SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Een gietvloer met een betonlook

Een gietvloer met een betonlook is dé ideale vloer wanneer u op zoekt bent naar een strakke, dunne gietvloer met de looks van beton. Bent u weg van een gevlinderde betonvloer, maar past deze qua dikte niet in uw woning? Of passen de eigenschappen van deze vloeren niet bij u? Kijk dan eens naar onze gietvloeren met een betonlook!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Wat is een gietvloer met betonlook?

Wij bieden verschillende gietvloeren met een betonlook aan:

Al deze vloertypen hebben hun eigen kenmerken en worden gemaakt op basis van verschillende materialen:

De Italiaanse betonlook vloer lijkt sprekend op een echte gevlinderde betonvloer. Deze vloer wordt gemaakt door een combinatie van cement en hars. Hierbij heeft u de keuze uit 12 unieke kleuren.

De minerale gietvloer is een gietvloer op basis van mineralen. Deze strakke gietvloer is verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS-kleur.

De metallic gietvloer is in 8 unieke kleuren beschikbaar. Deze gietvloer heeft een glanzende uitstraling met een marmerlook. Een echte eyecatcher in huis!

De PU gietvloer wordt gemaakt van het kunststof Poly-Urethaan. Dit is een zacht materiaal, hierdoor voelt deze gietvloer ook comfortabel aan. Ook de PU gietvloer is in iedere RAL- en NCS-kleur toe te passen.

De cementgebonden gietvloer wordt, zoals de naam als zegt, gemaakt op basis van cement. Een cementgebonden gietvloer is in 6 unieke kleuren verkrijgbaar.

cementgebonden gietvloer voor- en nadelen

Mogelijkheden gietvloer betonlook

Een betonlook gietvloer is een dunne vloer die over een zandcement dekvloer te realiseren is. Ook zijn de gietvloeren (onder de juiste omstandigheden) over bestaande vloeren heen te leggen. Gietvloeren kennen oneindig veel mogelijkheden. Er zijn veel soorten gietvloeren en het kleurassortiment is enorm. Zo is er voor ieder wat wils.

Ook bieden wij de mogelijkheid om vloerverwarming in de vloer aan te brengen. Zo kunt u jarenlang genieten van een warme, comfortabele vloer.

Een betonlook gietvloer aanbrengen

Of u nu kiest voor een cementgebonden gietvloer, de Italiaanse betonlook vloer of voor een PU gietvloer, het aanbrengen duurt vrijwel even lang. Het aanbrengen van een gietvloer duurt ongeveer 1 week. Dit komt doordat we 1 laag per dag kunnen aanbrengen, doordat deze moet drogen. Na het aanbrengen van de vloer, moet deze nog minimaal 1 week drogen.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Onderhoud van uw gietvloer in betonlook

Na het aanbrengen van uw betonlook gietvloer, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Goed en regelmatig onderhoud is hierbij van belang. Stofzuig en dweil uw vloer regelmatig. Ook het leggen van schoon- en droogloopmatten raden we aan. Dit om het meeste vuil al buiten de deur te houden. Bestel uw onderhoudsproducten op:
WWW.VLOERENONDERHOUD.NL

Bekijk een gietvloer met betonlook in onze showroom

We helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Maak eens een afspraak in onze showroom! Hier hebben wij alle gietvloeren met een betonlook liggen. Samen met onze adviseurs maakt u de keuze welke vloer er het beste bij u past. Zie we u snel?
Afspraak maken!

Ons meest recente werk