SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

gevlinderde betonvloer woonkamer

Unieke betonvloer in de huiskamer

Een betonvloer in de huiskamer is zowel stijlvol als praktisch. Een betonvloer past perfect in een huiselijke sfeer. De vloer voelt prettig aan, kan tegen een stootje en is perfect in combinatie met vloerverwarming. We bespreken de mogelijkheden van een betonvloer in de huiskamer graag met je.

Onderhoudsvriendelijke vloer

In de huiskamer wordt natuurlijk veel geleefd. Het is dan ook wel fijn dat deze vloer naadloos en erg onderhoudsvriendelijk is. Je bent weinig tijd kwijt aan het onderhouden van je vloer. Maar we vertellen je wel graag hoe je dit doet:

gevlinderde betonvloer woonkamer

Vloerverwarming en een betonvloer in de huiskamer

Een betonvloer voelt van zichzelf al fijn aan. Om dit in de huiskamer nog aangenamer te maken bieden wij betonvloeren mét vloerverwarming aan. Zo ben jij het hele jaar verzekerd van een heerlijke warme vloer. Hierop kun je zelfs je kinderen lekker laten spelen.

Betonvloer in elke kleur

Ook kun je jouw betonvloer in de huiskamer makkelijk afstemmen met jouw interieur. Wij leveren betonvloeren in verschillende grijstinten en zandkleuren. Wanneer wij jouw betonvloer gestort hebben, vlinderen we deze. Tijdens dat vlinderen strooien wij het gekozen kleurpigment in. Dit zorgt voor een stevige toplaag, waar de kleur nooit meer van af slijt!

Betonvloer huiskamer prijs

De prijs van jouw nieuwe vloer is natuurlijk ook niet onbelangrijk. We geven je op voorhand een ruime indicatie:

Gevlinderde betonvloer à 7 cm > 65 m²: vanaf €87,95 per m², incl. btw

Gekleurde verstevigende toplaag: €12,50 per m², incl. btw

Impregneren transparant en mat, inclusief garantie > 65 m²: €24,50 per m², incl. btw

Voor een specifieke prijsindicatie voor een betonvloer in jouw huiskamer raden we aan onze rekentool in te vullen, of om even contact op te nemen!
Rekentool Contact opnemen

gevlinderde woonbeton vloer van Willem Designvloeren in de woonkamer

Betonvloer doortrekken

Betonvloer maken wij vanaf 65 m². Het kan hierbij dus voordeliger zijn om de betonvloer vanuit de huiskamer, door trekken naar andere ruimtes in huis. Denk hierbij aan de keuken, toilet en de hal. Ook in deze ruimtes is een betonvloer dé perfecte vloer, en dit zorgt ook nog eens voor een strak geheel!

Voordelen betonvloer in de huiskamer

Je hebt ondertussen al heel wat voordelen van een betonvloer in de huiskamer kunnen lezen. We zetten ze nog even voor je onder elkaar:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk;
  • Gaat jarenlang mee;
  • Kras- en slijtvaste vloer;
  • Strakke, naadloze en afgewerkte vloer;
  • Voelt comfortabel aan;
  • Perfect in combinatie met vloerverwarming;
  • Je kunt de kleur van de betonvloer zelf beïnvloeden;
  • Natuurlijke uitstraling;
  • Door te leggen in het hele huis.

Informatie betonvloer

Om een juiste afweging te maken voor het kiezen van een betonvloer in de huiskamer, heb je misschien eerst nog wat meer informatie nodig. Dat snappen we heel goed! Neem gerust contact met ons op, of maak een afspraak in onze showroom. We geven je meer informatie, wegen de voor- en nadelen met je af en stellen een offerte voor je op! Spreken wij je snel?
Contact opnemen