SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook is dé oplossing als u op zoek bent naar een strakke, egale gietvloer met de looks van beton. De gietvloer betonlook is ook toe te passen op een bestaande tegelvloer. Dit scheelt een hoop stof in huis en u bespaart geld op het verwijderen en afvoeren van de tegelvloer.

Wat is een gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook is te onderscheiden in twee verschillende vloertypen:

Het verschil tussen bovenstaande vloertypen is dat de cementgebonden gietvloer op cement basis is en de PU gietvloer op kunststof basis.

Een gietvloer is een goed alternatief als u een gevlinderde woonbetonvloer niet kwijt kunt qua hoogte. Of als u op zoek bent naar een egaler en strakker type vloer dan de échte betonvloer.

gietvloer betonlook, betonlook gietvloer

Mogelijkheden gietvloer betonlook

De gietvloer is een dunne vloerafwerking die op een bestaande zandcementdekvloer kan worden aangebracht. Met de juiste voorbewerking kan de gietvloer betonlook ook worden gerealiseerd op een bestaande tegelvloer.

Voordelen gietvloer betonlook

De betonlook gietvloeren zijn multifunctioneel en geschikt voor (bijna) iedere woonruimte. Hieronder de voordelen van de gietvloer betonlook op een rijtje:

  • De PU gietvloer is te realiseren in elke ruimte in uw woning. De cementgebonden gietvloer is niet te realiseren in de badkamer.
  • De gietvloeren betonlook zijn 100% vuil- en vloeistofafstotend door de laklagen die bestaan uit een twee componenten coating.
  • Doordat de gietvloer betonlook een dunne laag is kan de gietvloer betonlook op uw zandcementdekvloer worden aangebracht.
  • De betonlook gietvloeren kunnen door de juiste voorbewerking over een bestaande tegelvloer worden aangebracht.
  • U kunt uw kleur kiezen uit elke RAL- en NCS- kleur.
  • De gietvloer betonlook is geheel naadloos en daarom gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk de gietvloeren betonlook in onze showroom

Onze adviseurs helpen u graag verder in onze showroom om samen de juiste vloerkeuze samen met u te maken. In onze showroom kunt u de cementgebonden gietvloeren én PU gietvloeren zien. Zo kunt u ze ook goed met elkaar vergelijken. Onze verkoopadviseur legt ook de verschillen tussen beide vloertypen aan u uit. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Wilt u vooraf eerst een prijsindicatie ontvangen? Vul dan het offerteformulier in.