SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Open keuken vloer betonlook

Betonlook vloer keuken

In keukens is beton(look) niet meer weg te denken. Denk aan een betonnen aanrechtblad, betonnen accessoires of zelfs een betonlook vloer! Een betonlook vloer is een schitterende basis voor in je keuken. Of jouw keuken nu strak, landelijk of industrieel is, het past altijd. Lees in dit blog alles over de perfecte betonlook vloer voor in jouw keuken.

Betonlook vloer in jouw woonstijl

Een betonlook vloer is geschikt voor iedere keuken door de tijdloze en serene uitstraling van betonlook. In een strakke keuken versterkt betonlook de strakke uitstraling. Dit komt doordat een betonlook vloer volledig naadloos is. Ook leent een betonlook vloer zich perfect voor een industriële woonstijl. Beton is namelijk een natuurproduct wat in deze stijl goed past. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een betonlook vloer in een landelijke keuken?

Één van de redenen waarom betonlook in iedere keuken past is dat een betonlook vloer in praktisch iedere kleur leverbaar is. Zo sluit de vloer altijd aan op uw interieur.

Beton Cire vloer, betonlook vloer

Soorten betonlook vloeren

Wanneer je een betonlook vloer in je keuken wilt kun je kiezen uit drie verschillende vloeren.

Het grote voordeel van een betonlook vloer is dat deze slechts enkele millimeters dik is. Wanneer er geen ruimte is voor een gevlinderde betonvloer kiezen daarom velen voor een betonlook vloer. Een gietvloer kunnen we op de bestaande vloer gieten. Met deze betonlook vloer creëert u een strak geheel. Een beton ciré vloer brengen we met een spaan aan en smeren we uit over de vloer. Op deze manier ontstaat er een wolkachtig effect. Hierbij kun je dan ook zelf de intensiteit van de wolken bepalen. Zoals je leest zijn er veel mogelijkheden bij betonlook vloeren waardoor de vloer van jouw keuken altijd naar jouw smaak in te richten is.

Voordelen betonlook

Een betonlook vloer in je keuken heeft vele voordelen. Hieronder sommen we wat voordelen voor je op:

  • Volledig naadloos
  • Waterdicht
  • Verkrijgbaar in iedere RAL- of NCS kleur
  • Toepasbaar op de vloer en de wanden in je keuken
  • Maximaal één centimeter dik
  • Onderhoudsvriendelijk

Betonlook wanden

Wist je dat er naast betonlook vloeren ook betonlook wanden zijn? Ook deze zijn zeer geschikt voor in je keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betonlook wand als spatwand. Doordat betonlook volledig waterdicht is, is dit ideaal. Na het koken neem je de wand gewoon af met een doekje! Lees hier meer informatie over betonlook wanden.

Betonlook vloeren zelf bekijken

In dit blog vertelden we je over verschillende betonlook vloeren voor in jouw keuken en de voordelen daarvan. Na deze uitleg kunnen we ons goed voorstellen dat je deze verschillende betonlook vloeren zelf wilt bekijken. Dat kan! Je bent van harte welkom in onze showroom. Hier vertellen we je alles over betonlook vloeren en voorzien we je van persoonlijk advies.
Maak een afspraak
beton ciré, betonlook, betonlook vloer keuken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.