SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Ik kom graag langs in de showroom

Vul uw gegevens in:
Op welke dag komt u het liefst langs?
Gratis kleuradvies? Plan dan uw afspraak op dinsdag of woensdag.
Voorkeur tijd

Showroom

Kom langs in het Betuwse Opheusden

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. We begrijpen dat het kiezen van uw droomvloer een belangrijke beslissing is en helpen u graag bij het maken van uw keuze. We zorgen er samen voor dat de vloer die u kiest, naadloos aansluit op uw wensen en woonsituatie.

Plan een afspraak in en kom langs in onze showroom, dan nemen we u mee in de wereld van beton- en betonlook vloeren. U vindt ons op:

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
Nederland

info@willemdesignvloeren.nl

Showroom Willem Designvloeren

Wat kunt u van ons verwachten tijdens uw bezoek?

Deskundig advies

Tijdens uw showroombezoek heeft u een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs. We nemen u graag mee in de wereld van naadloze vloeren.

Ervaar de verschillende vloeren

In onze showroom vindt u al onze naadloze vloeren. We bespreken de details, u ervaart de verschillen in uitstraling en voelt de verschillende structuren.

Ontdek de kleuren & mogelijkheden

Ontdek samen met één van onze specialisten dé perfecte kleur die aansluit bij uw woonstijl en droominterieur.

Van droom naar realisatie

Gevlinderde woon betonvloer in een vrijstaande woning in Hoogblokland
In de showroom goede uitleg gekregen bij het uitzoeken van de kleur vloer. Voor de uitvoering keurig uitleg gekregen hoe de voorbereidingen te treffen. Tijdens de stort en afwerking van de vloer een prima ploeg vaklieden over de vloer gehad. Nu hebben we een fantastisch mooie vloer waar we nog jaren plezier van gaan hebben.
Arno de Groot
Betonvloeren en honden
We zijn super blij met het resultaat, boven verwachting. Goede informatie, nog een extra showroombezoek omdat we wilden zien hoe onze teckels op de vloer zouden kunnen lopen. Ook zijn ze echt van afspraak is afspraak, ze komen ze allemaal na. Dat is, op de kwaliteit na, voor ons het meest belangrijk. Kortom, goede service en een top vloer!
Edwin Rath