloer berekenen we in staffelprijzen. Dat betekent hoe meer vierkante meters u heeft, hoe voordeliger de prijs per vierkante meter. Onder de 25 m² rekenen we met een starttarief van €4.150,-. Om een goed beeld te krijgen van de kosten raden wij u aan om onze rekentool te gebruiken. Deze rekentool is ontwikkeld om u snel een goede richtprijs te kunnen geven. Vul uw gegevens, het aantal vierkante meters en het gewenste type vloer in en u krijgt direct een prijs in uw mailbox.
Direct prijs berekenen

Kom PU gietvloeren bekijken in onze showroom

Is deze gietvloer wat voor u? Dan nodigen wij u graag uit voor een afspraak in onze showroom. In de showroom kunt u verschillende vloersoorten zien en vergelijken. Ook van de PU gietvloeren kunt u verschillende kleuren en afwerkingen zien. Aan de hand van deze afspraak ontvangt u een passend prijsvoorstel. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!
Contact opnemen

Ons meest recente werk