SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Beton Ciré

Op zoek naar een betonlook vloer? Bekijk dan onze Beton Ciré vloeren. Met beton ciré ben je verzekerd van een stijlvolle vloer met karakter. Door de dunne laagdikte van de beton ciré vloer 4 – 8 mm is dit product in vrijwel elke woning toe te passen. Graag adviseren onze specialisten u over alle mogelijkheden van beton ciré vloeren.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Wat is een beton ciré vloer?

Een beton ciré vloer is een betonlook vloer. Dé uitkomst wanneer u op zoek bent naar een betonlook voor uw vloer, maar geen ruimte heeft voor een gevlinderde betonvloer. Dit kan onder andere zijn wanneer er al een zandcementdekvloer of andere ondervloer aanwezig is. Door de dunne laagdikte van de beton ciré vloer 4 – 8 mm is dit product in vrijwel elke woning toe te passen.

Ook wanneer u, uw woning een metamorfose wilt geven kunt u kiezen voor een beton ciré vloer. Zo kan beton ciré bijvoorbeeld, met de juiste voorbewerking, over een bestaande tegelvloer worden aangebracht. Dit voorkomt veel stof en puin, en toch krijgt uw vloer een heel andere look. Helaas kan beton ciré niet over houten vloeren worden toegepast in verband met de werking van hout.

Voordelen en tips voor beton ciré vloeren

Beton ciré is een dunne en duurzame laag en zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door het ontbreken van vuil- aantrekkende voegen en overgangen is de beton ciré vloer gemakkelijk te onderhouden. Om optimaal van uw beton ciré vloer te blijven genieten adviseren wij u een droog/- schoonloopmat bij de voor- en achterdeur en regelmatig stofzuigen. Zand op uw vloer geeft het effect van schuurpapier. Door deze adviezen op te volgen houdt u zand zoveel mogelijk buiten de deur.

De uitstraling van uw beton ciré kan naar uw wensen worden gerealiseerd. U kunt kiezen voor een drukke of rustige uitstraling. Natuurlijke kleuren zijn favoriet bij beton ciré, maar elke RAL kleur en NCS kleur is mogelijk. Kortom; met beton ciré ben je verzekerd van een stijlvolle vloer met karakter, die zeker niet onderdoet voor een vloer van gevlinderd beton.

Voor het aanbrengen van een beton ciré vloer dient u rekening te houden met een week aan werkzaamheden en een week aan droogtijden. Na deze tijd zijn de laklagen op volledige sterkte en kan de vloer in gebruik worden genomen. 

Kom langs in onze showroom en vraag een offerte aan

Wij nodigen u graag uit om bij ons in de showroom te kijken. Tijdens de afspraak kunnen wij u nog meer vertellen over de beton ciré vloer en wat voorbeelden laten zien. Op basis van uw wensen en naar aanleiding van uw bezoek in de showroom maken we een offerte.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte door te nemen.

Ons meest recente werk