SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

wat is beton ciré?

Betonstuc kleuren: 11x inspiratie

Een betonstuc afwerking zorgt ervoor dat jouw vloer of wand een industriële uitstraling krijgt! Een betonstuc afwerking, ook wel beton ciré genoemd, wordt met de hand aangebracht op de gewenste vloer of wand! Hierdoor is iedere afwerking steeds weer uniek.

Wat ook uniek is, is dat deze afwerking gekozen kan worden in iedere RAL- en NCS-kleur! Zo zijn de mogelijkheden eindeloos. We gaven je graag wat meer informatie, en daarom laten wij je graag 11 verschillende betonstuc kleuren zien!

1. Douche wanden in de kleur: NCS S 5502 Y

In dit pool house in Cuijk mochten wij een gevlinderde betonvloer, American Clay wanden en beton ciré wanden in het douchegedeelte realiseren! Bij deze betonstuc wanden is er gekozen voor de kleur NCS S 5502 Y. Hierbij is alles op elkaar afgestemd wat een luxe en ontspannen sfeer geeft!

2. Badkamer wanden in de kleur: NCS S 4000 N

Een badkamer met een gevlinderde betonvloer, gecombineerd met betonstuc wanden is dé perfecte combinatie! Wat een sfeervolle, serene en stijlvolle badkamer hebben onze opdrachtgevers gerealiseerd. En zeg nou zelf, dit wil je toch!?

3 en 4. Badkamer wanden in de kleuren: NCS S 7000 N en NCS 3020

Soft Pink & Dark Gray. Deze unieke betonstuc kleuren in de badkamer, in combinatie met een gevlinderde woonbetonvloer! Dat zorgt voor een unieke badkamer waarin je heerlijk kan ontspannen.

5. Badkamer wand in de kleur: NSC S 6000 N

Een naadloze vloer- en wandafwerking door een gevlinderde betonvloer in combinatie met beton ciré wanden. Dit zorgt voor een waanzinnig design en is enorm gemakkelijk in onderhoud!

badkamer, badkamerinspiratie, gevlinderd betonvloer, beton ciré, betonlook, betonlook inspiratie, betonstuc kleuren

6 en 7. Badkamer wanden in de kleuren: Heavens Nude en Brons

De badkamer is de meest gekozen ruimte voor betonstuc wanden. Beton ciré heeft een natuurlijke uitstraling en past bij de ontspannen sfeer in de badkamer. Ook zijn beton ciré wanden in iedere RAL- en NCS- kleur te verkrijgen. Hierdoor is iedere betonstuc wand uniek!

8. Vloer in de kleur: NSC 5500 N

Een beton ciré vloer is een betonlook vloer. Deze vloer lijkt op een betonvloer, maar dat is het niet! Deze betonstuc vloer wordt met de hand aangebracht en is dus iedere keer weer uniek!

betonlook vloeren in huis

9. Vloer in de kleur: NSC S 4000 N

Door het rustige en naadloze effect van deze beton ciré vloer vallen andere elementen in de woning extra op! Zoals hier de prachtige piano in combinatie met dit toffe behang.

beton ciré aanbrengen, zwarte keuken, keuken zwart, zwarte keuken met betonlook, betonlook keuken, keukeninspiratie

10. Vloer in de kleur: RAL 7037/7001

Een betonstuc vloer in combinatie met veel vintage, houten elementen. Zo is de werkbank die je ziet zelfs nog van de vader van onze opdrachtgever geweest. Deze prachtige combinaties zorgen voor een gaaf geheel!

betonlook vloeren, beton look, betonstuc kleuren

11. Afwerking achter het bed in de kleur: RAL 9011

De achterwand van het bed is afgewerkt met beton ciré, met achter het bed een wijnkast en naast het bed een walk-in-closet. Echt een slaapkamer om van te dromen!

slaapkamer, slaapkamerinspiratie, betonvloer in de slaapkamer, slaapkamer voorzien van beton

Welke betonstuc kleuren kies jij in jouw woning?

Zoals we al noemden is beton ciré in iedere RAL- en NSC- kleur toepasbaar. Kies jij voor een betonstuc afwerking, maar zoek je nog dé perfecte kleur voor in jouw woning? Of wil dé perfecte vloer in combinatie met bepaalde producten. Maak dan gerust eens een afspraak in onze showroom! Wij helpen je graag bij het maken van keuzes en geven je passend kleuradvies!
Afspraak maken!

Verder lezen: Baden in luxe: 5 vragen en antwoorden over betonstuc in de badkamer

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.