SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Kleuren Showroom voorbeeld betonvloeren Willem Design Vloeren

Gietvloer showroom

Ben je bezig met de nieuwbouw of verbouw van je huis en heb je interesse in een gietvloer? Kom dan gerust eens kijken naar een gietvloer in onze showroom voor een levendige indruk van de soorten , de kleuren en de prijzen.

Een gietvloer bekijken in onze showroom

Misschien ben je je net aan het oriënteren op vloeren, misschien ben je al helemaal zeker van je keuze voor een gietvloer. In beide gevallen is het fijn om de keuze voor een vloer te baseren op een product dat je gezien en gevoeld hebt. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Opheusden!
Afspraak maken

Soorten gietvloeren in onze showroom

Welke soorten gietvloeren kun je in onze showroom bekijken? Dat zijn de minerale gietvloer, cementgebonden gietvloer, PU gietvloer en de metallic gietvloer. Dit zijn de kenmerkende van de verschillende gietvloeren:

Minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een strakke krasbestendige en slijtvaste gietvloer die verkrijgbaar is in alle RAL- en NCS- kleuren, uitgezonderd metallic en parelmoerkleuren. De vloer is maximaal 8 millimeter dik.

Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer heeft de meeste kenmerken van een betonvloer, maar is toch echt een betonlook vloer. Deze vloer is in de volgende kleuren verkrijgbaar: off white, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandkleur.

PU gietvloer

De PU gietvloer vindt zijn basis in het kunststof polyurethaan en is ook geschikt voor de badkamer. In alle RAL- en NCS- kleuren verkrijgbaar uitgezonderd de metallic en parelmoerkleuren.

Metallic gietvloer

De metallic gietvloer is uniek in zijn soort: deze vloer heeft een glanzende marmerlook uitstraling. Een metallic gietvloer is in acht kleuren verkrijgbaar. In twee grijstinten, twee bruintinten, twee groentinten en twee terracottatinten: chartreux, marrone, aurum, cobre, venato, siena, menta en bordeaux.

gietvloer showroom

Adviesgesprek in de showroom

Wanneer je bij ons langskomt horen we heel graag waar jij naar op zoek bent. Naar aanleiding daarvan kunnen we je adviseren over soorten en kleuren gietvloeren. Waar moet een vloer voor jou aan voldoen, welke stijl heeft je woning, wat is voor jou belangrijk bij de keuze voor een vloer, heb je al een kleur voor ogen of krijg je graag ook kleuradvies en maken we samen een moodboard?

Het voordeel van een bezoek aan de showroom is niet alleen dat je jouw droomvloer met eigen ogen kunt zien, maar ook dat je het kunt vergelijken met andere typen vloeren. Een gietvloer valt in de categorie betonlook vloeren, maar we verkopen ook gevlinderde betonvloeren en beton ciré vloeren. In de showroom zie je wat de verschillen zijn en kunnen we je alles vertellen over de verschillende materialen.

Wat mag het kosten?

Wanneer je een bezoekje aan Opheusden plant, kunnen we ook gelijk met je meekijken naar een prijsindicatie. Heb je een tekening van je huis, neem die dan vooral mee.

Ook wanneer je qua woonstijl wilt bekijken wat past, denken we graag mee met je ideeën. Dus laat ons vooral foto’s, moodboards of stalen van gordijnen, muurverf, behang, meubels enzovoorts zien als je dat fijn vindt!

Liever vast een prijsindicatie vooraf? Klik dan op onderstaande button. Vul je gegevens in, het aantal vierkante meters en het gewenste type vloer en verzend je aanvraag. Je ontvangt nu een prijsindicatie in je mailbox.
Prijsindicatie aanvragen

Bezoek inplannen of liever eerst telefonisch contact?

Wil je een bezoek aan de showroom om een gietvloer te zien en te ervaren inplannen? Of lees je je liever eerst wat in? Op onze website staat veel informatie. Heel veel. Dus schroom niet om even te bellen wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. En de beste indruk krijg je natuurlijk bij een bezoekje aan de showroom. De koffie staat klaar!