SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Kleuren beton cire showroom Willem Design Vloeren

Beton cire showroom: kom vloeren beleven in Opheusden

We kunnen heel veel vertellen over beton cire, maar veel beter kun je natuurlijk een kijkje komen nemen in onze showroom. Zeker omdat beton cire in alle RAL- en NCS-kleuren toepasbaar is en op verschillende manieren aan te brengen is. In onze showroom krijg je de beste indruk.

Als je bezig bent met de inrichting van een woonhuis of ander pand denk je misschien aan vloeren of wanden van beton cire. Heel begrijpelijk, want beton cire is een prachtige afwerking van betonstuc die gemakkelijk is in onderhoud en in alle RAL- en NCS- kleuren te maken is. Maar voordat je de keuze voor beton cire maakt, wil je natuurlijk eerst een goede indruk van de uitstraling en de mogelijkheden.

Vergelijken in onze showroom met beton cire

Je bent van harte welkom in onze showroom met beton cire, giet- en betonvloeren! In Opheusden, midden in de Betuwe en centraal gelegen langs de A15 in de buurt van Arnhem, Tiel, Nijmegen en Rhenen, vind je onze volledige showroom. Je kunt er niet alleen beton cire bekijken, maar je kunt het ook vergelijken met woonbeton en gietvloeren.

Kleuradvies en informatie

Wanneer je een afspraak maakt voor een bezoekje aan onze showroom, plannen we een adviesgesprek voor je in met één van onze experts. Zo kunnen we je voorzien van kleuradvies, technisch advies, prijzen en natuurlijk de algemene informatie over beton cire.

Daarnaast kun je in onze showroom beton cire in veel verschillende kleuren vergelijken. Neem gerust kleurstalen van andere onderdelen mee om te bekijken welke kleur bij je interieur zou passen.

Afspraak maken voor een bezoekje aan onze showroom

Onder het genot van een bakje koffie is er in onze showroom alle ruimte voor vragen. Ook krijg je natuurlijk gelijk een indruk van ons bedrijf en onze werkwijze. Altijd fijn om even te weten met wie je te maken hebt, toch?

Wil je graag een afspraak maken voor een bezoekje aan onze showroom? Bel of mail dan even. Dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat als je langskomt. Ook wanneer je eerst nog wat vragen hebt, kun je altijd contact opnemen.
Contact opnemen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.