SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer laten leggen in Nijmegen

Op zoek naar een hoogwaardige gietvloer voor uw woning in Nijmegen? Bij het creëren van een moderne en stijlvolle vloer voor uw woning is een gietvloer een uitstekende keuze.
Bezoek onze showroom

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Nijmegen: de oudste stad van Nederland

Nijmegen is een mooie stad, in het midden van het land! Sterker nog, Nijmegen wordt beschouwd als oudste stad van Nederland. En natuurlijk is Nijmegen wereldberoemd vanwege de Nijmeegse Vierdaagse. Woont u in Nijmegen of staat u op het punt binnenkort naar Nijmegen te verhuizen? En overweegt u een gietvloer in uw woning? Wij leggen gietvloeren in heel Nederland, dus ook in Nijmegen. Laat u verrassen door onze gietvloeren die ervoor zorgen dat uw vloer perfect aansluit op uw wensen.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloerafwerking die bestaat uit meerdere lagen die op de ondervloer worden aangebracht. Het resultaat is een strakke, moderne en duurzame vloer met een naadloze uitstraling. Wij leggen gietvloeren in verschillende stijlen, bijvoorbeeld: een cementgebonden gietvloer voor een industrieel interieur of een PU gietvloer in een strak, modern interieur.

Naast de cementgebonden gietvloer de PU gietvloer kunt u ook kiezen voor een minerale gietvloer of een metallic gietvloer.

Alternatieve vloerafwerkingen voor een gietvloer

Passen de eigenschappen van een gietvloer toch niet helemaal bij u? Of wilt u ook andere opties overwegen? Naast gietvloeren leggen wij ook andere beton- en betonlook vloeren. Deze vloeren hebben een robuuster en levendiger karakter.

Gietvloer Nijmegen

Onze showroom bezoeken vanuit Nijmegen?

Verschillende soorten gietvloeren en ook nog andere betonlook vloeren: we begrijpen dat u niet alle vloersoorten uit elkaar kunt houden. Daarom nodigen we u van harte uit om de Waal over te steken en onze showroom in het Betuwse Opheusden te bezoeken. Van Nijmegen naar Opheusden is gelukkig niet zover: een klein half uurtje. U vindt ons op de Lakemondsestraat 13 in Opheusden.

Maakt u van tevoren een afspraak? Er staat dan altijd een adviseur voor u klaar en de koffie natuurlijk ook.
Bezoek onze showroom

Wat zijn de voordelen van een gietvloer?

  • Naadloos
  • Hygiënisch en makkelijk schoon te maken
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen
  • Dunne laag dus in veel toepassingen mogelijk

pu gietvloer eettafel, eetkamer pu gietvloer

Wat kost een gietvloer voor uw woning in Nijmegen?

De kosten van een gietvloer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de ruimte, het type gietvloer, de locatie en eventuele extra opties. Natuurlijk kunnen we op basis van uw wensen en gegevens wel een schatting maken van de prijs. Wilt u weten wat een gietvloer kost? Vul ons offerteformulier in, dan nemen we snel contact met u op om de verschillende opties te bespreken.
Offerte opvragen

Ons meest recente werk