SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer in Utrecht

Wilt u een gietvloer laten realiseren in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gietvloeren door heel Nederland! Wilt u meer weten over de eigenschappen en de kosten van de verschillende gietvloeren? Lees dan snel verder.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Verschillende gietvloeren in Utrecht

Wanneer u kiest voor een gietvloer in Utrecht, bieden we verschillende soorten aan. Dit noemen we ook wel betonlook vloeren. Wilt u een betonvloer, maar heeft u de ruimte van minimaal 7 centimeter niet beschikbaar? Of passen de eigenschappen van gietvloeren beter bij u? Neem dan eens een kijkje tussen onze betonlook gietvloeren:

 • Italiaanse betonlook vloer;
 • PU gietvloer;
 • Minerale gietvloer;
 • Cementgebonden gietvloer;
 • Metallic gietvloer.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Italiaanse betonlook vloer

De Italiaanse betonlook vloer is een karakteristieke vloer met een robuuste uitstraling. Deze betonlook vloer lijkt sprekend op de échte gevlinderde betonvloer. Dit komt doordat deze vloer afgewerkt wordt door middel van vlinderen. Hierdoor ontstaat de gewolkte uitstraling en verschillende kleurnuances in de vloer.

PU gietvloer

Een PU gietvloer is een gietvloer op basis van polyurethaan. Polyurethaan is een zacht en elastisch kunststof. Hierdoor is de PU gietvloer een wat zachtere vloer. Dat betekent dat een PU gietvloer ook perfect is voor in slaapkamers. Een PU gietvloer kun je zelfs doorleggen in het douchegedeelte in de badkamer.

Minerale gietvloer

Bent u op zoek naar een strakke, maar toch ook levendige vloer? Overweeg dan eens een minerale gietvloer! De minerale gietvloer is een dunne, naadloze vloerafwerking. Op basis van mineralen. Deze vloer is in iedere RAL- en NCS- kleur toe te passen.

Cementgebonden gietvloer

Een industriële vloer, op basis van cement. En dat in maar enkele millimeters dikte. Is dit wat u zoekt? Kijk dan eens naar een cementgebonden gietvloer. Deze gietvloer is uniek, stoer en tijdloos. Wanneer u kiest voor een cementgebonden gietvloer, kunt u kiezen uit 6 unieke kleuren: Off White, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandkleur.

Metallic gietvloer

Bent u op zoek naar een unieke vloer met een naadloos karakter. Dan is de metallic vloer echt een vloer voor u! Deze vloer heeft een glimmende uitstraling en een marmerlook. De metallic gietvloer is maar enkele millimeters dik, en beschikbaar in 8 kleuren.

gietvloer vloerverwarming metallic gietvloer Utrecht

Kosten gietvloer in Utrecht

Wanneer u kiest voor een gietvloer in Utrecht bent u vooraf vast benieuwd naar een prijsindicatie. Wat goed is om te weten is dat wij bij onze gietvloeren werken met een minimum ordertarief. Dit minimum tarief is gebaseerd op 25 m². Ook werken we bij onze gietvloeren in staffelprijzen. Oftewel, hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe gunstiger de prijs per vierkante meter is.

Bij de Italiaanse betonlook vloer werken we met een minimum ordertarief, gebaseerd op 65 m². Bij deze vloer werken we dan ook niet met staffels. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op 65 m²:

 • Italiaanse betonlook vloer 65 m², incl. epoxyprimer: €149,95 per m², incl. btw
 • PU gietvloer 65 m², incl. egaline: €113,50,- per m², incl. btw
 • Minerale gietvloer 65 m²: €89,95 per m², incl. btw
 • Cementgebonden gietvloer 65 m²: €99,95 per m², incl. btw
 • Metallic gietvloer 65 m²: €149,95 per m², incl. btw

gietvloer Utrecht

Om een goede prijsindicatie te krijgen is het ook goed om alvast de prijzen voor de epoxyprimer- of coating en de egaline mee te berekenen. Epoxy wordt vaak aangebracht om scheurvorming vanuit de ondergrond tegen te gaan. Egaline gebruik we om de ondervloer glad te maken. De prijzen hiervan zijn:

 • Epoxyprimer- of coating 65 m²: 14,45 per m², incl. btw
 • Egaline 65 m²: €21,95 per m², incl. btw

Wanneer wij een gietvloer in Utrecht realiseren komen hier nog reiskosten bij. Deze reiskosten tellen we omdat de gietvloer uit meerdere lagen is opgebouwd, en we dus ca. één week lang iedere dag heen en weer moeten rijden. De reiskosten naar Utrecht zijn €575,-.

Gietvloeren bekijken

Wanneer u kiest voor een gietvloer, wilt u deze vast zien, voelen en vergelijken. Vanaf Utrecht is het een klein uurtje rijden naar onze showroom in Opheusden! Maakt u van tevoren even een afspraak?
Afspraak maken

Ons meest recente werk