SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

betonlook vloeren in huis

Beton ciré vloer kosten

Bij de aanschaf van een nieuwe vloer zijn de kosten ook een belangrijk onderdeel. Past het bijvoorbeeld binnen je budget. Daarom nemen we in dit blog de beton ciré vloer kosten onder de loep. Lees snel verder!

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een product dat valt in de categorie ‘betonlook’. Het lijkt op beton, maar het is het niet. We brengen beton ciré als een stucwerk aan op de wand of vloer. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton.

Beton ciré is een sterk product dat al eeuwenoud is. Daarnaast hecht het op vrijwel iedere ondergrond. Je kunt er dus meerdere producten mee bekleden. Denk aan een aanrechtblad, trap of een sokkel.

De mogelijkheden van beton ciré

Zoals hierboven ook al aangegeven zijn de mogelijkheden van beton ciré oneindig. Je kunt er vrijwel iedere ondergrond mee bekleden. Daarnaast zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van de kleur van beton ciré. Het is namelijk verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS kleur.

Voordelen van beton ciré

Hieronder hebben we de voordelen van beton ciré voor je op een rijtje gezet:

 • 100% waterdicht
 • Hecht op vrijwel iedere ondergrond
 • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS kleur
 • Ambachtelijke uitstraling
 • Ook toepasbaar op wanden

beton ciré vloer kosten

Prijsindicatie beton ciré vloer

We begrijpen dat de kosten voor een beton ciré wand of vloer ook belangrijk zijn. Daarom hebben we een prijsindicatie voor je gemaakt op basis van een vloer met een gemiddelde grootte van 100 m².

 • Epoxyprimer: € 12,45 per m² incl. btw
 • Egaline: € 20,95 per m², incl. btw
 • Beton ciré vloer: 95,95 per m², incl. btw

Totaal kom je dan uit op: € 129,35 per m² incl. btw

De kosten voor een beton ciré vloer zijn wel van meerdere factoren afhankelijk. Zo werken we met beton ciré met staffelprijzen. Dit zijn prijzen in een bepaalde afnamehoeveelheid. Hoe meer u afneemt, des te voordeliger de kosten zijn voor een beton ciré vloer.

Daarnaast is het ook afhankelijk van de ondergrond. We berekenen op onze offertes altijd het egaliseren van de ondervloer. In de praktijk hoeft niet iedere vloer geëgaliseerd te worden, maar we nemen het altijd mee in de offerte. Hierdoor heeft u achteraf geen financiële tegenvallers. En zo heeft u een helder overzicht van de kosten van een beton ciré vloer.

Prijzenboek ontvangen

Hierboven gaven we je een indicatie voor de kosten van een beton ciré vloer met een grootte van 100m². We gaven ook aan dat hoe groter de vloer is, hoe lager de kosten voor de beton ciré vloer zijn. Ben je benieuwd waar je ongeveer aan moet denken? Vraag dan hier ons prijzenboek aan. Hierin staan alle kosten voor een beton ciré vloer overzichtelijk onder elkaar.

Het aanbrengen van een beton ciré vloer

In ons prijzenboek staan alle beton ciré vloer kosten onder elkaar. Het aanbrengen van de vloer, zit bij deze kosten inbegrepen. Daarom leggen wij in grote lijnen uit hoe het aanbrengen van een beton ciré vloer in zijn werk gaat. Lees snel verder:

 • Als er scheuren zijn in de ondervloer brengen we eerst een epoxylaag aan
 • Daarna egaliseren we de ondervloer. Zo ontstaat er een strakke basis voor de beton ciré vloer
 • Daarna brengen we de eerste laag van de beton ciré aan. Deze laag laten we goed opdrogen voordat we de tweede laag aanbrengen
 • Na het uitdrogen is er een keuzemoment voor de uitstraling. Wij vragen je wat je van de uitstraling vindt en of we drukker of rustiger moeten gaan smeren
 • Na het aanbrengen van de eerste laag, schuren we deze iets op. Daarna brengen we de tweede laag beton ciré aan
 • Als laatste werken we de beton ciré vloer af met diverse laklagen. Zo ontstaat het mooiste resultaat

Bezoek onze showroom

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw woning? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend onze showroom te Opheusden. Samen met jou kijken we wat de mogelijkheden zijn.
Maak een afspraak

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.