SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Eetkamer en hal in Oostzaan. Hierin ligt een Italiaanse betonlook vloer. Ook staan er veel houten meubels en een boompje.

Haal sfeer in huis met de Italiaanse gietvloer

Ben je op zoek naar een vloer die je interieur een unieke en karakteristieke uitstraling geeft? Breng een warme en stijlvolle sfeer in huis met onze prachtige Italiaanse gietvloer. In dit blog delen we de voordelen van de vloer, de mogelijkheden van de Italiaanse gietvloer en informatie over de prijs. Laat je inspireren en ontdek hoe een Italiaanse gietvloer jouw woning een unieke touch kan geven.

De kwaliteit en voordelen van onze Italiaanse gietvloer

De Italiaanse gietvloer, ook wel Italiaanse betonlook vloer genoemd, is een natuurlijke, levendige vloer met een duurzaam karakter. De Italiaanse betonlook vloer is een dunne vloer van ongeveer 3 millimeter. Dit zorgt ervoor dat we deze vloer in bijna elk project kunnen realiseren. Deze vloer bestaat uit een combinatie van cement en hars. De vloer wordt afgewerkt door te vlinderen, hierdoor lijkt de Italiaanse betonlook vloer sprekend op een gevlinderde woonbeton vloer.

We delen graag nog meer voordelen van deze prachtige vloer:

  • Kan over zandcement dekvloeren, betonvloeren en bestaande vloeren, zoals keramiek en marmer aangebracht worden;
  • Ongeveer 3 millimeter dik;
  • Perfect in combinatie met vloerverwarming;
  • Naadloos en hierdoor enorm onderhoudsvriendelijk;
  • Slijtvast.

Lees ook dit klantverhaal: ‘We wilde graag meer eenheid creëren en kozen daarom voor een naadloze vloer’

https://www.willemdesignvloeren.nl/klantverhalen/we-wilden-graag-meer-eenheid-creeren-en-kozen-daarom-voor-een-naadloze-vloer/

Italiaanse gietvloer: een unieke uitstraling

De Italiaanse betonlook vloer wordt gemaakt op basis van natuurlijke materialen zoals cement en hars. De vloer wordt afgewerkt wordt afgewerkt met vlindermachines. Hierdoor ontstaat het gevlamde effect van de Italiaanse gietvloer, dat altijd uniek is. Italiaanse gietvloeren zijn in maar liefst 12 unieke kleuren verkrijgbaar. Dit natuurlijke pigment wordt verwerkt in het hele mengel, wordt mee-gevlinderd en hardt ook mee uit. Dit zorgt ervoor dat de betonlook vloer kleurvast is.

Wat bepaalt de prijs van een Italiaanse gietvloer?

Wanneer je de overweging maakt om te kiezen voor de Italiaanse betonlook vloer, wil je natuurlijk ook weten wat dit kost. Bij een Italiaanse gietvloer onder de 65 m² rekenen wij een starttarief van €9.750,- inclusief btw. Deze prijs is inclusief epoxyprimer, maar exclusief egaline en reiskosten. Bij Italiaanse gietvloeren van meer dan 65 m² rekenen we met een vierkante meterprijs van €149,95 per m², incl. btw. De prijs in inclusief epoxyprimer, maar exclusief egaline en reiskosten.

De prijs van de egaline is afhankelijk van het aantal vierkante meter dat je afneemt van varieert tussen de €19,95 per m² en €27,45 per m².

De reiskosten zijn afhankelijk van de afstand naar jouw project gerekend vanaf Opheusden.

Ben jij benieuwd wat de Italiaanse betonlook vloer kost voor jouw project? Vul dan snel en eenvoudig ons offerteformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Offerte aanvragen

Italiaanse betonlook vloer in Oostzaan. Hierop staat een grijze bank en houten meubels.

Haal de Italiaanse sfeer in huis

Breng een warme en stijlvolle sfeer in jouw woning met onze prachtige Italiaanse gietvloer! Bezoek onze showroom om onze vloeren te bekijken en laat je inspireren. Maak van tevoren een afspraak, zodat onze adviseur klaarstaat om je te voorzien van een passend advies.
Afspraak maken