SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer laten leggen in Rotterdam

Bent u een Rotterdammer, of wilt u Rotterdammer worden en zoekt u voor uw woning een gietvloer? Dan bent u aan het juiste adres. Gietvloeren maken we door heel Nederland, dus ook in Rotterdam. We nodigen u van harte uit voor een bezoek in onze showroom, waar u de verschillende gietvloeren naast elkaar kunt zien en vergelijken!
Bezoek onze showroom

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Rotterdam: de grootste havenstad van Europa

Heeft u net een woning gekocht in het mooie Rotterdam, dat bekend staat om onder andere de skyline, de Euromast en de Erasmusbrug? Of woont u al in Rotterdam en bent u op zoek naar een naadloze vloer? Wij leggen gietvloeren in heel Nederland en laten u graag kennis maken met onze gietvloeren en kijken samen welke vloer aansluit op uw wensen.

Gietvloer in Rotterdam

De gietvloer is er voor iedereen. Of u ervoor kiest om in Rotterdam een nieuwe woning te bouwen of dat u een bestaande woning gaat verbouwen, dat maakt niet uit. U kunt kiezen uit 4 verschillende gietvloeren: Minerale gietvloer, Cementgebonden gietvloer, PU gietvloer en de Metallic gietvloer.

Is een gietvloer niet wat u zoekt, maar wilt u wel een naadloze vloer? Geen zorgen, wij verkopen ook gevlinderde betonvloeren en betonlookvloeren. Deze vloeren zijn niet alleen goed te combineren met uw interieur, maar hebben ook nog eens een karakteristieke en een levendige uitstraling.

Onze showroom bezoeken?

Wilt u meer weten over de verschillende naadloze vloeren en de vloeren met eigen ogen zien? U bent van harte welkom in onze showroom, hier kunt u de verschillende naadloze vloeren vergelijken en leggen we de voordelen en de eigenschappen per vloer voor u uit. Met iets meer dan een uurtje rijden, vindt u ons op de Lakemondsestraat 13 in Opheusden. Maakt u van tevoren een afspraak, dan zorgen wij voor een warm ontvangst, een bakje koffie en een adviseur.
Afspraak maken

Deze opdrachtgevers uit de omgeving van Rotterdam kozen ook voor een giet- of betonvloer:

Vrijstaande nieuwbouwwoning met een PU gietvloer en beton ciré wanden in de badkamer

De eigenaren van deze vrijstaande nieuwbouwwoning, hebben gekozen voor een PU gietvloer. Dat niet alleen, want in de badkamer hebben ze gekozen voor beton ciré wanden. De PU gietvloer bestaat uit de kleuren RAL 7030/- RAL 7038 en de beton ciré wanden uit de kleur RAL 7022 met Epoxy kleur.

Vrijstaande woning met een gevlinderde betonvloer in de kleur 50% midden- en 50% donkergrijs

Deze Prinsenbekers lieten gevlinderd woonbeton in hun nieuwe woning leggen. De opdrachtgevers kozen voor een betonvloer in de kleur 50% midden- en 50% donkergrijs. De vloer combineert goed met hun hotel chique interieur.

Stadswoning met een gevlinderde betonvloer in de kleur basisgrijs met 25% zand

De bewoners van deze stadswoning uit Montfoort, hebben gekozen voor een gevlinderde betonvloer. We mochten in deze woning de hele vloeropbouw realiseren inclusief isolatie en vloerverwarming. Het stel koos voor een combinatie van 2 kleuren: 75% basis grijs en 25% zand.

Ons meest recente werk