SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Waarom we ons specialiseren in grotere vloeren

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

Wat is er nu mooier dan elke dag mogen werken aan je passie? Het maken van de mooiste beton- en betonlook vloeren is niet alleen ons werk, het is onze passie. Wij leggen onze vloeren zorgvuldig en met de volle aandacht, want we willen niets liever dan dat u kunt genieten van een prachtige betonvloer. Bent u op zoek  naar zo’n kwaliteitsproduct? Dan bent u bij Willem Designvloeren aan het juiste adres.

Wij zijn transparant in alles wat wij doen. Bij ons krijgt u een kijkje in de keuken van betonvloeren. Daarom leggen wij u ook graag uit waarom wij ons specialiseren in betonvloeren vanaf 65 m².

Betonvloeren vanaf 65 m²

Onze showroom wordt druk bezocht en wij mogen prachtige vloeren maken door het hele land. Dit vinden wij een grote eer. Wij hebben prachtige vloeren mogen maken voor fijne klanten. Het leuke hieraan? Geen vloer is hetzelfde! Grote vloeren, kleine vloeren, dikke vloeren, dunne vloeren en dan nog maar te zwijgen over de verschillende structuren en kleuren. Al deze verschillende vloeren vragen verschillende machines en expertises. Helaas kunnen we niet alles doen, maar wat zouden we dat graag willen. Iedereen blij maken met onze vloeren! Wij hebben er daarom voor gekozen om ons te specialiseren in vloeren vanaf 65 m².

Zoals u leest zijn betonvloeren onze passie. Hoe meer beton hoe beter als u het ons vraagt. U zult dan ook wel begrijpen waarom wij nou juist voor specialisatie in grote vloeren hebben gekozen.

Heeft u vragen over onze passie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.