SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook is dé oplossing als u op zoek bent naar een strakke, egale gietvloer met de looks van beton. De gietvloer betonlook is ook toe te passen op een bestaande tegelvloer. Dit scheelt een hoop stof in huis en u bespaart geld op het verwijderen en afvoeren van de tegelvloer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Wat is een gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook is te onderscheiden in twee verschillende vloertypen:

Het verschil tussen bovenstaande vloertypen is dat de cementgebonden gietvloer op cement basis is en de PU gietvloer op kunststof basis.

Een gietvloer is een goed alternatief als u een gevlinderde woonbetonvloer niet kwijt kunt qua hoogte. Of als u op zoek bent naar een egaler en strakker type vloer dan de échte betonvloer of een beton ciré vloer.

gietvloer betonlook, betonlook gietvloer

Mogelijkheden gietvloer betonlook

De gietvloer is een dunne vloerafwerking die op een bestaande zandcementdekvloer kan worden aangebracht. Met de juiste voorbewerking kan de gietvloer betonlook ook worden gerealiseerd op een bestaande tegelvloer.

Aanbrengen gietvloer betonlook

Of u nu kiest voor een cementgebonden gietvloer of een PU gietvloer, de tijd van het realiseren van beide vloeren is ongeveer even lang. De gemiddelde tijd voor het aanbrengen van de vloer is een week. Dit komt omdat we één laag per dag aanbrengen in verband met de droogtijd. Na het aanbrengen van de vloer, moet de gietvloer nog een week drogen voordat u deze in gebruik kunt nemen.

Voordelen gietvloer betonlook

De betonlook gietvloeren zijn multifunctioneel en geschikt voor (bijna) iedere woonruimte. Hieronder de voordelen van de gietvloer betonlook op een rijtje:

  • De PU gietvloer is te realiseren in elke ruimte in uw woning. De cementgebonden gietvloer is niet te realiseren in de badkamer.
  • De gietvloeren zijn 100% vuil- en vloeistofafstotend door de laklagen die bestaan uit een twee componenten coating.
  • Doordat de betonlook vloer een dunne laag is kan de gietvloer betonlook op uw zandcementdekvloer worden aangebracht.
  • De gietvloeren kunnen door de juiste voorbewerking over een bestaande tegelvloer worden aangebracht.
  • U kunt uw kleur kiezen uit elke RAL- en NCS- kleur.
  • De gietvloer betonlook is geheel naadloos en daarom gemakkelijk te onderhouden.

Onderhoud van uw gietvloer in betonlook

Na het aanbrengen van uw gietvloer, de cementgebonden gietvloer of de PU gietvloer wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk in optimale conditie houden. Goed en regelmatig onderhoud is daarom erg belangrijk. Stofzuig en dweil uw vloer daarom regelmatig. Ook schoon- en droog loopmatten raden we sterk aan. Wilt u meer weten over het onderhouden van uw gietvloer? Klik dan hier.

Bekijk de gietvloeren betonlook in onze showroom

Onze adviseurs helpen u graag verder in onze showroom om samen de juiste vloerkeuze samen met u te maken. In onze showroom kunt u de cementgebonden gietvloeren én PU gietvloeren zien. Zo kunt u ze ook goed met elkaar vergelijken. Onze verkoopadviseur legt ook de verschillen tussen beide vloertypen aan u uit. Neem contact op om een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt ook telefonisch contact opnemen. Dit kan via: 0488-750 961.

Wilt u vooraf eerst een prijsindicatie ontvangen? Vul dan de rekentool in.

Contact opnemen Rekentool

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.