SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

PU gietvloer in huis

Gietvloeren prijzen per m²: bereken de prijs van jouw gietvloer

Een gietvloer is er in veel verschillende soorten en kleuren. Zie jij jezelf al lopen over een strakke design gietvloer? Of krijg je geen genoeg van het idee van een industriële betonlook in jouw huis? Met een gietvloer kun je alle kanten op! We vertellen je meer over de verschillende soorten gietvloeren en de gietvloer prijzen.

Gietvloeren zijn dunne afwerkvloeren van maar een paar millimeter dik. We maken de vloeren door in twee lagen de ondervloer voor te bereiden, een vloeibare gietlaag aan te brengen op de vloer en vervolgens eindigen we met meerdere laklagen.

Gietvloeren prijzen: verschillende vloeren

Sommige gietvloeren hebben veel weg van een betonnen vloer. Deze gietvloeren noemen we dan ook wel betonlook vloeren. Bij de PU gietvloer is het bijvoorbeeld mogelijk het typische gewolkte effect te creëren door twee kleuren te gebruiken. Een cementgebonden gietvloer heeft van zichzelf al meer weg van de uitstraling van beton.

Blogartikel: gietvloer prijzen per m²

Andere betonlook vloeren

Naast gietvloeren zijn er nog twee betonlook vloeren: beton ciré en Italiaans betonlook. Italiaans betonlook vloeren lijken het meest op de gevlinderde woonbeton vloer. Deze vloer maken we door een mengsel van cement en hars aan te brengen. Een Italiaans betonlook vloer is maar 3 millimeter dik en wordt net als een betonvloer gevlinderd.

Beton ciré vloer

Daarnaast is er de karakteristieke beton ciré vloer. Dit mengsel van betonstuc gieten we niet op de vloer, maar we brengen het aan met een spaan. Daarbij hebben we dus zelf invloed op de structuur en het patroon van aanbrengen. Je kunt bij beton ciré dan ook kiezen voor een wat strakkere look of voor wat meer structuur en patroon.

Wanneer je weg bent van gietvloeren wil je vast ook weten wat deze vloeren kosten. Je kunt dit heel gemakkelijk berekenen met onze rekentool. Daarbij vul je in welke vloer jouw interesse heeft en hoeveel vierkante meter je daarvan nodig hebt. In je mailbox ontvang je een richtprijs voor dat type vloer. Uiteraard kun je ons ook altijd even bellen of mailen voor een offerte op maat. Onder dit blogartikel vind je een button om snel een goede richtprijs op te vragen.

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu

Gietvloeren prijzen per soort

Wil je vast een indicatie hebben van de kosten? In onderstaande tabel vind je onze gietvloer prijzen. Het zijn richtprijzen die in de praktijk net wat af kunnen wijken, maar je ziet in deze tabel wel duidelijk waar je aan moet denken bij de aanschaf van jouw droomvloer!

Type gietvloer Prijs per m2 (incl. btw) Beschikbare kleuren
Cementgebonden gietvloer €85,- tot €105,- Offwhite, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige, zandbruin
PU gietvloer €87,50 tot €138,- Alle RAL- en NCS-kleuren*
Minerale gietvloer €75,- tot €95,- Alle RAL- en NCS-kleuren*
Metallic gietvloer €124,- tot €165,- Chartreux, venato, marrone, siena, aurum, menta, cobre, bordeaux. (2 grijs-, 2 bruin-, 2 terracotta- en 2 groentinten.)
Beton ciré vloer €75,- tot €155,- Alle RAL- en NCS-kleuren
Italiaans betonlook €149,95, vanaf 65 m² In 12 unieke kleuren

*Met uitzondering van de metallic kleuren

Je ziet dat de gietvloer prijzen per vloer verschillen, maar dat er ook bij elke vloer apart een marge in zit. Dit heeft alles te maken met het aantal vierkante meters. We werken namelijk met een staffelprincipe. Hoe meer vierkante meters je afneemt, hoe voordeliger de vierkante meterprijs. Heb je een vloer van minder dan 25 m2? Dan geldt een vaste prijs die per vloer verschillend is.

Gietvloeren bekijken in onze showroom

Wil je meer weten over de gietvloer prijzen of wil je graag een prijs voor jouw situatie weten? Neem dan gerust contact op! Wil je onze gietvloeren, beton ciré vloeren en wanden en onze gevlinderde betonvloeren komen bekijken? Van harte welkom in onze showroom in Opheusden! Maak voordat je langskomt wel een afspraak, dan zorgen we dat er een verkoopadviseur én de koffie voor je klaarstaat!
Contact opnemen Richtprijs berekenen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.