SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer marmerlook: een echte eyecatcher

Een uitgesproken woonkamer of keuken, luxe bedrijfsentree of speciale look voor de bovenverdieping? Een gietvloer marmerlook is veelzijdig en heeft een prachtige uitstraling. Wij noemen deze gietvloer door zijn licht glimmende uiterlijk ook wel een metallic gietvloer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Wilt u een vloer met karakter? Naast betonvloeren leveren wij ook gietvloeren, waaronder de metallic gietvloer met een glinsterende marmerlook. Gietvloeren zijn onderdeel van de betonlook vloeren. Ze zijn maar een paar millimeter dik, in tegenstelling tot een gevlinderde betonvloer die minimaal 7 centimeter dik moet zijn.

Een gietvloer in marmerlook heeft veel karakter door de prachtige tekeningen in de vloer. Een bijzonder effect dat u het beste kunt komen bewonderen in onze showroom in Opheusden (tussen Nijmegen, Arnhem en Utrecht). Daar ziet u ook de kleuren, waarin deze gietvloer verkrijgbaar is:

  • Chartreux
  • Venato
  • Cobre
  • Menta
  • Siena
  • Bordeaux
  • Marrone
  • Aurum

Deze kleuren bevatten twee grijstinten, twee bruintinten, twee groentinten en twee terracottatinten.
Afspraak maken

Een gietvloer marmerlook is niet alleen mooi, u kiest met deze vloer ook voor duurzaam en energiezuinig. De vloer gaat jaren mee en gaat uitstekend samen met vloerverwarming.

Om lang plezier te houden van een gietvloer is het wel belangrijk om hem goed te onderhouden. Hierbij geldt: voorkomen is beter dan genezen. Gebruik schoon- en droogloopmatten bij buitendeuren. Dit voorkomt dat vuil binnenkomt en schurend werkt op de vloer. Meubels voorziet u van beschermvoetjes.

Houd de gietvloer marmerlook ook goed schoon door dagelijks te stofzuigen en de vloer wekelijks te dweilen.

gietvloer vloerverwarming metallic, gietvloer marmerlook

Hoe maken we deze gietvloer?

Net als de andere gietvloer bestaat ook deze gietvloer uit verschillende lagen. Om te beginnen een egalinelaag voor het egaal maken van de ondergrond. Elke laag moet een dag drogen. We komen dus de dagen erna terug voor meerdere lagen en sluiten af met twee laklagen voor een goede bescherming. Houd er rekening mee dat het totale proces van de gietvloer marmerlook leggen zo’n vijf werkdagen duurt.

Wat kost een gietvloer marmerlook?

De prijs van een gietvloer in marmerlook begint vanaf ongeveer € 100,- per m2. De prijs is onder andere afhankelijk van het aantal vierkant meters dat u nodig hebt. Wilt u direct een indicatie voor uw situatie? Vul onze prijsindicator in en u ontvangt binnen een paar minuten een overzicht van de kosten van een metallic gietvloer marmerlook.

Liever eerst komen kijken? Welkom! Maak hier een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Dan zorgen wij dat onze adviseur én een kop koffie klaarstaat.
Rekentool gebruiken Afspraak maken

Ons meest recente werk