SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré keukenvloer

Bent u op zoek naar een dunne vloer voor in uw keuken? Die moet natuurlijk wel 100% vuil- en vloeistofafstotend zijn. Maar het liefst ook goed samengaan met vloerverwarming. Heeft u al gekeken naar een beton ciré keukenvloer? Lees snel verder om te kijken of een vloer van beton ciré bij u past!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Wat is beton ciré?

Beton ciré betekent letterlijk ‘gewreven beton’. Beton ciré is eigenlijk een soort betonnen stucwerk. Het product bestaat al erg lang en is op bijna elke ondergrond aan te brengen. Perfecte keukenvloer dus als u het ons vraagt!

Waarom beton ciré op de keukenvloer?

Eigenlijk wilde u een ‘echte’ betonvloer in de keuken, maar helaas past dit niet in uw situatie. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de gevlinderde betonvloer te dik is.

Of u wilt gewoon een prachtige onderhoudsvriendelijke vloer in de keuken. Een vloer waarvan u zelf de kleur kan kiezen én die goed te combineren is met vloerverwarming. Wij hebben de oplossing voor u! Een beton ciré vloer.

Beton ciré is maar een enkele millimeter dik, en aan te brengen op (vrijwel) alle bestaande vloeren. Een beton ciré vloer wordt gelakt, voordeel hiervan is dat de vloer zo vuil- en vloeistofafstotend is! Ideale vloer voor in de keuken dus!

vloer betonlook

Voordelen beton ciré vloeren:

 • Kan over een bestaande vloer aangebracht worden;
 • Een dikte van maximaal 8 millimeter;
 • Verkrijgbaar in elke kleur;
 • Je kan zelf de drukte van de uitstraling bepalen;
 • Perfect in combinatie met vloerverwarming;
 • 100% vuil- en vloeistofafstotend;
 • Beton ciré is ook op toepasbaar op wanden.

Werkwijze beton ciré vloer aanbrengen

Voor het realiseren van een beton ciré vloer in uw keuken dient u rekening te houden met 2 weken aan werkzaamheden en droogtijd. Hierna zijn de lagen helemaal op sterkte en kunt u de vloer in gebruik nemen. We zetten de verschillende lagen even voor u op een rijtje:

 • Epoxyprimer
 • Egaline laag
 • 2 lagen beton ciré
 • 2 laklagen

Elke laag wordt aangebracht op een nieuwe dag.

Het schoonmaken en onderhouden van beton ciré

Een beton ciré keukenvloer is gelukkig onderhoudsarm, maar niet helemaal onderhoudsvrij. We raden u daarom aan de vloer regelmatig schoon te maken en te onderhouden. U wilt namelijk zoveel mogelijk krassen voorkomen op uw nieuwe keukenvloer. Wij geven u wat tips:

Stofwis of stofzuig minstens twéé keer per week. Hoe vaak u dit doet is natuurlijk een beetje afhankelijk van uw woonsituatie. Hiernaast is het ook nog belangrijk om te dweilen. Het dweilen kunt u het best doen met Lecol OH-49. Daarnaast kunt u uw vloer onderhouden door Lecol V6 te gebruiken!

Naast het dagelijks en wekelijks reinigen en onderhouden van de beton ciré vloer geven wij u ook nog een aantal algemene tips:

 • Gebruik goede schoon- en droogloopmatten bij de voor- en achterdeur. Zowel binnen als buiten. Op deze manier houdt u zoveel mogelijk zand en vuil alvast buiten de deur;
 • Zorg voor goede beschermvoetjes onder schuivend meubilair zoals stoelen, tafels en banken.

Willem Designvloeren woonkamer betonlook wanden, beton cire muren Wijchen

Wat kost beton ciré?

U bent vast benieuwd naar de prijs van een beton ciré vloer. Om u een indicatie te geven ziet u hieronder de prijs van 80 m².

Beton ciré vloer à 80 m²: € 143,85 per m², inclusief btw, epoxy en egaline

Maar goed prijzen variëren natuurlijk voor elke situatie. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw keukenvloer? Vul onze rekentool in. Zo heeft u binnen een paar minuten een indicatie in uw mailbox.
Rekentool

De beton ciré vloeren in onze showroom

Wilt u de beton ciré vloeren veel liever gewoon in het echt zien? Dat snappen wij. We nodigen u daarom ook graag uit in onze showroom in Opheusden. Hier kunt u de beton ciré vloeren zien, voelen maar ook vergelijken met andere type vloeren.

Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen

Ons meest recente werk