SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Italiaanse betonlook vloer in de woonkamer in Oostzaan gecombineerd met houten meubels en een zwarte haard.

Betonlook vloer in de keuken

Wil jij jouw keuken een strakke, moderne of industriële look geven? Overweeg dan eens een betonlook vloer in de keuken. Een betonlook vloer is een prachtige, naadloze basis voor jouw keuken. Of je nu kiest voor een strakke, landelijke of industriële keuken, een betonlook vloer past altijd! In dit blog lees je alles over de perfecte betonlook vloer voor in jouw keuken.

Betonlook vloer in jouw woonstijl

Wij bieden verschillende betonlook vloeren aan. Deze vloeren hebben allemaal een andere afwerking en uitstraling. En zijn in diverse kleuren leverbaar. Hierdoor past een betonlook vloer in ieder interieur, en is er voor ieder wat wils.

Soorten betonlook vloeren

Wanneer je kiest voor een betonlook vloer in de keuken, kun je kiezen uit verschillende vloeren. In ons assortiment vindt je gietvloeren, maar ook betonstuc vloeren:

Al deze vloeren worden gemaakt met verschillende materialen en worden anders afgewerkt. Wel werken we met zo natuurlijk mogelijke materialen en ingrediënten. Het grote voordeel van alle betonlook vloeren is dat ze slechts enkele millimeters dik zijn en in vrijwel ieder project toe te passen zijn.

Eetkamer en hal in Oostzaan. Hierin ligt een Italiaanse betonlook vloer. Ook staan er veel houten meubels en een boompje.

Gietvloer of betonstuc vloer?

Een gietvloer gieten we over een zandcement dekvloer heen. Hierdoor ontstaat er een strak en naadloos geheel. De ene gietvloer is wat harder dan de ander. Ook zijn er per vloer verschillende opties qua kleur.

Een beton ciré vloer brengen we aan met een spaan. Hierdoor ontstaat er een uniek, gewolkt effect. Doordat we een beton ciré vloer aanbrengen met de hand, en we jou, als klant in dit proces betrekken, heb je zelf inspraak op hoe druk of hoe rustig de vloer wordt.

Voordelen betonlook

Een betonlook vloer in de keuken kent verschillende voordelen. We noemen er wat voor je op:

  • Volledig naadloos
  • Vuil- en vloeistofafstotend
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Enkele millimeters dik
  • Onderhoudsvriendelijk

vloeren betonlook, beton ciré prijzen, beton ciré vloer woonkamer, betonlook woonkamer. beton cire woonkamer, betonlook woonkamer, woonkamerinspiratie

Betonlook wanden

Naast betonlook vloeren, bieden we ook betonlook wanden aan. Een betonlook wand is zeer geschikt voor in de keuken. Doordat de beton ciré wand waterdicht is, is hij ook nog eens eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Lees meer over betonlook wanden in de keuken op deze pagina: Betonlook muur in de keuken

Betonlook vloeren zelf bekijken

In dit blog gaven we je meer informatie over de verschillende betonlook vloeren voor in jouw keuken. Ben jij al enthousiast? Maak dan eens een afspraak in onze showroom. Hier kun je al onze vloeren zien, voelen en vergelijken. We voorzien je graag van een passend advies!

Maak een afspraak